13

ХА-ха-ха

преди 3 седмици

ей бай Спасе - искаш да кажеш че бебетата и децата на пият редовно ли?

12

Ненабоден чиста кръв

преди 3 седмици

Куню,яж на магарешкия сърбаците! Нанотек аз няма да си мушна да ви Ива у слугите мамонски....

11

Кунчо Бустера

преди 3 седмици

Вместо Кунчо Бустера да си играе на дребно, направо да обявява вселенска космодемия, заедно с генерал Годжи да слагат най-накрая КПП-тата, да заторят всички градинки и паркове, да изкъртят пейките и да издадат заповед яко да се мре.

10

Някой

преди 3 седмици

Трябва незабавно да се пуснат децата в онлайн обучение или ваканция! Държат ги като заложници в тези училища, цяла зима боледуват. Създава се болно и негодно поколение. Някои деца по три пъти изкараха скарлатина, при някои си става хронично носителството на причиняващи я агенти и после ревматизъм, сърдечни проблеми и т.н. Децата са удобно затворени в училищата и са обект на всякакви биологични заплахи. Вече започвам да мисля, че е възможно да си правят екс ерименти с тях.

9

Отличник

преди 3 седмици

До 7.а/ такъв съвет не е ималоб/ Кисинджър никога не е имал каквото и да е общо със СЗОАйде като си пишете тъпотиите, поне ги правете малко от малко реалистични, не-сложни копейки

8

Анонимен

преди 3 седмици

Коклюша в София го донесоха придошлите селянин мигранти. Те не се къпят.

7

Анонимен

преди 3 седмици

В хода на Съвета по Евгенетика в рамките на СЗО през 2009 година Хенри Кисинджър каза:"Когато стадото приеме ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА и ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ, ИГРАТА Ще Бъде ЗАВЪРШЕНА! Те ще приемат ВСИЧКО -Насилствено Донорство на Кръв или Донорство на Органи- и това всичко за "ВСЕОБЩОТО БЛАГО". Ние можем Генетически да Модифициране ДЕЦАТА И ДА ГИ СТЕРИЛИЗИРАМЕ-- за "ВСЕОБЩОТО БЛАГО".Контролирайте ума на овцете! И Вие ще може да Управлявате Стадото!Производителите на Ваксини ще Заработят Милиарди

6

Анонимен

преди 3 седмици

Да му мислят антиваксърите и техните деца, другите какво ни интересува.

5

Кунчев и Мутавчиев

преди 3 седмици

Ние сме бостанските плашила на народа ще се мре яко слагайте маските,пенсионерски час, кпп-та,блокади, затворени заведения хотели ,голямо производство на чували ваксини бустери вечерен час, затворени училища и университети това препоръчваме ние трябва да плашим да плашим ще се мре яко плашим плашим Тестове по 100 лева.

4

Бай Спас

преди 3 седмици

Всичко е от нередовно пиене.

3

Анонимен

преди 3 седмици

преди година или две разрешиха да се създадат някакви лаборатории на "НАТО" да правят изследвания върху български войници и сега почваме да жънем както жънеха украинците дълги години. чакайте скоро денги, жълта треска и други екзотики. а и доста недоволство се е събрало в народеца какво по подходящо време да се забранят масови събирания и бесене на дупетати и политици.

2

Анонимен

преди 3 седмици

Споко, ГЕРБ като се върнат ще затворят пак Държавата.

1

Анонимен

преди 3 седмици

Според официалните данни, в една статия тук от онзи ден заболелите от коклюш са 400. Така че, последно, колко са?