163

Анонимен

преди 1 месец

Do167 typanar na tia i otrova ne se se dava smotko

162

Ха така

преди 1 месец

Вече усилено се говори че петата агресивна руска колона у нас трябва да бъде сведена до санитарния минимум.Сега се сетиха тия умници

161

Фашист

преди 1 месец

До факт - Ще ти запука като те полеем с туба бензин и запалим да идеш при чичко ти Сталин Руска *** .....!

160

Големия памперс

преди 1 месец

На колко метрова яхта е адмирал този ***? Или поради липса на заслуги си няма лична и в свободното време е цанен за шофьор на яхтата на клоуна Зеля.

159

разсъждаващ

преди 1 месец

До Подводничар,А украинските карабляци не потъват едниствено по простата причина, че такива няма! Малко ми е чудно защо руснаците още се придържат към зърнената сделка, като се има в предвид, че е твърде възможно с "цивилни" кораби да се доставят и оръжия в Украйна! Руснаците трябва да унищожават западното оръжие още по времето на доставката в Украйна! Има признаци, че ще почнат по-усилено да работят в тази насока!

158

факт

преди 1 месец

ами ако Украйна падне.?ми като падне няма да я има - на кой му пука за ск'апаната Украйна.. да го д' ухат!!

157

ХАХАХАХАХАХАХА

преди 1 месец

Украйна няма да изкара годината хахахахахахаха

156

Анонимен

преди 1 месец

Живея в Анталия.В съседните блокове живеят множество украинци.Има и руснаци но те не ме интересуват!(всъщност кого ли вече интересуват?)Жена ми е изкусна готвачка и приготви сума ти разнообразни сладкиш и бюреци.Разпределихме ги в пластмасови контейнерчета и едно по едно ги раздадох на украинските семейства.Как се радваха горките на вниманието,оказано на тях!Те имат нужда от внимание!Всички трябва да изпълним човешкия си дълг!Те са във война и в нещастие!

155

Zzzzzzz

преди 1 месец

Още укри ще умрат ....

154

Подводничар

преди 1 месец

До Анонимен 162 - Най-напред преброй колко от СеСеСеРейските ви карабляци са в царството на Нептун и произведени в подводни лодки, па чак тогава пиши едно към гьотьоря. Eбaни сте у глъвъта вси koмyндялници.

153

Апокапуталист

преди 1 месец

До Селямсъз Вий свършвате с тази вредна Украйна от 2 години и кусур и все още се надявате да я свършите, и я свършихте, като магарето на моста.

152

Селямсъз

преди 1 месец

Слабото място на Украйна е...Украйна.И Русия удря точно там.Тази година с т.н.Украйна е свършено.

151

Анонимен

преди 1 месец

цитат от статията - бивш командващ Военноморските сили на Украйна. А е бивш защото и целите им военоморски сили на укрите също са бивши. От годзина и нещо.

150

Митев

преди 1 месец

На теория всичко изглежда" цветя и рози", времето ще покаже какво ще се случи,жалко е че умират млади хора насилствено,без да ги питат какво мислят за това....

149

Анонимен

преди 1 месец

Каза адмирала на коритото и пълен джоб пиратки! То украинците никак не зачистват политическите си опоненти, ама никак. Даже не трепят и собственото си население никак даже. Територии и пак територии ама за кого. Бълбук бълбук с дългове абе откачена работа

148

Анонимен

преди 1 месец

Ударете, ударете! Ама после има много да ревете!

147

Анонимен

преди 1 месец

Одесса красная!

146

Бай Дрън

преди 1 месец

Тоя адмирал на какво е? На спасителите на плажа?

145

Анонимен

преди 1 месец

АМИ СЪВЕТНИК НА ЗЕЛЕНСКИ ОТИШЪЛ ПРИ НЕГО И МУ КАЗАЛ! - Г-Н ЗЕЛЕНСКИ ИМАМ ДОБРА И ЛОША НОВИНА ЗА ВАС. КАЖЕТЕ ПЪРВО ДОБРАТА КАЗАЛ ЗЕЛЕНСКИ. АМИ УКРАЙНСКИ ТЕ "ЛЕОПАРДИ" И "БРАДЛИТА" СА ВЕЧЕ ВЪВ ЦЕНТЪРА НА МОСКВА. А ЛОШАТА! - ТЕ СА ТАМ КАТО ТРОФЕИ. ПЛЕНЕНИ.

144

Анонимен

преди 1 месец

Естествено,че слабото в момента силното място на Русия е Крим, всъщност Украйна иска земята на Крим, но без населението на Крим, подобно на Израел към Газа ,но населението е под защитата на Русия и от там дойдоха проблемите.