18

Анонимен

преди 1 седмица

Нашия *** София къде е

17

Анонимен

преди 1 седмица

Шарл Дьо Гол?!? Верно ли е на 5-то място! Тоалетните са му като на Софийската централна гара. Цюрих не е лошо и Виена преди беше много хубаво. Най-хубавите, на които съм бил, са Маями и Лос Анжелис.

16

Ил дьо Франс

преди 1 седмица

Летището в Париж за нищо не става.Там е фул със црняци,тесни асансъори,безумни връзки с RER,кИнефите им не струват.Сутрин в 5-6 ч ако тръгнеш с влака RER за Дьо Гол,връзката към метростанция Шателе е най голямата д.у.п.к.а в света,мръсно,крими обстановка,объркващи табла и безкрайни коридори с тичащи парижани с немити зъби и женоря с широки панталони тип оксфорд които важно търчат и увили се в шалове и спящи клошари пушещи крек в края на ескалаторите щото са по 5 евро..и вечно прескачащи гратисчи

15

Анонимен

преди 1 седмица

Бил съм на всички европейски летища от класацията и за мен е фалшива - не знам какви са им критериите. Летището във Виена си беше супер преди да го разширят. Сега само някакви километрични кородори, загубвал съм се няколко пъти. Мюнхен не става за нищо. Рим е под всякаква критика - най-мръсното летище, което съм виждал. Париж е единственото летище в Европа, където съм се чувствал като в някаква западнала африканска държава. Жена ми я беше страх.

14

Анонимен

преди 1 седмица

,,Най голямото,най красивото,най модерното с най много дестинации е летище София"изрева *** ядовито и с пълна увереност,стегна си вехтия куфар и хвана автобуса за летище Истанбул за да хване евтиния полет за ...Севиля.Сезона на ягодите настъпи,трябва да се бърза!

13

Анонимен

преди 1 седмица

Летищата в мюнхен 8 и виена 13 за нищо не стават.

12

Анонимен

преди 1 седмица

*** май не ти хареса сравнението,а?Ама си е така-на Истанбул летището тоалетните са по големи от самото софийско летище!Факт!

11

Анонимен

преди 1 седмица

...най доброто летище било София... Ее,га...ньо като не пътува много не знае к'во става по света и по инерция продьлжава да повтаря,че по дълбоко от Искъра и по високо от Витоша нЕма!

10

Анонимен

преди 1 седмица

Kak tak Istambul pred Sofia?

9

доналд

преди 1 седмица

Тази класация е пълно менте щом са сложили вътре парижкото!!! То е вече абсолютна дупка... от години е нон стоп в ремонти, няма персонал, отвън е пълен хаос, връзката с града е ужас, особено след 22ч и най-смешното са бутиците които продават само лукс, макарони и джънкфуд на тройни цени!! Като вземеш самолет Мюнхен-Париж после цяла седмица те държи шока!!

8

А.Колев, пасе кози

преди 1 седмица

Скромен съм, бил съм само на 9 от посочените, добри са, но в крайна сметка това е летище, а не дворец или развлекателен център. Най-готиното летище, за което се сещам е един фъстък, на Ко Самуи, Тайланд, летище под открито небе, само по себе си е туристическа забележителност.

7

Do 2

преди 1 седмица

Най-доброто летище е летище София. - Прав си, Терминал 2 за излитащи.... За Бг това е 100% истина... без обратен билет... :)))))))))

6

Мюнхен

преди 1 седмица

Нещо не виждам Меминген в класацията!? Що ли?

5

Анонимен

преди 1 седмица

Най-доброто летище е Варна :) малко, компактно, чекирането за 5 минути, всичко е на една крачка разстояние, няма как да си изпуснеш полета щото трябва да ходиш 2 километра до следващия гейт.

4

Отговор

преди 1 седмица

Летище Враждебна. Оригинално име.

3

О, божке

преди 1 седмица

Каква София? Бъдете по-сериоззни. Бил са на летище Changi. Макар да е огромно, цялото е застлано с килими, които ежедневно се чистят и парфюмират. Хората, чакащи за трансфер са по чорапи и има всякакви удобства - от достъпна храна, технологии, до ентъртейнмънт. Може да живееш по-удобно от в повечето домакинства у нас.

2

Анонимен

преди 1 седмица

Най-доброто летище е летище София.

1

Анонимен

преди 1 седмица

Къде е София? Къде е Бургас? :) Въпросът е реторичен. И двете летища са дупки!