130

Анонимен

преди 2 седмици

Зеленски нали е еврейн и ае чуди как да развали на хората православната цветница и Великден.

129

Факт

преди 2 седмици

Европа си беше много добре, преди властта да вземат джен*дърите! И не някой друг, а именно те ще я закопаят окончателно, ако бъдат оставени да управляват!

128

каро

преди 2 седмици

е тук жабара е прав тя Европа е тръгнала по пътя на самоунищожение

127

ссс

преди 2 седмици

Нагли е безкрупулни са европейските колонизатори след толкова векове грабене и командорене ше си намерят майстора... продължават да им бачкат и слугуват всички... накрая хитрата сврака с двата крака

126

Анонимен

преди 2 седмици

Франсетата много хитри. Пак дадоха ужким назад само за да избутат пак дойчовците напред, но към фронта за жертване, за да им вземат пак каквото докопат след края им. Страх ги е от силна Джермания използваща ресурсите на пРусията.

125

Британски учЕн

преди 2 седмици

За да покаже Европа че не е васал на САЩ то не трябва да се укрепват връзките с Великобритания, защото там 70% от фирмите в отбранителната индустрия са американски, а тези, които са чисто английски работят по договори и проекти на САЩ. Явно американците са натиснали Макрон да призове Европа за укрепване на връзките със САЩ индиректно чрез Великобритания както беше навремето преди Брекзит - преди САЩ командореше чрез Англия сега го прави чрез Франция.

124

Анонимен

преди 2 седмици

Парите са на свършване. Но ресурси има. Само че са в Русия и може би в източна украйна само че там си е Русия и така ще бъде. Макрон да внимава че може би ще яде дармон.

123

Анонимен

преди 2 седмици

Европа Е васал на САЩ! Всяка една политика или инициатива минава през съгласуване с щатите. Това е видно на всеки непредубеден евроатлантик. Само че нямат сила да го признаят. Аке не беше така войната в украина щеше да е приключила на втората седмица. Ковид кризата отвори кутията на Пандора. Тогава съвсем явно беше демонстрирана зависимоста на Европа от САЩ, които не позволиха самостоятелни действия за справяне с кризата. Решенията бяха налагани чрез заплахи и санкции на несъгласните.Какъв съюз?

122

Анонимен

преди 2 седмици

Има опасност ***.е.аският елит на Европа да умре - първо политически, а после и икономически. И тогава хората най-после да си отдъхнат и да започнат да мислят, решават и действат сами. Но опасността не е голяма. Защото за да се случи първото, трябва всъщност първо да се случи второто. Е, ще видим на европейските и националните избори.

121

Анонимен

преди 2 седмици

"Трябва да покаже, че в никакъв случай не е васал на САЩ"---------------И също и че не е васал на Франция или Германия.

120

Наполеон Бонапарт

преди 2 седмици

Яааа, Макрон произнася тази реч в Сорбона. Вижте надписа отзад на снимката. Макрон знае, че французите вече са били веднъж в Москва и затова има голямо самочувствие. Сигурно отново би изпратил фрнската армия в Русия, ако немците и американците го подкрепят.

119

баба мара

преди 2 седмици

искаме мир за да оживеем стига с това оръжие стига с избиването на младежта

118

Анонимен

преди 2 седмици

блекрок са го заплашили че ще го покажат на целият свят какво е педерунгелченце. на бабата с големиот чепинец милото то.... капарираха уж земя и природни ресурси и сега йок. некой че трябва да връща едни кинти на едни лоши батковци на които принадлежат 60 до 80 процента от целия запад, включително земя, фирми, къщи и т.н. ко праим макронец?

117

Хххх

преди 2 седмици

До 111Мдааа превзела уями.....затова някакви казаци евалимамата на гоулемата войска на онямалкопишковския Наполеончето...всъщност всеки който е доближавал МОсква след това е ял руския ботуш барабар с гвоздеите в подметката...най пресен пример австрийския художник с мустачките

116

Анонимен

преди 2 седмици

Дядо Влайчо е казал, че Франция ще се раздели на 3. Великобритания ще се смали. САЩ едва ще се спасят. а иначе: Съвременните войни се водят чрез управление пре спътници. Европа НЯМА спътникова мрежа и затова е зависима по всички линии. Самостоятелна спътникова мрежа имат засега Китай, Русия и САЩ.Индия също има перспектива и капацитет да направи, но засега няма. Страни като Франиця Великобритания, Гермяни, Италия силнп изостават в международен план. Силно. В техниката също.

115

до 111

преди 2 седмици

Москва е била в границите на Полско-Литовското княжество. Варшава също е била в рамките на Русия, Преди 1917 г.

114

георги

преди 2 седмици

Мри бе бабоеп к,во чакаш

113

Анонимен

преди 2 седмици

Робовладелска Европа нека умира, не ни трябват мръсни пари.

112

do 111

преди 2 седмици

Да Наполеон е влязал в Москва, но не зашото я е превзел. Незнайно откъде обаче възникнал пожар . И градът пламнал. войските на Наполеон е трябвали да се върнат назад. Почти никой не се е върнал. За сметка на това руски т император е влязъл в Париж победоносно. Влязъл е и в Берлин. И досега там имат площади, кръстени на негово име.

111

Абе Макро

преди 3 седмици

Европа ке умре заради това с което я напълнихте от най-долните части на света. Именно ти самият умнико. Не се знае дали ще умре от война, но от това че отричаш истината на Хитлер за висшата европеидна раса и ниcшите черни раси и я напълнихте с последната от това със сигурност ке умре.