18

европейски индианец

преди 2 седмици

за всичко което не е по англосаксонската ориентация в колхоза е виновен Путин .Нещо като в БГ 40г се граби и комунистите пак са виновни -важно е индианците да си вярват в светлото бъдеще което нкога не идва

17

Тито

преди 2 седмици

До Да си примомним А след това Тито стана смъртен враг на Сталин и пръв приятел и съюзник на западняците. Имало е дори посещения на американски бойни кораби в югопристанища и продажба на западно оръжие за Тито. Но никой западен държавник не поиска от Тито да предаде Македония на България. Защо ли? Нали уж бяха антикомунисти западняците?

16

ВЪЗРАЖДАНЕ И ПП СЪЩО

преди 2 седмици

ДНЕС ВЕЧЕ И ОТКРИТО....

15

Да си примомним

преди 2 седмици

ФИРОМ бе заченат в Москва! Тито му е майка,Сталин е баща!

14

Анонимен

преди 2 седмици

Шкембе Воевода:И мен!

13

читалище заря

преди 2 седмици

oтишли шестимата от РМС при митко бомбата да питат за македония. митко бомбата рекъл: "аз що виждам двама", а шестимата от РМС отговорили "що нема ора". четвъртък е, не е кошер да пишете новини "под влияние"

12

...

преди 2 седмици

епа може да се види каква продажна путинофилия има тука в БГ! те продават и предават БГ плуят против ЕС, но пък искат да им се плаща или в долари или в евро! не щът в рубли! направи сметка какви продажници са! Отделно, че в БГ атака, възраждане преди това и дпс, че и доста други партийки бяха и са под командата на рашистан и путин! И това даже и продажниците путинофили няма как да го отрекът! та такива ми ти неща от реалността!

11

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 2 седмици

Xa-xa-xa-xa-xa-xa-xa-xa-xa-xa-xa-xa-xa-xa-xa-xa-xa-xa-xa-xa-xa-xa-xa-ax-xa-xa-xa-xaxa-xa-xa-xa-xa-xa-xa-xa-xa-xa-xa-xa-xa

10

ПУТИН ПЛАЩА НА ..

преди 2 седмици

ВМРО- ДПМНЕ, чрез Сърбия и агентите си в Черна гора!Става дума за много пари!

9

АМИ, ДА....

преди 2 седмици

СЪРБОФИЛИТЕ В МАКЕДОНИЯ ЩЕ СЛУШАТ ПУТИН---ЗАЩОТО ТАКАВА БЕ СХЕМАТА, И В ЧЕРНА ГОРА, ЗА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ СФРЮ И РУСКОТО РОБСТВО НА БАЛКАНИТЕ!

8

Маке

преди 2 седмици

Каков Путин, какви руси, какви 5 лева. Ке ги казниме сдс и дуи затоа што се неспособни и корумпирани.

7

Az

преди 2 седмици

Затвори си устата бе тъпчо ,про-руски настроени са да ,а ти не помагаш със твоите разсъждения. Ти във България имаш 80% про-руско настроени ,само че тука не гласуват ,а там гласуват.

6

филип

преди 2 седмици

Ама разбира се , че ВМРО се контолира от Москва , това даже очевадно ВМРО - СМД ( каракачанки ) са микс от агенти на ДС , *** , ченгета и хомосексуалисти от Русе , Плевен , Чирпан , начело с Шкембе Воевода , Ангела Джамбазка и македонецо от афганистански произход , наследственото *** Андрей Слабаков предан на КГБ на СССР !!?

5

Анонимен

преди 2 седмици

намагнетизирайте ги

4

Анонимен

преди 2 седмици

Пък на Путин конците му ги дърпа Мастер Йода от планетата Татуин.

3

аз

преди 2 седмици

По-скоро конците се дърпат от Белград. А някога по американската радиостанция Свободна Европа се бичуваше Русия, Сталин и Коминтерна за създаването на Македония. И говореха, че тя е част от България. Нооо след промените от 1989 година американците изведнъж "забравиха" това, което по радиото ми говореха, за македония като част от България. Сега нито един президент на Америка не казва на макетата: "Върнете се при корените си! Присъединете се към България,Вие сте българи!"

2

Анонимен

преди 2 седмици

Как е набичил челцето в напън да услужва на посолството...

1

Анонимен

преди 2 седмици

Дам. Така е. Путин ще излезе, че контролира целият свят бре Спасе... Само трябва да се напънете още малко бе самозваните експерти.