26

Д Р Ъ Н-Д Р Ъ Н

преди 1 месец

ЖА ГО ВЗЕМАТ ВАРЕНОТО ЖИТО ДА ГО СЕЯТ НА ПЛАЖА ДА РОДИ ГОЛЕМИ ПОЛЗИ ЗА РОДНИЯ СТОМАНОДОБИВ...

25

морски

преди 1 месец

При всяко положение ще бъдат изпрани мноого милиони.

24

тотални дебииили

преди 1 месец

миналата година се излъгах да ида няколко дни на слънчака... в хотела почти никой от персонала не говори български... след две седмици ходих до халкидики, във всяка кръчма говреха български... цените са същите!

23

Анонимен

преди 1 месец

оффф, писна ми от тия алчни мрънкачи... затваряйте ги, таман може българина да се върне на нашето море!

22

malgiorno a tutti

преди 1 месец

Па да наемат хора от EU и да си плащат всичко, e.g. данъци, осигуровки etc. etc., точно както си пише в дебелите кодекси :). И никакви отстъпки за тази пясъчна пасмина, на който не му харесва - морето е близо и е достатъчно дълбоко, да ходи да си се дави сам за по-бързо и лесно :). Ако може, хубаво е първи да го демонстрира нагледно оня, там, ричалиб.' :).

21

:/

преди 1 месец

Сигурно е ужасно да трябва да наемаш българи на работа. Искат пари, условия на труд. Безумие.

20

то всеки 2 е

преди 1 месец

хотелиер . 850 000 леглова база . бунгала , 9000 станции , а 1600 не се използват . не се слага ромове персонал зарад крацби и бягане на летовници . от англия , фрг и полша не са богаташи туристите . Правят сметка хотелиерите да се замогнат . хахахаха

19

Анонимен

преди 1 месец

"Заинатили се наемат от другия край на земята, но да не важат за тях правилата. Да не са над закона?" - Законът трябва да работи в полза на държавата и гражданите. В момента, това не е така.

18

Много иска виза

преди 1 месец

Аз Мюмюн. Иска работи морето. Чул балгарки бели. Тя може не иска мен, ама у нас мъж казва и два шамара и вече иска. Дайте мене виза, мола. Деца ще ви правим хубави

17

Джи Пи на Златните

преди 1 месец

Леле, какви екзотични "летни грипчета" ги чакат балъците дето ще ходят на бг черноморието :-) В Гърция "летни грипчета" няма. Мият си ръцете просто. А сега като вкарат персонал, който традиционно не ползва т.хартия а се позамива с ръчички и иде директно от колибите, не ми се мисли какви букети от болести ще лекуват туристите по спешните кабинети...

16

Ха х

преди 1 месец

Да видим дали е останала държава, която да покаже на мошениците-скръндзи кон боб яде ли. Ще правят дъмпинг на работна ръка вместо да плащат достойно. На тях не им е за гладните папуаси които да работят без пари, а да цицат още от държавата.

15

Чао!

преди 1 месец

За да си попълнят липсите са готови да вкарат всеки желаещ *** със СПИН от Бангладеш да реже салата в кухнята. No, thanks. Към Гърция!

14

Анонимен

преди 1 месец

ЕС е 500 милиона население, не се нуждае от визи да работи в България, включително и българските работници. Заинатили се наемат от другия край на земята, но да не важат за тях правилата. Да не са над закона?

13

българина

преди 1 месец

хотелиери, земеделците, миньорите и всички, които не са доволни, правят герб първи, ппдб втори и т.н.....

12

Анонимен

преди 1 месец

То като няма вече баламурници да ви слугуват за нищо, естествено че ще изпаднете в криза хотелиери :)))

11

наблюдател

преди 1 месец

Какво очаквате като хотелския бранш се държи предимно от мутри. Те не са свикнали да дават а само да прецакват хората и да взимат. Стискат кесията и на край на сезона си купуват новия майбах с новата любовница на предната седалка. Не трябва да се разрешава да наемат работници от чужбина докато не почнат да плащат заплати поне 30-40 % над срадната за страната. Ако и тогава няма желаеши чак тогава да им разрешат.

10

Пенсионер

преди 1 месец

Каво носи на Бългаия всеки *** хотелиер и Туристчески бранш ресторантьор алибег?Нищо не носят ясно и просто.

9

Бай Герги

преди 1 месец

Като човек работил десетина лета до 2009 на Слънчев бряг съм отвратен от това което се случва по Черноморието.Имаше една генерация млади ,кадърни хора с нюх и визия в туризма които избягаха в Испания,Кипър и Гърция заради точно ей тези хотелиери и собственици на заведение.Сега същите тези реват че няма хора!Няма и да има ,но то скоро и туристи няма да има.Вече са само румънци,поляци,словаци и британци на социални помощи.Читавите туристи от скандинавието вече ги няма,няма и да се върнат

8

Бако

преди 1 месец

Имахме едно нещо в тая страна къде след комунизма къде работеше и се печелеше(Туризмът) но от десетина години така наречените хотелиери и останалите мутро-бизнесмени го съсипаха до такава степен ,че дори украинците вече не искат да работят

7

Рико

преди 1 месец

Достатъчно ми беше да прочета първата дума ХОТЕЛИЕРИТЕ и без да чета ми стана ясно ,че ще искат пари за нещо си пак.А те какво дават на държавата? Едно голямо нищо ,повечето дори не плащат и данъци.С беадекватното си мутенско поведение и ниските заплати изгониха читавия персонал,сега разчитат на украинци и от Бангладеш.