29

Анонимен

преди 3 седмици

До Доктор Хаус... на колко места са по 6 ленти ?

28

ДПСЕ

преди 3 седмици

В Холандия .. бяха 100 и сега си върнаха пак старите ограничения, а у нас.. У нас трябват пътища, и яко бели Шапки, а не сокаците на Станишеф и Тиквос Барцелонски.

27

ГжегошБженчешчикевич

преди 4 седмици

На некадърните няма да помогне!

26

Човек

преди 4 седмици

Части от магистралите не стават и за 100 км/ч. Като най-новата част изградена на АМ Хемус между пътен възел Яна и Околовръстен път. А голяма част от ПТП-тата се дължат на липсващата за този голям трафик магистрална система. Първокласните пътища масово нямат трета лента за изпреварване (като пътя от Златна Панега - Луковит - Плевен - Бяла) и има много дупки и деформации на пътя.

25

Германец

преди 4 седмици

Тези ограничения не ме касаят. Аз с моята Тесла така или иначе карам със макс 100. Бедняците ДГД :)

24

Hdhhd

преди 4 седмици

Направете я направо да е 80. Да имахме трилентови магистрали спокойно може и 120 да е, но с тези тирове като тръгнеш да изпреварваш трябва да е допустимо до 140

23

МафиятаСиИмаДържава

преди 4 седмици

Това е продължението на хранилката от храстите. Ограничение 130, караш 141 и вече си с 50 кинта в хазната. Слагат 20-30 камери и докато стигнеш Бургас си кихнал хилядарка. Ето от къде се пълни бюджета за да има за чекмеджета.

22

Баба Гошка

преди 4 седмици

Поредния СЛАБОУМЕН Закон (сигурно Нестор счетоводителя го е писал). На 130 максимална скорост Сф-Бс ти е за 4,30ч.,щото като те засекат 50 тира и още 100 неадекватни тапири, скороста ти пада на 80

21

Анонимен

преди 4 седмици

В държавата на аборигените разрешили 140 км/ч , това е като да дадеш на шимпанзе лека картечница. 110 максимум, за да карат с 120, сега на 140 боклЪците карат с 150.

20

Анонимен

преди 4 седмици

в грешка си. Магистралите им са доста стари и има някои участъци с 6 платна, с 8 само поркай градове (и то не всички), но иначе масовката е 4 платна. Опитват да разширяват, но е бааавно.

19

Анонимен

преди 4 седмици

Да забраним автомобилите и да върнем магарешките каручки. Това вече се превръща в държавен тероризъм над шофьорите.

18

Доктор Хаус

преди 4 седмици

Дори и 130 е висока скорост ! Нали сме европейци , нека да подържаваме на почти всички ! Наистина в Германия няма ограничения , но повечето магистрали са със 4 и 6 ленти ! Тук у нас има абсурди участъци с обратни наклони в завои ! Асфалт паша добре се налапа !

17

Галин Костов

преди 4 седмици

Абе направо 90 км/ч. на магистралите, 60 км/ч. по останалите пътища и 20 км/ч. в населените места (имаше вече такава идея за София)! Хем бюджета ще се пълни с глоби, хем ще има оборот на бензиностанциите, а гражданина ще пътува от София до Варна за два дни и половина!

16

Анонимен

преди 4 седмици

Мярка с цел глоби. Нищо друго като резултат.

15

Samo minavam

преди 4 седмици

Нищо няма да се случи. Пътищата са разбити, полицаите гладни, безумните много

14

кк

преди 4 седмици

кви магистрали бре, тва са селски путища и 100 им е много, зимата непочистени, аквапланиниги при дъжд, неравности и дупки да се третират като извънградски с ограничение 90 тва е....

13

средна скорост

преди 4 седмици

Камера за средна скорост и 120 ограничение.

12

Запознат

преди 4 седмици

Резултат определено ще има за банковите сметки, на фирмите, които ще произведат и заменят всички знаци. Конкретният резултат ще се измерва в няколко милки

11

Гошето

преди 4 седмици

Само не разбрах. Дека аджеба видехте "първокласни пътища"? Предполагам, че става дума за Тиквенските "магистрали", дето ги строеше със собствените ръце и пари!!!

10

кратко точно ясно

преди 4 седмици

НЕ, няма да даде резултат! Смъртността по пътищата не зависи толкова от скоростта по магистралите, колкото от простотията и комплексарщината българска, от милиционерското рушветчийство, от ширещото се беззаконие, и най-вече от долнопробната пътна мрежа и таралясниците които се движат по нея. Странното е, че всеки роптае срещу всичко гореспоменато, но го толерира всеки ден с действия и бездействия, явно на българина му харесва много да ди живее в *** наречена България?!