156

Анонимен

преди 1 седмица

ИЧР за 2021г при баджанаците 68 място с 12 надолу- защо, в ЕС нито една държава не е паднала, но ние при баджанакови да, а сега плащаме по 1 000 000 всеки ден по договора БОТАШ- ха честиту...

155

Анонимен

преди 1 седмица

Индекс на човешко развитие при Борисов 2020г когато юмрука не го хареса - 56 място, инфлация март 2020/ март 2021г- 0.6%, март 2021г/март 2022г- 12.44%- справка НСИ калкулатор инфлация- Баджанакови не ви харесвам в блатото в което ни завряхте!

154

Анонимен

преди 1 седмица

ДА СЕ ВРЪЩА БОЙКО БОРИСОВ И ДА СТАБИЛИЗИРА ДЪРЖАВА!

153

Анонимен

преди 1 седмица

ТОТИ ,ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ ,УШИТЕ ,ОГЛЕДАЙ СЕ И АКО ТИ ХАРЕСВАТ ТЕЗИ ЕЖЕДНЕВНИ БЕЗОБРАЗИЯ И ПОСТАНОВКИ ЗНАЧИ НЕЩО НЕ ТИ Е НАРЕД! УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА И ЦИРКОВА ПРОГРАМА С ПУДЕЛИ И КЛОУНИТЕ СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА! ВСЕКИ ДЕН ЛЪЖИ И КРАЖБИ! ТЕЗИ СА НЕКАДЪРНИЦИ! ИЗМЕНЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА ИЗНЕНАДА АВТОРИТЕ! КАКВО ПИПНАТ ВСЕ КАЛПАВО!

152

Анонимен

преди 1 седмица

Внесете импийчмънт на Радев.

151

тоти

преди 1 седмица

бЕЗГЛАСНА гОЛЯМА БУКВА БЕШЕ И ТОШ,НО ПОНЕ СЕ ВИДЯ ,ЧЕ АКО СЕ ОБЕДИНЯТ И СЪБЕРАТ вСИЧКИ СРЕЩУ бОЙКО ДУРЖАВАТА ЩЕ ТРЪГНЕ ПО НОВ ПЪТ!!

150

Мразя Тикви!

преди 1 седмица

Росен не е лош човек, но все пак стана слуга на неграмотен и алчен престъпник от ромски произход, бидон с мас, най-простият наглец, раждан някога на българска територия. Би трябвало да го е срам и то много!

149

Анонимен

преди 1 седмица

Майката на инфантила Никола Минчев, един неуспял адвокат, още не е дала обяснение, как и защо от ББР са й преведени около 1.5 млн във адвокатската фирма в която работи, докато ПП,ДБ бяха на власт. Може би, защото няма кой да я попита. Няма прокуратура, ДАНС...

148

Анонимен

преди 1 седмица

147 При недоразумението на природата Никола Минчев, заградиха входа на НС със железни решетки, което и при комунизма не се бе случвало, а Нинова-мадам Импекс, направиха министър на икономиката. Недоносчето ПП,ДБ донесе омраза и хаос в държавата, поиска абсолютната власт, както чухме в записа, за да краде заедно с трафикантите и престъпния свят безконтролно. Свалянето на Желязков е безпомощно, безсилни агония на лузъри. Където и когато се появят губят, и оставят хаос след себе си.

147

До мдааа

преди 1 седмица

Той поне стигна до парламента , разчитайки на себе си , а не като Минчев- разчитайки на мама , на която разнасяше папките преди да застане начело на парламента . Оставихме да ни управляват недоносчета и сега им сърбаме попарата на глупавите решения.

146

*****

преди 1 седмица

Това е отмъщението на ПП за техния свален председател на парламента Никола Минчев . А той не може да се закачи на пръста на Желязков с недораслото си фалцетно гласче . С тези си действия ПП доказаха , че са злобни , отмъстителни и елементарни . Нямат качества да управляват държавата , мислят само за себе си , не за доброто на държавата ни .

145

Анонимен

преди 1 седмица

ПП,ДБ наглост безкрай. Желязков беше винаги там, когато мутиращият и цвилещият инфантил Никола Минчев сричаше и питаше за всяко нещо от правилника на НС, от който си нямаше и хабер понятие. Често го виждахме да съветва неграмотниците с дипломи от ПП,ДБ, в залата през почивните. Винаги се отзовават, независимо, че хулигатите с дипломи/без покритие/, хулеха и обиждаха хората на ГЕРБ-СДС. Омраза, алчност, похот и връзки с престъпния свят, това са ПП,ДБ. Никога повече мафията ПП,ДБ.

144

Идеалист

преди 1 седмица

Днес "Възраждане" извадиха от изолация, най-важния си политичеки опонент ПП-ДБ и го легитимираха подновени за изборите. Целта им била далечна да доскарат Сглобката. На практика вече загубиха 2-та позиция в бъдещите избори. Свялянето на Р. Желязков е безмислено. Баце ги надхитри!

143

Цвета Каранянчева

преди 1 седмица

Слугата коленичи в Киев! Вън!

142

Анонимен

преди 1 седмица

Импотентена опозиция се сглоби от всички немощни партийни групи, всяка врякаща напосоки и за отмъщение от безсилие се разправиха с председателя на НС! Та тези непрокопсаници искат избирателят да имдаде да ошетат страната!

141

Анонимен

преди 1 седмица

Долу Лойко и крадливата банда на ГРОБ !!

140

САМО ГЕРБ

преди 1 седмица

На следващите избори ще ви накажем мишки, ГЕРБ + ДПС > всички останали!

139

Анонимен

преди 1 седмица

ЧУДЕСА ОТ ХРАБРОСТ! ОСТАВИХА ПАРЛАМЕНТА БЕЗ ПРЕДСЕДАТЕЛ! ЗАЩОТО ОТКАЗАЛ ДА СЕ ГЛАСУВА ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ НА ПРАВОСЪДИЕТО, КОЕТО НЕ Е ИЗБРАНО ОТ ПАРЛАМЕНТА! НАРУШАВАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА НЕ Е ПРОБЛЕМ! СЕГА ДА ВИДИШ НА ПУК НА ЯД ТЕБ ЩЕ СВАЛИМ!ТЕЗИ СИ ИГРАЯТ КАТО ДЕЦАТА!ИЗЛИЗАТ В ОТПУСК И ЩЕ СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВО ЗАЩОТО НЕ Е ТЯХНО!КОЙ СЪТВОРИ КУЦИЯ ЗАКОН!НЕГРАМОТНИ! ДАЖЕ ДОВОЛНИ СЕ ИЗКАЗВАТ!ВИЕ БЕЗОТГОВОРНО СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА! ИСКАТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ?ЗА ОВЧАРИ НЕ БИХА ВИ НАЕЛИ,КАТО СЕ РАЗСЪРДИТЕ ЩЕ ОСТАВИ

138

Анонимен

преди 1 седмица

По начало този семпъл човечец не беше за този пост,но като знаем и кои други са го заемали, а и кои гласуваха за него,не за учудване,че беше избран! Пък то и в парламента много читави няма! А свестните днес считат за луди и естествено няма кой да ги избере!!!

137

Радослав

преди 1 седмица

И сега какво? Всички се омешаха и стана един гювеч от дърти БКП-ци които се боричкат за кокала. Възраждане уж путинофашисти, а гласуват наравно с евроджендърите от ПП-ДБ, БСП от край време самите те не се знаят какво са, Герб от евроджендъри станаха помаци с ДПС, ИТН са неосъзнати и ту се мятат с едните, после с другите. И накрая да се чудиш путинофашистите ли станаха джендъристи, джендърите ли станаха путинофашисти и те така.