22

креатин

преди 2 седмици

Главната енергийна субстанция на вашите мускули е АТФ. В тях има запас само грамове от АТФ и само за десетина секунди работа. При мускулна работа АТФ се разпада до АДФ. След това (и по време на работата) АДФ се регенерира до АТФ тъкмо от креатинфосфата в мускулите ви. Креатинфосфата е вещество производно на креатина. Фосфорно съединение. Да, прекомерният прием на креатин (особено на креатин монохидрат) може да натовари бъбреците. Препоръчват се повече течности!

21

креатин

преди 2 седмици

Ще допълня малко информацията. Имайте предвид, че от монохидрата (вид креатин) се задържа към 2-3 кг вода в тялото и ще сте малко натежали. Иначе дава голяма сила след седмица-две прием. Не бива да се взема повече от 5 грама. Креатин малат не задържа вода в организма, но дава по-слаб ефект, по-малко сила. Взема се в по-малки дози от монохиата. Във всеки човек има креатин фосфат. Който регенерира аденозиндифосфата до аденозинтрифосфат-АТФ в мускулите. АТФ дава енергията на мускулите, но се разпа

20

Анонимен

преди 2 седмици

Вместо креатин, по добре яжте пържоли.

19

Анонимен

преди 2 седмици

Силовите тренировките с цел помпане на мускули са най безсмисленото нещо. Колкото и да тренираш няма никакъв положителен ефект здравето освен да се мориш, да се потиш и да си губиш времето. Отделно че има рискове да се контузиш. Разтегнати и мускули, крампи, прецакани стави, хернии и какво ли не. Колкото и да тренираш дори и да направиш някаква визия, в момента в който спреш само след един месец пак се отпускаш и се връщаш към нормалната си форма. Няма как да избягаш от гените.

18

Килгор Траут

преди 2 седмици

Този кретенин може да ти увреди бъбреците. Поне това се случи с мой познат. Може и той да е прекалил с дозите, не зная със сигурност. Признавам, че имам предубеждение към всякакви ,,хранителни добавки". Защо ли? Ами, рядко се случва професионален спортист да доживее до 70 годишна възраст. Дали е случайно? Не мисля...

17

за моми като на

преди 2 седмици

снимката както и каки пращящи от енергия са нужни протеинови добавки от опитни зряли щедри господа

16

Анонимен

преди 2 седмици

За да сме креативни помага креатина. Поне аз за това го пия.!#>@$%^^

15

Анонимен

преди 2 седмици

Давай дрогата.

14

Анонимен

преди 2 седмици

Един бой със дебела сопа ще върши същаъта креатинна работа .

13

Минуващ

преди 2 седмици

Който не го е пробвал да не коментира -- креатинът не е анаболи за батки. Това е най-проучената хранителна добавка в света и не са намерени никакви странични ефекти в хиляди изследвания при всевъзможен начин прием.

12

Президентконцерт

преди 2 седмици

Давам го на общаците . Да ми носят рояла докато свиря одата на радостта.

11

Анонимен

преди 2 седмици

Дава повече сила, издържливост, ако не се прекалява и не се товарят бъбреците даже е хубаво да се пие, и 2л+ вода на ден, правят се и почивки, ако се спортува де, иначе полза никаква.

10

Президент концерн

преди 2 седмици

Ако го дам на мойте мени джери и маркетинзи тоа креатин дали ще станат още по креативни ?

9

Анонимен

преди 2 седмици

Стига с тези химии, прахчета и подобни, пийте си ги вие от днеса!

8

@@@

преди 2 седмици

Пийте каквото искате, спреш ли да тренираш, след 3 месеца пак си като в началото, освен ако не си с правилни гени де.

7

DO 1

преди 2 седмици

Напълно съгласен, евала за което. Но българинът, особено комплексираната батка, няма и 2лв. в джоба. Няма пари за ски, катерене и плуване. Само желЕзото остава и фитнес картата в Обеля. Пред фитнеса гордо спрял осма употреба милионник BMW F10 (Е60 не е модерно вече, то колкото заплата на складов работник) на цената на 1 нормална за София заплата и се мисли за велик богаташ. Това е.

6

Шпек Салам Народен

преди 2 седмици

Не се подвеждайте.Познавам няколко момчета,приемащи креатин.Сега до един приличат на торби.Двама от тях умряха на по 33.И балдъзата пропагандира приемът му,но въпреки,че е по-млада със седем години от жена ми,изглежда далеч по-зле.

5

Абе, бате

преди 2 седмици

Значи батките пият нещо, което се препоръчва за жени над 40 в менопауза. После си говорят как патките не стават.

4

Анонимен

преди 2 седмици

Креатинът и креативността помагат за културата и културизма.

3

До 2

преди 2 седмици

Написано е- фитнес само вкъщи. Да се разбира хубави висок клас уреди и тежести. Както и упражнения. Раздвижване, не спорт.