104

Марио

преди 1 месец

ПП-ДБ отдавна са губещи. Крайно време е да разберат, че в политката няма място за такива манипулатори като тях.

103

Асен

преди 1 месец

ПП-ДБ си изпяха песента вече

102

Ради

преди 2 месеца

Кой каквото сам си направи........

101

Анонимен

преди 2 месеца

Така е !

100

Ланселот

преди 2 месеца

Тези които искат да гласуват за Възраждане си хвърлят гласа на вятъра. Костя не иска да се коалира с никой значи не иска да управлява. Той е там само за подривна дейност и неслучайно около него хората са без професионализъм . Язък че ви лъже за някакъв патриотизъм . Няма такова неща в политиката драги.

99

Един

преди 2 месеца

БулгаPuстанеца си иска мутрите, щото били мъжкари. Хайде пак си върнете Бойко и пак мрънкайте що сме зле. КрeTени. Пък нека Киро и Асен да са ви смешни. СеляндуриTе точно такива като Бойко заслужават.

98

Анонимен

преди 2 месеца

Ще са губещи,я! Били се молели за правителство? КОГА бе,Симеонов? Много безочлив се правиш! Всички видяха и чуха ,че ППДБ бойкотираха ротацията,а когато номера не мина, го удариха на молби и поклони.Заради тази лицемерна лъжа ще са губещи!

97

Анонимен

преди 2 месеца

Гаранция, че тоя е от искалите по 20к на месец, за да прави шпакли по студията.

96

Грездей

преди 2 месеца

Първанчо, ти за другите не бери кахъра - гледай ти да си на печалба брат.

95

Анонимен

преди 2 месеца

Всички сглобкадии да отичат в канала. Няма да ми липсват.

94

Ха-ха

преди 2 месеца

15% за шарлатаните, ама друг път!

93

И ако никой

преди 2 месеца

Не гласува как ще се преизберат?

92

Аз виждам ДебаПСето

преди 2 месеца

И грбАЛА в канАЛА при Мохамед.

91

Ясновидеца е?ВОЖДА

преди 2 месеца

От КПП-РОСТЕНЕЦ!Познах!Кажете ако не съм познал,но мисля че,махараджата от сараите с порциите и схемите които прибира с камиони в ТЕЦ-Варна и бившите военни поделения крие парите от Българският народ да не се развива още 500г.

90

До 78

преди 2 месеца

Опцията "Не подкрепям никого" може да звучи престижно, но не е! Да гласуваш така, означава, че не си способен да направиш преценка коя партия или коалиция ще работи най-добре лично за твоя интерес и този на семейството! Ако имате желание не е трудно да направите листа с въпроси и отговори за управляващите на които да отговорите, напр. Коя коалиция ще доведе до ред, предвидимост, спазване на определени правила от всички; заплатите каква покупателна стойност имат; насърчаване раждаемостта и т. н.

89

Анонимен

преди 2 месеца

"Кирето ще обещае преди изборите,че навсякъде ще се продават пици с кристали след тях и дрогираните ще гласуват за тях,не заради самите тях а заради пиците." - Кирето прие закон, според който дори пушилите марихуана преди седмица да губят колата и книжката си, ако ги хванат с тест за наркотици, така че не разбирам логиката ти. Ако ти плащат да пишеш подобни неща те разбирам. Иначе трябва да отбележа, че си опериран от логика и операцията е била успешна.

88

Анонимен

преди 2 месеца

Хайде да припомним какво повтаряха същите социолози до скоро.От избори нямало смисъл резултатите щели да са същите.Сега изведнъж големи губещи,избухвания.Пълни да не казвам какви.

87

Чичо

преди 2 месеца

Хубавото е обаче, че Възраждане ще са втора сила! И зимата, на следващите избори и ще ги спечелят! В тях е надеждата.

86

ПП-ДБ измислиха ....

преди 2 месеца

ПП-ДБ са наясно, че губят с много и измислиха нова, подла опорка "изборите ще бъдат манипулирани"! Не, няма! Апелирам към избирателите да гласуват масово за истинските,нормално структурирани и с ясна идеологическа насоченост партии, които са гарант за нормалност и предвидимост в нашия живот!

85

Спомням си плакат

преди 2 месеца

на филма "Пришълец срещу Хищник" с надпис отдолу "Който и да спечели - ние губим!". Мисля, че по на място от това здраве ми каже.