28

Анонимен

преди 1 месец

След дългогодишното управление на ГЕРБ и ДПС България остана пустиня и преносно и буквално!

27

баба Пена

преди 1 месец

Мафията е превзела властта и големите корпорации не им се занимава да работят за рушвети, отделно работниците са нагли , мързеливи и некомпетентни, за какво им е да идват тук

26

баба Пена

преди 1 месец

Да попитаме къде се прозивежда олиото Калиакра ами в Румъния, а сладоледите дето се правеха в нестле във варна, ами и те са в румъния вече, ами що ли

25

Анонимен

преди 1 месец

"Ами помните ли Грейт Уол джиповете. И те избягаха. И защо WV предпочете Турция?" - Грейт Уол искаха, да иат присъствеи на стария континент. Други сили попречиха на това да продължи. WV дори не разглеждаше България, като вероятна дестинация, освен във фантазиите на няколко човечета от телевизора. Турция има индустирален капацитет. България няма. После имаш и други фактори - германците и ЕС имат да спечелят мнгоо пвоече, като го играят приятелски с ТУрция. С нас? С нас няма кво да стане!

24

Анонимен

преди 1 месец

КАК ДА НЯМА СЛУГИТЕ НА БОЖКОВ ОТРОВИТЕ ЮМРУЦИТЕ ОБЛАЧНИТЕ ШАРЛАТАНИ ПРЕВЗЕХА ДЪРЖАВАТА ПО НАЙ ВЕРОЛОМНИЯТ НАЧИН МАФИЯ НЕВИЖДАНА

23

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 19 - За "АТ" сектора (ха) грешиш за мутрите. Имат как, да барат там. Зорът е, че има много по-големи интереси. Ако някоя компания със стотина милиона инвестирани пари на държавните форндове на дурга страна, вече имаш техните служби, да им вардят интереса. Бат Мутран може и да реши, да пипне, ама тая ръка ще му я отрежат. Тук не е, като да нападнеш гаржната бай Иван и да му искаш по 20% на седмица.

22

Анонимен

преди 1 месец

До 20 - София бизнес парк - тиди там и разгледай кои са.

21

dvb

преди 1 месец

Избягаха масово хората в трудоспособна възраст поради мизерията и корупцията от 90те та до днес. Кой инвеститор да дойде като няма кой да работи???

20

Анонимен

преди 1 месец

Без хора, кой да дойде тука.

19

Анонимен

преди 1 месец

При ГЕРБ кои бяха големите инвеститори, че нещо не се сещам.

18

Анонимен

преди 1 месец

Не последните 3, а последните 20, тия от гърците от ИКЕА се излъгаха и веднага хората на Шилинги налазиха да ги изнудват. Единствено в АТ сектора влезнаха пари, защото там мутрите нищо не разбират, та няма как да го заграбят. Това е жалката държава България.

17

Анонимен

преди 1 месец

Откакто мутрите завзеха властта през 2009 година няма голям инвеститор влязъл в България. ГЕРБ е голям проблем.

16

Анонимен

преди 1 месец

Е, през последните 2-3 години нямало голям инвеститор... А преди 4 годни имаше ли? А преди 24? Къде? А сега къде е? Продал и избягал.

15

вие си ги избрахте

преди 1 месец

материала избира такива, които правят така да няма. Набляга се на санкциите и ценностите.

14

българина

преди 1 месец

в Унгария и Словакия има.... Като влезем в ЕЗ , ще почнат и да бягат... ес не се реформира, затова просто ще има бягство от него

13

Анонимен

преди 1 месец

Алоуууу... Автоматизацията си е автоматизация, ИИ-то е едно друго нещо, дето вие, "експертите" не знаете какво е. Няма нужда някой "да се учи да работи" с това, което му викате ИИ.

12

Анонимен

преди 1 месец

Затварят се авто сервизи поради липса на кадри. Всички станаха айти специалисти а за останалите професии няма желаещи. .

11

Боко с дупето широко

преди 1 месец

Няма голям инвеститор от вторият кабинет на Боко. Боко искаше дялове от 30 до 50% процента при инвестиция. Еврохолд, Белведере, Сименс, Майкрософт, Фоклсваген и т.н. могат да разкажат интересни истории за Влади Горанов и Боко. И това са само нещата стигнали до пресата.

10

Анонимен

преди 1 месец

Как ще има след като ГРОБ-ДПС са феодализирали Общините??

9

Vs

преди 1 месец

А през предишните 12 направо се биеха кой да даде "нещо" да влезе в кочинката да прави бизнес! Оказа се обаче, че трябват и кадърни работници, не само подкупи! А работниците си обичкат боцко и им е хубаво, и се гордеят как излага страната навсякъе където се появи, и салатка, ракийка,и чалгийка ... и те така!