25

do 24

преди 1 месец

аз не знаех за това, например. направо изплискА легена. недей да пишеш. усещаш ли се?

24

Анонимен

преди 1 месец

Василев за какво има американски митничари в Българските митници???? Всички знаеме че американските товари и пратки не подлежали на митнически контрол в таз колония.Що не поканите и Китайски митничари и няколко техни съдии?

23

До 20

преди 1 месец

Продължавай да глупейш няма лошо, страдат само тия около теб които те подкрепят ! Не може да се обясни нищо на неандерталец с празна кратуна !

22

Анонимен

преди 1 месец

На Сливенското ромче Асанчу доверие немам!

21

Анонимен

преди 1 месец

"Барселонагейт" е съшита с бели конци афера на ДС, за да бъде изнудван и отстранен от политиката Бойко Борисов.

20

дo 20

преди 1 месец

В нета има всичко, но има най-много лъжи. Дори повече от телевизиите, защото няма никакъв контрол. Ако нямаш филтър, по-добре не чети.

19

Анонимен

преди 1 месец

До До15 интересно ДО УМНИЯ И ЗНАЕЩИЯ ЗА КАРТЕЛИТЕ - Като знаят толкова, като имат опит, защо именно там влиза най-голям дял от всички наркотици, почети малко, образовай се, в нета има всичко. В това число и от тяхни служби. Чети, чети, то сляпото окато става...

18

Емигрант

преди 1 месец

Знаете ли бе нещастници, че простотията е порок ? Не знаете, явно щом залагате отново на престъпници доказани от други държави ! Изобщо знаете ли, че един чех ви нарисува точното изображение преди четвърт век, без да ви е виждал дори ? Кенефчии не са емигриралите българи, а останалите на територията на траките и прабългарите !

17

До15 интересно

преди 1 месец

Ами именно защото те имат най-големият опит и са се сблъскали с най-различни "хватки" прилагани от картелите бе ГЛYПАК - нарича се ОПИТ ! Има ли някакъв анатомичен орган в картината ти освен очи да не се блъснеш във влак и език за да не ядеш лай.... които sереш ?

16

Анонимен

преди 1 месец

9 Хаах, не ГЕРБ гуляеха в дома на Рашков с трафикантите и не Борисов се ч...е в сауната с трафиканта. "Липсваш ми".

15

Интересно??

преди 1 месец

Защо именно митничари от САЩ? Там влиза основното количество наркотици в света, значи има как, подобна е и ситуацията в Англия. Там има и най-голям асортимент от наркотици. Е, тези митничари какво толкова са достигнали? На какво ще ни научат те??

14

Българинът е просто

преди 1 месец

същество, хайде вече това да не се смята за обида, а за реално съществуващо нещо, наподобаващо на човек, но не чак толкова подобно, щом предпочита чекмеджета пред собствения си живот и някаква *** порода "Мафнитски" пред достоен живот !

13

Съдеба власт

преди 1 месец

Прокуратурата, вземете му мярка за неотклонение и му повдигнете обвинения за безстопанственост, рекет, ДДС измами,ОПГ,митничеки и валутни престъпления и кражби от Бюджет в страховити размери. Да не избяга великия Харвардски крадец

12

Анонимен

преди 1 месец

Нека надлъжните органи си свършат работата. И ако се докажат твърденията срещу Асен Василев и компания, да понесат наказанията си според закона.

11

Анонимен

преди 1 месец

Как лъже само.Сигурен съм ще и с Путин се познава мръсника.

10

Моля се вече

преди 1 месец

като някой мюсли всеки ден да спечелят изборите ГЕРБ/ДПС, че да разберат най-после тези п:р:о:с:т:и българи "къде зимуват раците", как се мре в мизерия и разруха, срамна и гнусна нация сме, нямаме право на съществуване и пребиваване на тези "Божи" земи !

9

Анонимен

преди 1 месец

Предупреждавах ви,че който се е хванал с ГЕРБ,добро не е видял,ама като не слушате,сега ще им ядете л...та.

8

Анонимен

преди 1 месец

а бе вервайте му,като на Кирчу.

7

Лъже, маже и лъже

преди 1 месец

Няма такъв друг лъжец като кокорчо. Очите му ококорени и лъжливи не спират да се въртят като пумпали. А лъжите излизат една по една без спир и без чет.

6

Ружа

преди 1 месец

Мяу,мяу!