29

Евроотрепките

преди 3 седмици

Правят всичко възможно да ни затрият!!!

28

Анонимен

преди 3 седмици

Интериорен дизайн....дрън дрън та пляс, колко трябва да си sмoтан , че да не можеш да си обзаведеш двете стаи по свой вкус.

27

Анонимен

преди 3 седмици

Питайте инвеститорите от ИКЕА, защо не идват други тука.

26

Петър

преди 3 седмици

Кой ще инвестира в България като сме по зле от Ромите!!

25

Петър

преди 3 седмици

Кой ще инвестира в България като сме по зле от ***!!

24

Анонимен

преди 3 седмици

разбира се никой не иска да се рзправя с нагли велики български говняри начело с дерибеевски и банкянската мутра и киру връзкарите говнярски

23

Анонимен

преди 3 седмици

До 22 ОТ 3 ЧЕ И ПОВЕЧЕ УПРАВЛЯВАТ ОБЛАЧНИТЕ СЛУГИ НА БОЖКОВ ПО ГОЛЕМИ СЛУГИ НА МАФИЯТА ОТ ТЕЗИ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ОТ МНОГО ГОДИНИ

22

Анонимен

преди 3 седмици

В държава в която мафията управлява, а населението се топи, няма как да дойдат инвеститори. Пак си изберете ГЕРБ, ДПС и БСП. Партиите които ни докараха до тука.

21

Така ще бъде

преди 3 седмици

Ние сме единствени в света.. 1.където думата Харвард е обидна. 2. Първенци в ЕС по...ниско образование,подкрепа на путин,съветски пеметници, бедност,корупция, мръсен въздух,ниски пенсии,нещастни в живота.... Само да добавя...15 г. Тиквено управление, 20г. чалга по най гледаната телевизия, най консервативни и лошо отношение към чужденците...Затова сме така...никой не ни е виновен. Всеки народ си заслужава съдбата. .......Славейков...не сме народ , а.......с това започнах и ще свърша...

20

Анонимен

преди 3 седмици

BеGето е "столица" на безаконието, анархията и русофилята а всичко читаво в занятите и интелигенцията се изнесе. Останха на територията само неуки-необразовани черноработници!

19

РендетУ

преди 3 седмици

Че, кой Нормален шъ инвестира у "Ч:::ерна дупка", ве!!! Кравефермата не се брои, те просто идват и вземат квото им хареса без да ни питат, демек, Рекет под "опаковката" на "инвестиция"!

18

Брокер - предприемач

преди 3 седмици

В Германия промяната е понижение е с -10%. В София имотите постъпват с 10%. Това означава само, че България е по-перспективна от Германия. Вервайте ми. За 800 месеца ще изплатите тристаен апартамент в кръстова вада. Като се запълни и уплътни квартала, почваме ж.к. Помийни ями

17

Нотариуса

преди 3 седмици

За това явно "виновни" са ППДБ, чието Правителство бе свалено от МАФИЯТА!

16

промяната

преди 3 седмици

Благодарение на ПП ДБ и Радев, които ги даведе. Е радев може и да не е много виновен, все пак шарлатаните излъгаха и него. Опоскаха държавата, чакат да откраднат колкото може повече от парите за възстановяване от Европа.... Е това е промяна и просперитет. Ама те пак нагли - били оправяли държавата. Е оправиха я, и нас ни "оправят", трябва да си крием дупките :) Факта, че инвеститорите бягат от тук е показателен за развитието ни в последните 3 -4 години.

15

Анонимен

преди 3 седмици

Накратко - в малко, но скъпо жилище, с режим на тока, без кола. На това отгоре интериорен дизайн ми звучи като лааййнно в целофан.

14

до №5

преди 3 седмици

До Анонимен:::Не е така приятелю.Вчера четох,че имащи право на глас сме 6млн. и 300хил.Списъците така и не ги прочистват и си траят.

13

Анонимен

преди 3 седмици

България се ползва основно като склад за оръжие и фабрика за производство на муниции. Друга индустрия - с малко изключения но няма много. * Изключваме ИТ и обслужващата сфера, които са важни сектори в икономиката но не са индустрия. Но то няма държава, няма правителство, полицията пребива обикновенни хора излязли да кажат мнение на улицата. Демографска криза. Смешно е да се говори за каквито и да е да е инвестиции в индустрията?

12

L.

преди 3 седмици

Къф тоя, де си обул цървулите на бос крак?

11

Анонимен

преди 3 седмици

еми хората преди да инвестрират праят едно проучване, и в повечето случаи инвестирането в бу-стан е като да отидеш и да строиш къща в някое гето. тука закона е в ръцете на мафията, крадат се бизнеси и ако си чуждестранен инвеститор има голяма вероятност да те "фалират" даже та ти измислят един куп обвинения и да излезеш подсъдим с една купчна скалъпени обвинения и бизнеса ти да замине за жълти стотинки в ръцете на някой от наште...

10

Анонимен

преди 3 седмици

Заплатите се били вдигнали с 15%? Чии заплати? Тези на държавните служители вероятно, защото в частния сектор заплатите определено не са се вдигнали с 15% за 2023.