26

Иванова

преди 1 месец

Интересно как се обръща палачинката на Христо Иванов. До онзи ден говореше, че за нищо на света няма да има коалиция с ГЕРБ, а днес като видя, че само така може да се докопа до властта и веднага смени лентата. Такива фурнаджийски лопати като него отдавна трябваше да са изринати от нашия политически живот.

25

Анонимен

преди 1 месец

А вие какво очаквахте, да изпълнява поръчките на Лена общата ли?

24

Анонимен

преди 1 месец

Смъкването на този от най високия пост в държавата,Костинбродската афера отива в забвението.Около петстотин хиляди обработени бюлетини,бяха опаковани и готови да заминат за слабите райони на Борисовата партия.

23

Анонимен

преди 1 месец

Вг1зраждане пак си присвои заслугите по свалянето му с всичките си 31-2 депутата, за да промива мозъците на бройлерите си. Купейкин им забранява да гледат новини и единствените новини, които са позволени на пролетариата идват по неговите канали. Това не ви ли напомня на 1972ра лятото?

22

Анонимен

преди 1 месец

При недоразумението на природата Никола Минчев, заградиха входа на НС със железни решетки, което и при комунизма не се бе случвало, а Нинова-мадам Импекс, направиха министър на икономиката. Недоносчето ПП,ДБ донесе омраза и хаос в държавата, поиска абсолютната власт, както чухме в записа, за да краде заедно с трафикантите и престъпния свят безконтролно. Свалянето на Желязков е безпомощно, безсилни агония на лузъри. Където и когато се появят губят, и оставят хаос след себе си.

21

Анонимен

преди 1 месец

ПП,ДБ наглост безкрай. Желязков беше винаги там, когато мутиращият и цвилещият инфантил Никола Минчев сричаше и питаше за всяко нещо от правилника на НС, от който си нямаше и хабер понятие. Често го виждахме да съветва неграмотниците с дипломи от ПП,ДБ, в залата през почивните. Винаги се отзовават, независимо, че хулигатите с дипломи/без покритие/, хулеха и обиждаха хората на ГЕРБ-СДС. Омраза, алчност, похот и връзки с престъпния свят, това са ПП,ДБ. Никога повече мафията ПП,ДБ.

20

Анонимен

преди 1 месец

Даааа,отказва да включва в дневния ред ГЛАСУВАНЕ ВОТ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО,,,,!ОТКАЗВА ЗАЩОТО ВИЕ НЕ СТЕ ИЗБИРАЛИ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И НЕ НАЗНАЧЕНО ОТ ВАС! ЗНАЧИ НЕ МОЖЕТЕ И ЗА ГО СВАЛЯТЕ!УМНИТЕ ПОПРАВКИ НА КОНСТИТУЦИЯТА ВИЕ ИЗМИСЛИХТЕ!НЕ ВИ ХАРЕСВАТ! ЕЕЕ С ТОЗИ АКЪЛ! КАТО БЕЗ АКЪЛ! ПАРЛАМЕНТАРНАТА ДЪРЖАВА БЕЗ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА И УМНИТЕ ОТИВАТ В ОТПУСКА! ПЕЙ СЪРЦЕ!БЕЗМОЗЪЧНИТЕ ЩЕ АГИТИРАТ ПАК ДА УПРАВЛЯВАТ!

19

Анонимен

преди 1 месец

Слугите на Божков управляваха 9 месеца благодарение на Борисов крадяха безпаметно рушаха саботажи лъжи алчност но вече не сме държава

18

Анонимен

преди 1 месец

Асен Василев и Кирил Петков чии заръки изпълняваха?

17

анонимен

преди 1 месец

Когато Никола Минчев изпълняваше вашите заръки всичко е било ОК. Не ви стига харвардският ви акъл да разберете, че изглеждате комични, некомпетентни и жалки в напъните си да се представите за носителите на новото, прогресивното и модерното. Не ви се получава и това е!

16

Един Българин

преди 1 месец

Поредният банкянски б0 *** в коша, какво по-хубаво от това?

15

Анонимен

преди 1 месец

И мнoro npaвилнo e nocтъnвaл!

14

Любомир

преди 1 месец

Въпрос към ППДБ: Сега ли осъзнахте това, ден-два преди края на този парламент! Зашо 10 месеца нямахте проблем с Желязков?!? Защото, може би имахте цялата друга власт?!? Инфантилни сте, правите "детски" номера, очаквате избирателите да ви "изперат" последните десет месеца мръсотия, която натрупахте! Разочаровам съм и не само аз!

13

Майора

преди 1 месец

Ало Илиева вие освен да ръсите лъжи като просто Киро , друго знаете ли? Колко време шефа на НЗОК работи в оставка , защо да не му се узакони оставката ми?А не е ли странно че уж се борите за промяна , а сте свързани на най високо ниво с корупция и контрабанда! Тогава защо смятане че Стоянов ви е виновен за всичко? Срамотс , за нищо не ставате променкаджии!

12

Джон Наш

преди 1 месец

От утре Народното събрание излиза в ваканция. В понеделник ако президента уволни Мин.Председателя с указ и няма кой да свика Нар. събрание, изпадаме в конституционна криза и цялата власт се концентрира в президента, т.е. държавен преврат.

11

Гaля

преди 1 месец

Caмo nopъчkитe нa nocoлcтвoтo ca cъrлacyвaни!

10

Нане

преди 1 месец

Още не моем повервам, как краварските слуги от гроб и пепедебейците се самосвалиха от власт... Ам можеха да си управляват безметежно цял мандат.... Мъ пуста лакомия... ===)))

9

Анонимен

преди 1 месец

Секи изпълнява нечии заръки...с приоритет са заръките на посолството за съгласуванки и уточнения.

8

Анонимен

преди 1 месец

А Минчев чии заръки изпълняваше? Не на Герб и ДПС във всеки случай.

7

Хо хо

преди 1 месец

И сега ако има извънредна ситуация кой ще свика извънредна сесия на Народното събрание. Един Главчев ни остана и прекалено много пълномощия в ръцете му. ПП ДБ нищо не разбират от държавно устройство и доведоха до разпад на институциите.