18

Радослав

преди 4 месеца

До без изненада: в България колкото повече стават роднините на Бойко Борисов от маалите, толкова повече пада покритието от ваксини и нараства риска от болести. В Азия знаем как е ситуацията, Африка също, Европа се напълни с бежанци от тези два континента и млади гербери от масалите и какво? Бум на болести които мислехме,че са изчезнали. Да прав си, без изненадани. А като към това се добавят и феновете на Възраждане и те подобни носители на шапки от халумин и човечеството цъфти и върже.

17

Млъкни

преди 4 месеца

Бе па р цал ! Да та иват бежанците дано!

16

Цървул

преди 4 месеца

При Герб винаги има пандемии.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Пикът да не би да се окаже на 9 юни 2024?

14

Анонимен

преди 4 месеца

"Редица централноевропейски страни имат по хиляди случаи. Дължи се на това, че има цикличност в развитието на инфекциозните заболявания."--------------Тоест, мит е, че ваксинацията е изкоренила тези болести. И точно вие разпространявате тези митове.

13

Факсинатор

преди 4 месеца

Явно е, че от предният бацил не са умрели, тия коит трябва, та отново имаме епидемия;))) Епидемия има, га мноо ора са на събрани на един *** място;))) и си бъркат по дупките.

12

Бацила

преди 4 месеца

Ще стане страшно! Тоя път, нема мърдане! Накупили сме много чували за трупове!

11

Анонимен

преди 4 месеца

Интересно, събраха се пак всичките боцковци. Само Джабалександрова още не се е появила

10

Без изненада

преди 4 месеца

От 2000 година ваксинацията при новородените и децата намалява. Нацията като цяло е затъпяла , вярва на конспиративни теории за ваксините ,а не на научно доказаните полза от тях. Жалко за невинните душици които починала.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Цитат:/Тя подчерта, че ръстът на случаите на коклюш е в световен мащаб, а не само в България./ Е как така в световен. Цял ЕС, Англия, Австралия, Япония, Русия, Азия, Африка, Китай, САЩ и др., всички ли са с коклюш, това вероятно е световна епидемия като ковид 19 или .:))

8

Акт

преди 4 месеца

Ако няма пандемия, няма с какво да замитат лекарските грешки.

7

Мода

преди 4 месеца

Що е туй карантинирани класове заради ковид? Пак с училищата се упражняват.

6

Аре

преди 4 месеца

Взети са мерки да се навакса факсинацията. По време на епидемия ваксини не се правят. Да ги бяха ваксинирали, докато беше ковида. Тогава бяха много заети.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Путин е виновен! Разпали война в Централна Европа. Я всяка война води до епидемии и бежанци.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Цяла Европа знаем на кого се дължи на украинците

3

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 3 Спри дрогата!За да си здрав и да не драскаш невчесани мисли в сайтовете!

2

Анонимен

преди 4 месеца

кунччо потрива брадатабай Шиле чака нова служба да му измислятгладни като вълци през зиматаготови да ваксинират стадотои да го плашат със страшни историидавайте момчетаайтитата първи ще се ваксинират против кашлицатаи даже ще си снимат зелените сертификати у фейсахайде че ми се гледа шоушоуто на бай Шиле и КунчоРадка Пиратка и оная на Ч!убака жената

1

Силно заинтригувАна

преди 4 месеца

И тази шушумигарка ли се изходи по въпроса?!