43

Анонимен

преди 1 месец

Браво. И при нас така.

42

Ех

преди 1 месец

Тия наглосакси бе. Един вид подайте ни компанията иначе я забраняваме.

41

Анонимен

преди 1 месец

Ще ползвате Онлифенс и Инстаграм.

40

Анонимен

преди 1 месец

Нарушаване правата на човека и свободната конкуренция и инициатива.

39

Анонимен

преди 1 месец

Диктаторът и неговите олигарси - Мъск, Безос, Били Гейтс, Зукербърг. Напомня на Путин и неговите олигарси.

38

Анонимен

преди 1 месец

Началото на края на империята на злото. Така се почва във всяка западаща империя, със забрана на правото на глас и посочване с тезиси кое е правилно и кое не, но и заклеймено публично, едновременно със затриване на традициите.

37

До Сър Пичук

преди 1 месец

Няма по-лицемерни същества от копейките. Всичко мерят с двоен аршин. И в живота са същите фурнаджийски лопати. Днес са ти приятели, а утре вече не те познати. И само им виж коментарите - като по шаблон. Като зомбита са, един каже нещо и останалите го повтарят дума по дума.

36

Смех

преди 1 месец

Свобода на словото по американски или просто нагло извиване на ръце! Демоктати, сър, л***йн***ри! Колкото и да не харесвам тиктока, това въобще не е пазарно. Америка се ползва като военна и икономическа бухалка от елитите си.

35

Анонимен

преди 1 месец

Тия, дето реват за свободата на словото, да отидат до Русия, Китай, Северна Корея, Иран, Беларус, или до друга от любимите си държави, да видят какво е свобода на словото.

34

Анонимен

преди 1 месец

Тикток е рупор на китайска и руска пропаганда, нищо смислено не виждам в това приложение. Хората затъпяват от тези социални мрежи.

33

Анонимен

преди 1 месец

32 китайците си имат собствени и имат правила. Който спазва правила е там, който не е вън. По тази причина Айфон се произвежда в Китай, както и китайските марки, а гугъл мугъл и разните опити за налагане на американският монопол са аут. ЕС през няколко годиби съди гугъл и майкрософт за монопол, но какво от това, те си плащат глобите и бутат подкупи на брюкселски чиновници да продължават да симулират тази дейност.

32

Анонимен

преди 1 месец

който да принуди да продаде, четете ли демокраДчета и "пазарни икономисти" ?

31

Нане Вуте

преди 1 месец

До анонимен 28 : не знам какво е тик- ток / никога не съм го и виждал/ но по голяма помия от фейсбоклук няма!!!

30

До 34 хм

преди 1 месец

Какво още да забрани. В Китай гугъл услугите всичките са забранени, уотсап, вайбър, скайп и телеграм са забранени, фейсбук е силно ограничен, също и магазина на епъл. Може само УеЧат и то не трябва да говориш за определени теми, щото има последствия. А вие продължавайте да сравнявате ябълки и круши.

29

Анонимен

преди 1 месец

Това тикток е еати работата. Жена ми като залепне за него и няма пускане на телефона. Тея т.нар социални мрежи колко човешки ресурси изяждат, не е истина просто.

28

хаха

преди 1 месец

Не разбрахте ли, че само краварски компании могат да бъдат монополисти. Свобода на словото, търговията, движения на стоки и хора са приказки за наивници. След като пречиш на краварите да правят пари, веднага ставаш неудобен. Биваш обвинен в какво ли не, че да ти вземат бизнеса или ресурсите.

27

Анонимен

преди 1 месец

туй щатите станаха като Русия или Иран

26

Хм

преди 1 месец

Какво ли ще забрани Китай?Едно време беше без значение,но вече не е така.

25

Пян_Гъ

преди 1 месец

Китай забранил някаква (US) корпорация. Е, комунизъм. Новина??? НЯМА!!! И САЩ забраняват. Новина? ИМА!!! САЩ не са комунистическа държава :), те са "демокрация" :) и частната собственост е "неприкосновена" :). Сори, нищо подобно. Всичко е фасада, под която не просто са същите, а БЕТЕР Китай!!!

24

Анонимен

преди 1 месец

И защо бе бай Издъне , нали сте за свободи и тем подобви , свободи , свободи , ама май с войни и колонизации , ще ви колонизираме да се чуствате свободни , така излизат вашите .