8

Анонимен

преди 2 седмици

Че те останаха ли сирийци в Сирия? Те всичките са в Европа вече. Днес гледах документален филм за Швеция, положението там е трагично само след 20г емиграция.

7

Язе

преди 2 седмици

А истината е, че биле само 4-***. Спукале гумата, слезнале, чудиле са кфо да праат, та се фанали та врътнале едно дунавско хоро да се подмажат на милицията. Ама като дошел милиционеро и почнал да ги брои, броил, броил, стигнал до 12, оти до толкова се бил научил като ученик и ей ви я новината,

6

Язе

преди 2 седмици

Спипале 12, оти не намерили оние двамата в жабката.

5

Анонимен

преди 2 седмици

Сега си пуснах клипче на БНТ за ежегоден ретро парад на трабанти във Вашингтон пред музея на шпионите. Правят опит колко човека могат да влязат. Рекорда им за сега е 10 човека в 1 Траби. При това едри американци. Вероятно поне 12 виетнамеца + шофьора. Следващия път да си сложи яки гуми и да гледа къде кара нашия каналджия и да не им дава да ядат и оият два дни преди пътуването

4

Мхм нямаше и да чуем

преди 2 седмици

За тези, ако не спукат гума или не катастрофират няма и да чуем. Минават транзит и заминават, чудно как прескочили границата и минали цяла Южна България необезпокоявани. После защо лошите австрийци не ни искат в Шенген. Ни цялата работа сме си свършили.

3

Язе

преди 2 седмици

Сега предлагам да съдят общината за разбитите пътища, излагане на смъртна опасност на повече от 13 лица, както и за пропуснати финансови ползи. Ей не ги оправия тие пътища бе!

2

Шофьорът

преди 2 седмици

случва се спуках гума но коли и бусове натъпкани с мигранти колкото искаш отивам и скачам на друга кола или бус където каже баш барото каналджия.,лека и доходоносна колеги хайде че важна работа ме чака да карам мигранти.

1

ъ

преди 2 седмици

Тия пък от скръндзалък ще се издушат бе! Дванайсет души в една кола, как няма да спукат гума.