40

Честитооооо!!!

преди 2 седмици

1 милиард ДПС-ГЕРБ от бюджета дето уж нямало пари подариха на Мините на Ковачки! Пак гласувайте за тези Крадци и Магнитски Корупционери Шиши и Боко! Пак ще ви крадат, а вие ще мизерувате!

39

Реалист

преди 2 седмици

Всички партии в народното събрание са тъъъпиии, с изключение на ПП-ДБ!

38

Водовъртеж

преди 2 седмици

Можеше да пренасочат миньорите в строителство на ПАВЕЦ на язовир Кърджали и да вземат всичките пари за строителството от ЕС. Вместо това ще дадат 1 млрд от бюджета, но за сметка на това ще загубим 6 млрд по плана за възстановяване.

37

Кривак

преди 2 седмици

Идиоооотииии, без извинение. От една страна, с нашите пари прибрани чрез данъците, ще се финансира скъпоструващо производство на еленергия и от друга този скъп ток ще участва в т.нар. микс на тока. Двоен грабеж гарантиран от ДПС-ГЕРБ. Екологичната страна не коментирам.

36

Мнение

преди 2 седмици

прасетата Шиши и Боко не спират да се вихрят в ***; еврозона ли, на есен в Сряда ще я видим, с вашите пари ще хранят енергийната мафия....

35

Истината!!!

преди 2 седмици

ДПС-ГЕРБ окрадаха нашите пари, 1 милиард!!!! Това е кражба! Откраднаха 1 млрд. лева от парите на данъкоплатците и ги дадоха на хора, които вземат по 3-4К заплати!!! А тока от фотоволтаиците е безумно евтин!

34

Всъщност

преди 2 седмици

Гарантиран мръсен въздух и белодробни заболявания от ГЕРБ и ДПС с финансова инжекция за въглищни централи.

33

Хахаха

преди 2 седмици

Хах, ще си ги изберете ли тези намагниmени пpaсеmа Бокича и Шишко, да ви крадат отново??? Май да? ;)

32

Миш-маш

преди 2 седмици

А дебелия се хвали, че е подкарал Бойко с 200 и го кара да му изпълнява всяка прищявка. ДПС си има ГЕРБ :)

31

КОЙ

преди 2 седмици

КОЙ и Zащо дава 1 милиард на мафипта ковачки за да продължава да ни трови със сажди, вместо да бъдат инвестирани в модерните технологии на бъдещето?!

30

Те това е

преди 2 седмици

Цивилизованите страни инвестират в развитието на модерните технологии. Магнитските прасета Боко и Шиши- във въглищната технология от 18 век.

29

Партагойзе

преди 2 седмици

1 МИЛИАРД от българския бюджет, от Нашите данъци за 200 протестиращи въглищари???! После що имаме ИНФЛАЦИЯ!...Утре идват ЗЪРНАРИТЕ !

28

Фъргов

преди 2 седмици

ДПС-ГЕРБ я разсипаха тази държава! България не е бедна, а ограбена от ГЕРБ и ДПС!

27

Парадокс Бг

преди 2 седмици

Явно българинът обича да диша сажди, да живее примитивно в мизерия, да са ***-необразованил и да го крадат ДПС и ГЕРБ до безкрай!!!

26

Анонимен

преди 2 седмици

Приятни сънища!

25

По-точно

преди 2 седмици

Ха ха, простите и крадливи герберасти си купуват гласове за наша сметка. Честито, напълниха джобчетата на дилянчо мамин и чекмеджетата на крадливия Толуп от Банкя дето не можал да вземе изпита за полицай и за това станал пожарникар. *** прости и некадърни.

24

Айдее

преди 2 седмици

Отлагане на агонията не е край на мъките.

23

Зашшшто?

преди 3 седмици

До Ужас Защо да е комунизъм в действие? Не е ли КАПИТАЛИЗЪМ в действие? АЕЦ Козлодуй произвежда най-евтиния ток. Дори след неоснователното закриване на първите 4 реактора. Колко струваше тока при комунизма? Кое точно е "комунизъм в действие", че нещо не загрявам за какво говориш? Ти живя ли при комунизма или ей тъй една баба ми каза какво е било? По-смешно изказване не бях чел.

22

Анонимен

преди 3 седмици

Абе, да питам...Те тецовете не бяха ли американски? Не трябва ли от тяхните печалби рекултивацийка, нещо...Пак ли ние? Или ще им дадем 1 милиард и след 4 години ще ги изпратим поживо и здраво

21

НЕМА ВЛАСТ ВЕЧЕ....

преди 3 седмици

....СЕГА Е МОМЕНТА ВСИЧКИ ДА ПОЧНАТ ДА ИСКАТ ПАРИ И ОТСТЪПКИ.....ХАХАХА