37

Анонимен

преди 2 седмици

Отражението на окупираната дьржава без истрел.Могат като нищо да добавят син цвят на знамето ни.72

36

Анонимен

преди 3 седмици

Не всеки е имал късмета да се роди българин..ви го казва евреин израелец...без думи..и колко палестински джихадисти или араби познавате, които казват същото? Щото забелязвам, че бая ислямисти напоследък в нашата родина. Араболюбци и любители на брадати главорези..а службите явно спят сладък анадолски сън...

35

българин

преди 3 седмици

Е затова пък тук има някои любители на терористи *** палестински животни- убийци на бебета

34

48 000

преди 3 седмици

48 000

33

Ноу КОментЪр

преди 3 седмици

Когато след възстановяването на еврейската държава през 1948-а година почти 48 000 български евреи пристигат в Обетованата земя, много от тях се заселват в Яфо. И досега част от районите му се славят като център на престъпността.горкия Яфо...и Яфа и малките Яфчета

32

Анонимен

преди 3 седмици

Брей, дори накрая на шаловете има ивица с българския флаг!

31

Анонимен

преди 3 седмици

"Не всеки е имал късмета да се роди българин!"

30

От статията не стана

преди 3 седмици

ясно, кога нападаме Иран. Та, кога нападаме Иран?

29

Анонимен

преди 3 седмици

Ръководителят на Съвета на ООН по правата на човека призовава за независимо и прозрачно разследване, след като палестинските власти откриха стотици тела в болница.Фолкер Тюрк, ръководител на Съвета на ООН по правата на човека, заяви, че е "ужасен" от унищожаването на медицинския комплекс "Насър" и болницата "аш-Шифа" в ивицата Газа, както и от постъпилите данни за масови гробове в и около болниците, в следствие на офанзивата на Израел в Газа.

28

Анонимен

преди 3 седмици

През 2045 г. на руско-германския фронт от окопите се чува вик на пиян руски мужик "Немци, предайте се, обкръжени сте" А от другия окоп 3-*** араби омърлушено спорят на висок глас: "Откъде да му вземем сега тези немци, че да му ги предадем"

27

1-3

преди 3 седмици

Не дай ,боже,ако нашите роми започнат действия срещу нас-същите,като на тия,които сега режат клона,на който са седяли десетки години,и отсичат ръката,която ги е хранила десетки години-тия крещящи тук глупости хора как ще се отнесат?

26

Пич

преди 3 седмици

"Аз пък бях в Израел миналата пролет, за Великден и след това. Най-странното нещо, което видях, беше голям митинг на руски евреи със знамена на СССР и Русия" - хахахахаха, жалък опит за про-руска пропаганда. Ще веят руски знамена, на същите тези, които ги удариха през прокситата си Иран, Хамас и Хизбула. Много жалък опит, много ...

25

Анонимен

преди 3 седмици

Това вече е много голяма и важна новина.

24

Хемус

преди 3 седмици

Клингонци върнете земята на палестинците

23

Нео

преди 3 седмици

Хахахах бугарски патетики

22

Анонимен

преди 3 седмици

Цар Шишман е български евреин, който си е проливал кръвта да защити последните свободни части на България от ислямските орди! Вероятно за да могат идните 'български' поколения да изтъпяват на турски сериали и да посрещат брадати джихадисти с цветя и плюшени мечета, докато хвърлят мазни гьобеци по масите. Въобще не ми пробутвайте сополиви истории за 'сирийски и палестински жени и деца', всички виждаме какви пещерняци ислямисти нахлуват у нас и на какво заприличва страната ни.

21

Анонимен

преди 3 седмици

Аз пък бях в Израел миналата пролет, за Великден и след това. Най-странното нещо, което видях, беше голям митинг на руски евреи със знамена на СССР и Русия, в Ейлат на Червено море, над 10.000 човека. Скандираха против Украйна, наричаха зеленски 'фашист' и ме представяха като 'наш другар из болгарии'. Все едно бях на събрание на съветско политбюро, случи се на 9май, деня на победата. И не видях нито един израелец да се сърди или контра протест.

20

Клеций II

преди 3 седмици

Ах, чудесен сайт. Трием въспитани коментари за руската пропаганда, но не трием препратки към Хитлер и призиви да се избият евреите. Чуден ***, как си плаче за ДАНС ...

19

Анонимен

преди 3 седмици

Когато не ставаш за нищо , ставаш футболен лумпенн. По някое време на мисирлъка му пускат поръчка да ти покаже магариите. А колкото до евреите още Вазов е писал Жидов гроб за евреина предал Царевец. Първата вълна от евреи и даже и роми идват на балканите съз завоеванията на Александър Македонски като негови роби. Друга вълна евреи доброволно стават роби на османските турци след гоненията им от папската инквизиция. Точно за такъв е писал Вазов. Няма евреи които да не обслужват нечии интереси.

18

Анонимен

преди 3 седмици

Римският император Тит и Адолф Хитлер нямаше да направят същата грешка, да спасяват такива мамуни с картечници. Абсолютни мамуни с картечници, избиха всичко живо около тях. Това не са хора тези евреи.