252

кутийка презервативи

преди 1 седмица

и вазелин - за преговорите! това ще купят.

251

Анонимен

преди 1 седмица

Нищо не може да купи Украйна, защото няма пукнат цент. Даже нямат пари за един свестен костюм за президента им

250

Кравар Евроатлантик

преди 1 седмица

Тая статия разпали гопенките

249

Анонимен

преди 1 седмица

До Реалист Като руския зам на отбраната ли ?Задържан за корупция / защото не е давал половината на путин /

248

А къде според Днес

преди 1 седмица

Трябва да отидат парите дадени на Украйна? Сигурно в Русия!

247

Русия терорист

преди 1 седмица

И откраднатите пари от Русия и те отиват при руските олигарси в САЩ.Около войната хората на Путин забогатели с 170 милиарда долара .... а простия руснак се умира заради тези руски крадци.

246

Абе умници

преди 1 седмица

Абе, умници, никакви пари няма да се върнат в САЩ, защото никакви пари няма да дойдат в Украйна. От САЩ ще дойдат оръжия. Естествено е тази пари да останат в САЩ, защото тяхната цел не е да идват в Украйна. Така, че не могат да се откраднат 10% - няма от къде. Другото е примитивна пропаганда, на която си вярват само един файтон пропагандисти.

245

Картофчо

преди 1 седмица

Не 90, а 60 милиарда са за украйна от които 80% за попълване на запасите на САЩ, които вече предоставиха на Украйна. Останалите 20% за яхтата и остраво на зеленски и компания.

244

Британски учЕн

преди 1 седмица

Останалите 10% ще отидат по офшорките на продажниците от Киефската Хунта.

243

схемата

преди 1 седмица

цаката е да изцоцаме държавни милиарди, да ги завърдим уж през икономиката и нашите да лапнат 50% от тези пари. Парламата за пред раята е че има икономика, работна ръка, парите се връщат в държававата. Само че това са едни напечатани пари (уж от хората взети) които се връщат в частен джоб.

242

Анонимен

преди 1 седмица

Естествено че ще се върнат. Украинците ще си получат каквото им е нужно. Ако призвеждахме Пейтриът, самолети и дронове и ние можехме да ги вземем.

241

ха ха ха

преди 1 седмица

90% от парите ще се върнат в САЩ..... И предишните "помощи" са били давани по същата схема. ТОЛКОВА за помоща от "приятелска" Америка . Те и такива са им и "санкциите" към Русия. Блокираха банковите сметки на няколко олигарха дето са избягали в САЩ от режима на Путин и в момента търгуват и препродават на Европа руски ресурси за милиарди. Както САЩ многократно са го заявявали : Америка НЯМА приятели, има бизнес партньори. Те и враговете не са им врагове, ако имат пари или продават нещо ИЗГОДНО.

240

Анонимен

преди 1 седмица

продавам путин на трупно месо

239

Тато

преди 1 седмица

Егати хвалбите и песнопенията за най-големия престъпник на планетата - Сащ...Такива статии са чиста пропаганда, изкарваща Сащ светци. А реално Украйна беше подлъгана да им играе за интересите до пълна разруха и смърт на голяма част от населението.

238

Чери00

преди 1 седмица

Ха сега де! Разбрахме че сме прости кога гледаме как млатят Украйна но чак пък толкова!

237

Анонимен

преди 1 седмица

А складовете на Европа ама никак не са пълни с боеприпаси, напротив трудно ги намират, производството има проблем с доставенето на нитроцелулоза която идва основно от Китай.

236

Анонимен

преди 1 седмица

Пак сте го усукали, без да кажете истината, 2/3 от парите са за самата американска армия, и нямат нищо общо с Окрайна, за тях са около 14 милиарда, че може и по малко да останат.

235

Анонимен

преди 1 седмица

Какво ще си купи окраина ??? - ами каквото и дадат САЩ. Пазара е ограничен само един доставик - САЩ, цените по които продават непрекъснато върват нагоре. Няма да се учудя ако цената на 1 бройка танк стане 100 милиона или направо 1 милиард ... Та може да могат да си купят 61 Амбраса ... ама без муниции... хаххахахахахахахах

234

Анонимен

преди 1 седмица

zelenski е ясен ще свърши като кадафи на някой светофар да му мислят азов и подръжниците им, ще се клатят и те като новогодишна украса от бесилките. Последното се отнася и за интернационалните им симпатизанти като анонмкото 238.

233

байчо

преди 1 седмица

Не само че ще се върнат но и Европа ще плати накрая задълженията на Украйна . Така че два пъти ще се върнат .