16

Анонимен

преди 3 седмици

По лошо от сега е еврото и Еврозоната и войната. Аз съм против еврото. То ще ни обезличи. Защо Чехия Полша Унгария Румъния Сърбия Турция не искат еврото. Също така Дания Швеция Великобритания.

15

До 13

преди 3 седмици

Служебното правителство е на ГЕРБ,ДПС и Радев.Енергийният министър е от служебното на Гълъб и Радев ,и е един от подписалите договора с Боташ.

14

Анонимен

преди 3 седмици

А случайно Путин не е свързан с бъдещия български президент Ердоган? Или и това е пропаганда? Не ги разбирам, само питам.

13

Анонимен

преди 3 седмици

По вашата американска логика и Главчев е премиер на Радев. Нали той го локани и подписа указа? Сега ако се на,ака, а, той вече се, пак Радев ще е виновен, нали. А къде е лойната топка от Банкя дето иска само по 40% от всеки бизнес? Той да не би да не знае, че случайно Главчев е станал премиер? А за изборите подготовката добре ли върви? Колко машини са повредени,колко бюлетини са подговени? Флашката с резултатите взеха ли от Козяк???

12

До 11

преди 3 седмици

Боташ беше подписан от служебното на Радев.И 13 години ще плащаме по милион на ден заради договора МУ.А зависимостта на Борисов от Путин е ясна,но не е свързана с турците.

11

Анонимен

преди 3 седмици

Радев не е подписвал договори, зщото няма такива правомощия. Пропагандата ти куца, ама така като кажат от посолството и вие бързате за по-големи надници. "Боташ" си е лично отроче на вашия бащица Бойко Борисов от Банкя! При него като идете за заработката, питайте го. Питайте го той ли подари кученцето на Путин или беше Радев? И да гласувате пак за него иначе нема украинска помощ! За Бойко казвам.

10

Видяхме я

преди 3 седмици

Стратегията на служебния кабинет на Гълъб .Подписаха адски корупционния договор с "Боташ" и подписаха да изнасяме ток за Северна Македония.Радев е баш шарлатанин.

9

С договорът

преди 3 седмици

"Боташ" Радев ни загроби с 13 милиарда .С Тея пари на еле да се модернизират всички мини.Но заради чекмеджетата ние ще ги дадем на "Боташ".Радев е лицемер.

8

Икономист

преди 3 седмици

Гърция и Румъния от вносители, заради инвестициите във ВЕИ, станаха износители. Открадената от политиците българска енергетика е неконкурентно способна, и затова и слагат чадър срещу либерализацията. Като се отмени либерализацията сметките ще станат двойни, а сметките ще плащат битовите потребители. Радев вече се доказа като капацитет в енергетиката с договора с Боташ, където плащаме по 1 млн. на ден срещу нищо.

7

Данъкоплатец

преди 3 седмици

Супер! Ще плащаме двойни сметки за ток, заради това, че политиците ни се занимават само с популизъм.

6

Анонимен

преди 3 седмици

Идва края на българската въглищна мафия. Търсете си друго поприще на изява.

5

Либерализацията на

преди 3 седмици

енергетиката съвсем ще забие средностатистическия българин. Това не трябва да се допуска. Трябва да се работи в посока да се строи АЕЦ "Белене" и новите реактори на Козлодуй, пък ако ще и да са скъпи и от САЩ. Когато имаш собствена електроцентрала и съвсем друга работа. Енергетиката е въпрос на национална сигурност и не трябва да се "либерализира", даже, преносната мрежа трябва да се вземе обратно от държавата.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Ох машшалах, 1 милион на ден на турците следващите 13 години . Напразно. Резидента колко кинти е гътнал аджаба.

3

Анонимен

преди 3 седмици

А нещо за милиончето?

2

Супер!

преди 3 седмици

Ами като няма въглища и ток, ще внасяме ток от румънските АЕЦ. И от износители ще станем вносители на ток за евро и долари. А режимът ще бъде 1 час светло, три часа тъмно. Освен това хората с климатици ще стоят на студено през зимата по три часа, докато пуснат тока.

1

Анонимен

преди 3 седмици

Пак ли ПП-ДБ виновни? Рундьо каза ли нещо за милиончето лева на ден които ще платим напразно следващите 13 години.