188

Анонимен

преди 3 седмици

Друг е въпросът дали украинците ще разполагат с достатъчно време за да усвоят оръжията, които никак не са прости. ------....------- Ми те вече година и половина работят с тия оръжия, не знам ти къде си бил. Всички американски системи са отдавна в украинката армия, но в малки количества. Именно затова не им дадоха много накуп, а сега вече има подготвени оператори за всичко. Артилерия, АТАКМС, танкове, Брадли, Патриот, абсолютно всичко вече е усвоено. Тренировката на пилотите на Ф-16 е към края си

187

ГАРДИАН ДНЕС

преди 3 седмици

ТИПИЧНО ЗА ЯНКИТЕ - ОТ ШИРОКО РЕКЛАМИРАНАТА "ПОМОЩ" ОТ 60,7 МЛРД $ 23 СА ЗА СОБСТВЕНИ ЗАПАСИ; 11 ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА ОПЕРАЦИИ НА САЩ В РАЙОНА; 8 ЗА НЕВОЕННА ПОМОЩ; 14 ЗА ОРЪЖЕЙНИ СИСТЕМИ ЗА УКРАЙНА И ДУПКА ОТ 4,7 МЛРД $ С НЕИЗВЕСТНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ - ЗА БЯЛО И РУШВЕТИ??? И ТАКА (23+11)/60,7 = 56% ЗА СОБСТВЕНИ ЦЕЛИ И САМО 14/60,7 = 23% ПОМОЩ С ОРЪЖИЯ ЗА УКРАЙНА; 8 ЗА ЗАЕМ - 8/60,7=13,179% ; 4,7/60,7=6,59% НЕИЗВЕСТНИ.

186

Анонимен

преди 3 седмици

За да спре войната и руските фашизоиди да се изтеглят от украинска територия, трябва те да понесат значителни загуби, както това се случи в Афганистан. В противен случай те ще се мотат от село на село и от станица на станица и ще продължават да пускат ракети по украинските градове.

185

Анонимен

преди 3 седмици

Друг е въпросът дали украинците ще разполагат с достатъчно време за да усвоят оръжията, които никак не са прости. Тези които са учили във военни училища или ШЗО знаят, че за да се разучи и усвои въоръжение е необходимо много време- занятия, тренировки, стрелби и т.н. Кога ще го прави това ВСУ? Веднага ще ги юрнат да гърмят по руснаците ползата може и да е никаква.

184

Анонимен

преди 3 седмици

ХА НА ХАИРЛИЯ!ЗА ВЕЛИКДЕН ПОЗДРАВИ НА МОСКВА! НА ПАРАДА ОБСТРЕЛ! 9МАЙ ДА СЪБОРИТЕ КРЕМЪЛ! ДА ВИДЯТ РУСНАЦИТЕ КАКВО Е ДА СПЯТ ДЕЦАТА В МЕТРОТО И КАК ОСТАВАШ БЕЗ ДОМ!НЯМА МИЛОСТ КЪМ БЕСНИТЕ НАШЕСТВЕНИЦИ! ТАВА ПЛЕМЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЖЕ!СМАЗВАНЕ НА НАГЛИТЕ ПИЯНИЦИ

183

???

преди 3 седмици

Някой мисли ли, че Украйна и зеления наркоман Зеленски могат да победят най-голямата ядрена държава в света-Русия????

182

аха

преди 3 седмици

Западните оръжия няма да спасят укрофашистите, киевската незаконна хунта и зеления наркоман Зеленски..............ще има още бой по украинсите фашисти и бандеровци..........................руснаците си знаят работата!!!!

181

Седмицата

преди 3 седмици

Свърши, четвъртък, петък и край. После почивни дни събота, неделя, Цветница, Великия ден, Гергьовден и т.н. Просто Зеленски няма късмет.

180

До Бг индианците

преди 3 седмици

ВНИМАНИЕ, КГБ ви записва!

179

Анонимен

преди 3 седмици

От САЩ оръжията, от ЕС оръженосците, а от Украйна - земя за заселване.

178

Joe

преди 3 седмици

На амбразурата са всички бедни панелкаджии и бакшиши, влюбени в Русия.

177

Анонимен

преди 3 седмици

Та колко метра останаха до Киев?

176

НИЩО НЯМА ДА СПАСИ

преди 3 седмици

НАЦИСТИТЕ ОТ НЕЗАКОННАТА КИЕВСКА ХУНТА

175

Възмутен

преди 3 седмици

А ве, защо всички пишат малкото име на Байдън Джо, като цялото му име е Джозеф? Някакси не върви към президент да се отнасят като към хлапе от квартала.

174

сдфасдф

преди 3 седмици

До 175Леко с холивудкситебози ..по полека там с кептън Хамерика и тем подобни...

173

дфгдфг

преди 3 седмици

До 177Кога ти изтече работното времезалапане накурцивпосолството че успя да сеизсерешитук бе.

172

НъдйаБ

преди 3 седмици

Човек на 12000 км от тук е решил, че друг, без значение кой, трябва да умре за да може този далечния да си продава оръжието и върти бизнеса. За него е без значение колко държави или семейства ще изчезнат, важното е да се продава. Пуска новини, че е много важно да умрат хората за НАТО. И готово. Всички балъци са в окопи а отгоре през сателит само се коригира артилерията. И тези в окопа се изпаряват за секунда. И бизнеса продължава!!! До безкрай!

171

Анонимен

преди 3 седмици

За другите как да е, но за Израел защо? Първо, нали евреите са богати, нека си купуват сами оръжието. Но пък то на такива терористи не трябва и да им се продава. Правят геноцид, етнически прочиствания. И то от десетилетия.

170

агент Мъдлър ЦРУ

преди 3 седмици

Не отива за скрап, чадо. Вие русофилията отивате на скрап. Като загубите, после и вас ще издирят по ип адрес, ще ви върнат по Сибир, на убавото. Пиши си.

169

Абе

преди 3 седмици

Те оръжията си бяха там, наблизо, ама нали трябваше театро да стане.