12

Анонимен

преди 4 месеца

Българинът, сигурно е единственото човекоподобие на света, на който, като му платиш повече, почти спира да работи. Заплати, около минималната, това е правило

11

Анонимен

преди 4 месеца

Къде това се плаща???? Я попитайте охранителите по магазините в моловете, от която и да е охранителна фирма дали НЯКОГА са взели такава надница при работа на официални празници!

10

Бизнесмен

преди 4 месеца

Кой ви излъга какъв тройна надник палячовци държавни Има си нормирано раб.време 40 часа седмично. Като ще вменявате троен надник пускам цеха заради липса на материал в неплатена и точка.Да и наваксват с кредити. Админстративни л-нари ще ми опредеят заплатите.

9

Анонимен

преди 4 месеца

До Бизнесмен с Ауди - и Бог ще те почерпи по сходен начин. Теб или семейството...

8

Анонимен

преди 4 месеца

Надница тройна и четворна в България има сигурно само за политиците, на тях и заплатите се увеличават редовно, ваканцуват яко, а за другите всичко това е мираж. От десет кладенеца вода ще извадят за да ти обяснят, че няма как да имаш такава надница. Никоя институция не работи и всички се възползват. Свойте хора са добре и в частен и държавен сектор, техните заплати са с над 5000 лв. по-високи, което не е нормално, но от никой не се забелязва, а синдикатите и те спят.

7

Анонимен

преди 4 месеца

много хора ги осигуряват на по-ниска от реалната заплата и съответно винаги обяснението е че ти се плаща "в повече "

6

Анонимен

преди 4 месеца

За това дръжте гладен работника инче ще му пораснат рога и ще боде

5

Бизнесмен с Ауди

преди 4 месеца

Аз на моите работници пари не плащам, но понеже идва Великден, съм им приготвил месо да им сготвят в стола! Купих го от един Бизнесмен с Пежо, 60 годишно месо, продаде ми го много евтино. И аз реших да почерпя работниците си!

4

Анонимен

преди 4 месеца

Къде тва ?

3

До 2

преди 4 месеца

Пак ли звездите ти говорят бе тролей

2

Анонимен

преди 4 месеца

Даже и за седморна надница съм чувал, особено ако работодателят е уреден за бизнесмян команизогербераст. Също така съм чувал че сред полицаи и митничари,се практикува това да си купиш смяната, тоест плащаш за да си на работа, особено нощем и в почивни дни. Като всичко това е от любов към професията, няма никакви користни подбуди.

1

хи-хи-хииии......

преди 4 месеца

Ех, мечти......при български "работодатели"!