16

ТРУПНО месо

преди 2 месеца

Не яжте агнешко- ваксинирано е с ужасни неща . Няма кой да ви спаси после .Прион на Койцфелд-Якуб не се лекува. 2000 Градуса Целий не го убиват.

15

Справедлив

преди 2 месеца

Разбрахте ли най- после разликата между нормирана,планова икономика и пазарна капиталистическа икономика . Все повече ще има за богаташите и все по-малко за обикновения народ. Ред и справедливост няма да има докато България не стане една фирма с еднакви условия за целия народ.

14

Анонимен

преди 2 месеца

По магазините е само внос истекал от моловете на запат. АПК беха закрити и искслани и няма вече, а и за такива смешни пари никой не продава.

13

MNENIE

преди 2 месеца

Разкладка - агнешко се продава за 12 лева Живо Тегло ( претегля се живо агне колко тежи и след това се разфасова - загубата е 50% ) , трупно е 24 лева . Тук е момента да кажа нещо което виждам в Рекламите - Замразено Агнешко от Нова Зеландия , Канада и САЩ - на същата цена . Тук е Мястото на БАБХ да ни Информира за Замразени Агнета преди 30-35 години .Купувайте само от България Произход .Пазете си децата и старите хора - месо от Австралия и Нова Зелндия , САЩ и този Район на света носят Зарази .

12

абе

преди 2 месеца

господа журналисти,научете се веднъж завинаги да пишете правилно за това прословуто агнешко.Почвате с цена ЖИВО ТЕГЛО,завършвате с цена по МАГАЗИНИТЕ. Много ясно че ще има голяма разлика,след като по магазините НЕ ПРОДАВАТ живо тегло.Едно агне 25 кг.живо тегло дава 10-12 кг. месо за реализация по МАГАЗИНИТЕ и така живото агне се продава за 250 лв.,а готовото месо от агнето за 312 лв.(12 кг.*26 лв.). магазините без печалба ли да продават....нито имам магазин,нито имам животни, просто малко инфо

11

Анонимен

преди 2 месеца

Яж го живо тогава - половина е рога копита кожа и вълна :)))

10

пияница мистик

преди 2 месеца

Купих си за тази вечер да хапна една пъстърва, а за Великден най-вероятно ще ям телешки стек блек ангъс, но да е внос. От експерт дето с това се занимава и търгува с такива премиум клас продукти знам, че нашите породи крави изобщо не стават за ядене, съответно и телетата им и че са само за мляко и за кайма пълнеж към свинската кайма. С овцете и агнетата ни е същата работа. Не става нашето агнешко. Трябва да е внос. В Лондон като живеех от арабите си купувах уникално агнешко Халал

9

аде де

преди 2 месеца

Подкрепете българското, купете си от Фантастико, печено агнешко бутче, само за 99 лева килцето.......

8

Хляб и риба

преди 2 месеца

И вино яжте и пийтеКакво са ви виновни овцете да ги колите

7

Анонимен

преди 2 месеца

"Да им се разваля по складовете" - Като почне да им се разваля и ни го набутват у саламите и каймата. Пак си го изяждаме скъпо и развалено.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Заради Шенген е! Ако ни приемат цените щели да паднат, разправя един тука отговорник по Шенген с превозваческа фирма

5

Анонимен

преди 2 месеца

В ЗАДАЧАТА СЕ ПИТА: ако техническите прегледи от 45 лв станаха 45 евро, личните документи от 15 лв станаха 15 евро, то хляба, олиото, месото, бензина и прочее колко евро ще са ???

4

Анонимен

преди 2 месеца

Спрете да купувате и ще спрат да спекулират с цената. Да им се разваля по складовете и догодина да си помислят пак на каква цена ще го продават.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Като има балъци има и тарикати!

2

селянин

преди 2 месеца

0,20 лв ама тва ми е работата хи хи хи

1

Анонимен

преди 2 месеца

27лв