11

Ушеф

преди 2 седмици

...........Комсомолски Порив у една Мишка. Албания чака 14 млн. туристи. П.С. Всеки знае, че истинското име на Черно море е Кафево........И каква е тази Шопска салата за 25 лева!?

10

Пепи

преди 2 седмици

Даже ще е супер. Селяяците и червенокожите от ямбол и сливен ще напъплят, тези с доходите ще са отново в гърция, а които търсят компромис ще са в турция. Ще бъде супер.

9

Йован

преди 2 седмици

Как така очаквате,пак и отново... добър летен сезон?Какво променихте,какво пипнахте и къде.. се почесах те?Там,за където се сещам,сезона е на няколко десетилетия!Гърция ни очаква!

8

Рендето

преди 2 седмици

Само дето не каза - Кои и окъде шъ съ тези летовници дето шъ ни докарат ръст на летовници от 5% до 10%???

7

Велин

преди 2 седмици

Дежурните кухи фрази на Ангелковците.

6

Анонимен

преди 2 седмици

В Турция няма здраавеопазване както и в Бг, и който твърди обратното да ми каже как като не ядат свинско, наркотици и цигари почти не вземат в Турция, уж добро здравеопазване, как имаме едн и съша продължителност на живота около 74 г, в Бг и Турция. Просто Турция е една лицемерна и лъжлива държава

5

мив

преди 2 седмици

не, няма да е добър, ***!

4

морски

преди 2 седмици

Който има собствен обект - колкото изкара. Който ще плаща наем висок - на-късмет. Много от наемателите фалирват всеки Сезон!

3

всеки снася кеш

преди 2 седмици

освен път , спане, ядене и по 40 кинта на ден за 2,5 седмици - 650-680 лева . Да . Много е общия оборот на морето . Кметовете изнемогват от веселби . катаджиите с пълни джобове , мигранти за софия по 60 на ден . хахахахаха

2

Анонимен

преди 2 седмици

Голям проблем ами. Калпазаните не искат да плащат за хотел на мутрите. Къде има такова нещо? Ние в каква държава живеем?

1

то сега е 26.04 рано

преди 2 седмици

от 06-10 са 4 месеца . прехвърлят едни пари. всеки : пътува , яде, спи и се къпе в морето , разхожда се, спортува , пие . Няма мъж , няма жена . Едно и също . Добър или лош няма . какъвто е сезона такъв . идат 4-5 милиона и висат 2 и половина седмици . всеки дава по 40 на ден . това е . добър сезон .