28

Компенсация

преди 3 седмици

До 2 ! Казвам се Осман Ахмедов и съм от сърцето на Делиормана-с.Климент(турското му ,истинското му име е Емберлер)Знаят ме в околността като лудия Осман.Ела да си получиш компенсацията от 1млн долара,ще ти дам и нещо отгоре за това,че ни тероризирахте,затваряхте,прогонихте в чужбина,унижавахте...В банковата ти сметка ли ги искаш или в чувалче?Като дойдеш ще ми кажеш,ще се разберем някак си...На изпроводяк ще ги имаш и кадъните!

27

До 2

преди 3 седмици

Пари и кадъни за ,,робството" лиии? Една дрянова тояга ще ти подаря аз на тебе! Ама суха,дебела и след това бой по празната ти кра...туна! Само това ще оправи такива като тебе!

26

Анонимен

преди 3 седмици

Ами сега ЕС е същата работа, колко народ отиде да работи като роби в богатите страни. Съсипаха ни заводите, земеделието, животновъдството, Белене и ни затвориха блоковете на АЕЦ за да сме бедни и да тичаме да им работим, а те да се правят на благородни и да прибират бежанци. Лицемерието е огромно. Каква демокрация, каква свобода, като частника не спазва никакви закони за работно време, почивка, заплати, отпуски.

25

Анонимен

преди 3 седмици

Урсула да плаща за е.врогейското робство на РъБъ :)))

24

До Кърджали

преди 3 седмици

Португалците са наложили езика си, защото културата им е била по-напреднала. На Балканите е обратното - завоевателят е носител на по-изостанала култура съответно не е успял да наложи езика си. По същата причина римляните не успяват да наложат латинския като официален сред гърците по време на Античността. По-напредналата култура винаги или налага, или съхранява езика си.

23

до 14

преди 3 седмици

А московците ще платят ли на България че използват кирилица и ще върнат ли Сибир на коренното местно население? Тва с индианците в най-глупавата опорка която съм чувал честно. Каква земя са имали те като са били с лъковете и са гонели животни в гората? Нотариален акт имат ли, съдебна система имали ли са?

22

Анонимен

преди 3 седмици

Тези които са ползвали робите са забогатели най много. Величието на запада е изградено на грабеж, робство, колониализъм... а сега на само сладки демократични приказки.

21

Кърджали

преди 3 седмици

До До Кърджали Бау *** знаеш ли защо са ви клали във Батак и кой ?

20

Анонимен

преди 3 седмици

Айде стига с тези глупости. Такива са били времената тогава. Все едно римляните да се извинят на гърците че са ги завладяли или прабългарите да плащаме репарации на славяните и траките?

19

Анонимен

преди 3 седмици

По тази логика всички успели афроамериканци трябва да платят че са им дали възможност да живеят и да се развиват в цивилизацията.

18

Анонимен

преди 3 седмици

А Британците са унищобили почти изцяло местното население на Австралия, поне 2 милиона души.

17

Анонимен

преди 3 седмици

Що не е оня плъх премиер още. Той е от движението ми тоо и ще бъде активен в плащане на суми към Турция, Византия/Гърция и т.н. че сме организирали терористични организации в някои райони и сме ги върнали в бг. Трябва да сме съдени за тероризъм срещу основната власт

16

До Кърджали

преди 3 седмици

Индиецо, защо забравяш за кланетата, насилствената ислямизация, завладените земи ? Вие оревахте света за едни сменени имена, а се ослушвате за пет века геноциди и етнически прочиствания.

15

ДПС

преди 3 седмици

До най големият РОП Бау Гань слет изборите ДПС ще изплати обезщетение на всички които са проспали цели 550 години.

14

Туй

преди 3 седмици

Вече е супер психарски филм! Съмнява ме, че ще одерат по една кожа още от португалските бачкатори и ще си ги присвоят най-нагло. За парлама може и 5% за някой африкански вожд.

13

е като е почнало

преди 3 седмици

Американците ще платят ли за геноцида на индианците? И ще им върнат ли историческите земи?

12

Kърджали

преди 3 седмици

До Анонимен Ти благодари на Османците че си запазил езика и вярата, Всички бивши колони на Португалия официалния език е Португалски а ти Турски знаеш ли ?

11

Анонимен

преди 3 седмици

Обединеното кралство и САЩ трябва да фалират ако започнат да плащат. Даже САЩ и в днешни времена трябва да плаща, дори и на България.

10

Войко

преди 3 седмици

Ами направо се занулете , върнете се в каменната ера и започнете на ново, бива дебилизъм ама толкова не бива . Апропо до скоро мислех португалците за нормални заедно с Италия ама май не е така.

9

Хахаха

преди 3 седмици

Ей големи плащачи ве. И после Европа нямала пари.