34

Анонимен

преди 1 месец

Киро: Ако печеля, губи цял народ; ако губя, печели цял народ.

33

Губи

преди 1 месец

българският народ от закриване на енергетика със собствени ресурси. напълване с осъдени мигранти. зелени сделки. по-евтина АЕЦ и газопровод. ЛГБТ обучение. загуба суверенитет. загуба демократични ценности. загуба на основни права и свободи. загуба на Конституция. загуба на български произведения. по-скъпи паспорти. некачествени храни. безумна инфлация. липса на качествен елит. загуба на граници. рестрикции, забрани. 5 милиона българи загубиха свободата и икономически суверенитет, скоро здравен.

32

Анонимен

преди 1 месец

ГУБЯТ ФИРМИТЕ ДО ВЛАСТТА

31

Хе хе

преди 1 месец

До Анонимен А колко губим от подареното злато ? От прокудените българи ,оставени без работа и препитание ? От веригите магазини ,,работещи на загуба ,, от банките . В пъти милиарди на т.н. ПВУ ?

30

Извода :

преди 1 месец

Гласувам само за ГЕРБ/СДС... Преди промените, България не изпускане никакви еврофондове и добре, че тогава Борисов, като премиер построи хиляди километри пътищата, метрото... А сега само на заеми кара държавата - гола вода...

29

Анонимен

преди 1 месец

А колко загуби България откакто шарлатаните превзеха властта

28

Анонимен

преди 1 месец

И като оставиш хората без поминък и заминат за англия да берат ягоди, за какво са ти тези милиарди? Управляващите с пилешките мозъци така и не разбраха, че трябва да отварят работни места ако искат страната да съществува, не да усвоиш 1 млрд и след 2 г да нямаш нито този милиард нито 30 000 човека, които са си намерили щастието в друга държава! Явно управляващите нарочно искат да ни изгонят от тук и да заселят с мигранти. Това идеално устройва ЕК - терористите в България, а бачкаторите там.

27

Я,по спокойно

преди 1 месец

Тука всички критикуват само управляващите,но тези хора от БСП, ДПС,ИТН,Възраждане и ГЕРБ са заслуга на хората в България. Интелектът на българина стига до там,да се радва да го управлява тиква,чиновниците да са калинки, а всички заедно да са слуги на путин. Затова и само в България, думата Харвард е обидна, да завършиш без изпити в ЮЗУ е привилегия и гордост, а ако станеш политик,полицай,прокурор или митничар ти си уредил цялата рода....и животът ти е лесен ,хората те уважават,да бест си.

26

Питащ

преди 1 месец

Защо още Прокуратурата спи и не се самосезира за причинена огромна щета за България? Съд за всички виновници. Стига си прехвърляли вината. Да стане ясно накрая кои са виновни за милиардите загубени.

25

Анонимен

преди 1 месец

На кой му пука, депутатите си взимат големите пачки.

24

Боко Пеевски

преди 1 месец

Ако ГЕРБ ДПС ИТН дъното управляват България пак нямаше да има пари за нищо.

23

Болен Сидеров

преди 1 месец

ГЕРБ ДПС ИТН дъното бутнаха правителството на ПП спряха България към Европейския път Шенген и евро зоната като не желаят да реформират службите за сигурност и КЗК и още 30 регулатора като по този начин управляват България 33 години лъжи и мачкане на народа яхти лодки къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и границата с Турция това е мафията на прехода

22

Боко Пеевски

преди 1 месец

Никога повече комунисти ГЕРБ ДПС ИТН БСП и Радев и възбуждане -Атака бандата на прехода 33 години лъжи и мачкане на народа яхти лодки къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и границата с Турция. Щом ревът срещу ПП ДБ Асен Василев значи им пречи да крадат милиардите евро които Европа ще даде на България през плана за развитие. В момента Боко тиквата и Пеевски свинята крадат през Главчев който го слуша като куче.

21

Българин

преди 1 месец

А защо още не са в затвора всички управляващи, които с некадърността си са докарали управлението до тази загуба ? Защо не се изземат всички пари , имоти, коли, самолети, яхти на загубеняците подиграли се с България и народа и ??? Кога ще се научим да наказваме такива продажници, некадърници, но алчни и нагли да искат да управляват? Затова сега - в пандиза и конфискация на всякакво имущество !!!

20

АнонимеН

преди 2 месеца

ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ! КОГА СТАВА ДУМА ЗА ЗАПЛАТИ И БОНУСИ ТАМ СА ПЪРВИ МИНИСТРИТЕ НИ НАРЕДИЛИ СЕ! НО КОГАТО СТАВА ДУМА ДА СЕ СВЪРШИ НЯКАКВА РАБОТА ТАМ СА В ОТПУСКА ИЛИ НА СЕМИНАР! ТИПИЧНО ПО ШАЛАПАТОВСКИ :D

19

АнонимеН

преди 2 месеца

РУМЪНИЯ ПОЛУЧИ 9 МИЛИАРДА ЕВРО!! А НИЕ С НЕКАДЪРНИТЕ НИ УПРАВЛЯВАЩИ ПОЛУЧАВАМЕ САМО КОЛКО ЩЕ ИЗГУБИМ ОТ 5-ТЕ МИЛИАРДА КОИТО МОЖЕМ ДА ПОЛУЧИМ! ТОТАЛНА НЕКАДЪРНОСТ СА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ АМА ИНАЧЕ СА С ГОЛЕМИ УСТИ!

18

Абе

преди 2 месеца

Радваме се, че политиците ни няма да могат да ги откраднат! Ние, така или иначе никога нищо не сме видели от парите от ЕС. Тях нашите политици ги открадаха и ги изнесоха по офшорки! А, за нас остана късата клечка, но народният съд се приближава със страшна сила и кръчмарят (народът) идва със сметката!

17

Пепейците

преди 2 месеца

пет пъти го преписваха тоя план, че да намърдат техните фирми. Йок да им е сега!

16

Анонимен

преди 2 месеца

Тези п.ри митиви разбират ли изобщо какви ще са ефектите за българското общество от приемането на тези закони? Никой не коментира ниското им качество и отражението им към социалната среда и икономиката. 1.4 млрд ги изкарване за 2 седмици, толкова ли са ни важни наистина или са важни само за политиците които им се точат за крадене чрез фирми?

15

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо Не " губим"!-:) Това е равносилно,все едно да си безработен,и седнеш сам да " смяташ", колко би спечелил,ако си работил!-:))))