20

за панахида на сатна

преди 2 месеца

и по-сериозно наказание трябва

19

До 16

преди 2 месеца

А по какви точки, алинеи, закони ( включително Божии) Русия посмя да нападне Украйна? Да убива хората там, да принуди милиони да напуснат родните си места, да разрушава градове и села, да отвлича деца?

18

Гризел

преди 2 месеца

Погребването е вид човешки дълг.Това че определен човек не ти харесва не означава,че трябва да трябва да захвърлиш тленните му останки и да откажеш да изпълниш нужните ритуали.Това граничи с варварство.На земята е имало много злодеи,които са положени в гробове и гробници.Държавниците следва да имат мярка в злобата и да помнят,че също са смъртни,както и че всеки човек ще отговаря сам за себе си пред своя Създател.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Хубаво агитираш хората да не идат на пазар в Турция ама алтернативите дето ги посочваш не стават!А да те видя да идеш да пазаруваш в Италия,Испания,Англия или някьде другаде в Европа!Ще ти смъкнат и долните ***! Колко човека в бг могат да си позволят тоя лукс да пазаруват в тия страни?Плюс това турските стоки вече са качествени и по нищо не отстъпват на западните!Кой ти е виновен,че купуваш най шкартото от тезгяхите в Едирне?!

16

Анонимен

преди 2 месеца

Един по долу взел да сравнява демокрацията тази в Турция с русия...Турция си има нормална демокрация със силна оппозиция и нормални избори!Един опозиционер там преспокойно може да назове Ердоган и лъжец и крадец и диктатор по телевизията без да се страхува и без да има последици.В русия вьзможно ли е това?!Там даже и едно листче с ,,не на войната" не можеш да размахваш!Отде ги черпите тия знания за Турция-непонятно! И защо сте толкова надъхани? Да не ви е обидил някой търговец на пазара в Одрин?

15

Анонимен

преди 2 месеца

На внимание на копейките! Това е всякакъв вид свобода в действие, най-вече на религията. А уж според руската конституция църквата е отделена от държавата. Да, ама не, щом патриархът там е върл КГБист.

14

Анонимен

преди 2 месеца

В Русия отдавна няма истинско православие.

13

До 12

преди 2 месеца

Научи се да пишеш първо, после ръси акъл! С това ниво на грамотност, нищо чудно че си в друг свят!

12

Анонимен

преди 2 месеца

кво гувориш протиф турция ве, ша ми идеш рязъния мирислив уййййй, турция е най гулямата економика в сфета, ела в Кържа али , Едирне, станбул и другите турскин градуве да видиш, хората са по-бугати от лондун и париш зети заедно

11

Анонимен

преди 2 месеца

Русия и Турция са отвртателни държави , с отвратителни лидери, с отвратителни съдебна система, подчинена на двамата сатрапи. ЗАТОВА СПРЕТЕ ДА ХОДИТЕ В ТУРЦИЯ И ДА ИМ КУПУВАТЕ СТОКИТЕ, И ДА ХОДИТЕ ТАМ НА ПОЧИВКИ - ИДЕТЕ В ГЪРЦИЯ, БЪЛГАРИЯ, ИСПАНИЯ, ИТАЛИЯ, ФРАНЦИЯ, ЕГИПЕТ ДАЖЕ Е ПО-ДОБРЕ

10

Анонимен

преди 2 месеца

Путин , Ердоган, Илхам Алиев, Гурбангули Бердимухамедов, Рамзан Кадиров, Нурсултан Назарбаев, Ислям Каримов и Али Хаменей са правени от един баща - Шейтан - раба на Аллах Шейтан (Дявол) и рано или късно ще си платят за всички . Спрете да ходите в Турция, да купувате турски стоки - едно че са 90 % ментета и второ наливате пари в една неприятелска държава, която мрази Бг и целия християнски свят

9

НАТО

преди 2 месеца

КОЕ ДЪНО НЕ Е УДАРИЛ ОЩЕ ТОЗИ РЕЖИМ,ЗАЩОТО ЗАПОЧНА ДА СТАВА ПО-ОТВРАТИТЕЛЕН И ОТ ХИТЛЕРИСТКИЯ.ЕВРОПА Е ПРЕД РЕАЛНА ЗАПЛАХА-СРЕЩУ НАС ИМА ВАРВАРИ БЕЗ ЗАДРЪЖКИ

8

Бункерното джудже

преди 2 месеца

Отвратителми Чебурашки

7

Анонимен

преди 2 месеца

Руският Басманен съд изпрати замминистъра на отбраната на РФ Тимур Иванов в СИЗО за срок от 2 месеца. Неговият син учи в Лондон, а жена му и дъщеря му живеят в Париж. Няма ли да поплачете и за него? За Тимур и за неговата команда.

6

Фют

преди 2 месеца

До И правилно!4. И защо е предател?, че като християнски проповедник е отслужил опелото на християнин?

5

АнонимеН

преди 2 месеца

НЕ СЕ ИЗБИВАТ ДОСТАТЪЧНО ПУТИНИСТИ В УКРАЙНА И ТОВА Е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ!

4

И правилно!

преди 2 месеца

Така се постъпва с предатели.

3

Ганди

преди 2 месеца

За три години отстранен, а след това и умъртвен,Вовата ги трепе като мухи, ако ме му играят по свирката

2

Анонимен

преди 2 месеца

Нормално. Навални не е част от КГБ православието на патриарх-майор Гудяев.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Ще го възстановят за панахидата на Путин.