13

Неграмотен

преди 2 седмици

Нело и редактора-какво е *** акция че съм неграмотен?

12

Анонимен

преди 2 седмици

Нещо се случо с Бойнг последните 2-3 години , вече изрично следя ако летя да не е с Бойнг

11

MNENIE

преди 2 седмици

Светло Бъдеще - ако се качиш на Бойнг е като в Националната Лотария - малко ще загинат . Добре е че в Европа тези самолети са забранени за превоз на пътници в ЕС .

10

Анонимен

преди 2 седмици

И при нас светло бъдеще се очертава с Буко и Шишо, петилетката за четири години!

9

Бай Дрън

преди 2 седмици

Едновремешен шеф на Боинг отиде във Форд, мисля преди петнайстина години и вдигна много качеството на Форд :) Явно Боинг не си ценят хората.

8

Анонимен

преди 2 седмици

След всички тези паднали самолети и загинали хора, заради престъпната алчност и небрежност от Боинг, тази компания трябваше отдавна да е фалирала, а отговорните началници да са в затвора! Как не ги е срам - да преследват и заплашват бивши служители, напуснали защото не били съгласни с прилагания качествен контрол и сигурността. Сглобявали детайли с ритници, където допуските са части от милиметъра. Забравили да поставят половината крепежи на вратата и тя съответно паднала. За какво говорим!

7

пияница мистик

преди 2 седмици

Ами то колко инженера напуснаха Боинг и им казаха, че има сериозни грешки в дизайна на конструкцията на новите им самолети, но от Боинг си гонят печалбата и никой не ги послуша. Та чак и ги уволниха заради докладите им към борда на ръководството. Има много хубав документален филм по темата в Нетфликс. Един от напусналите инженери казва: Аз никога не бих се качил на 737 Max, въпреки че е проектирал някои от нещата. Смятай. До там води лакомията за печалба и принципа ако мине, мине :)))

6

Христо Христов

преди 2 седмици

Боинг е ш'т. Също като западните ценности.

5

От Сащ

преди 2 седмици

If it is Boeing I am not going

4

Ха

преди 2 седмици

САЩ изтеглят от фронта в Украйна танковете "abrams" защото руснаците ги унищожават лесно и били скъпи.

3

Анонимен

преди 2 седмици

Сооред мудис кредитният рейтинг на нашата пропаднала държавица която има постоянна нужда от кредити за да си плаща минали кредити (точно като пропаднал комарджия или алкохолик който проси от едните съседи за да върне на другите съседи) та според тая агенция кредитния рейтинг на Бг е стабилен. Така че...

2

Цирк

преди 2 седмици

САЩ изнудват,държавави те да йм купуват скъпите ***.

1

Samolet

преди 2 седмици

Купувайте СеСеСеРейски самальоти и пътувайте с тях, за да усетите гъдела на летяща и разпадаща се магарешка каруца.