19

Дедо

преди 2 седмици

Контрабандисти са редовни посетители в министерството на финансите на честния Асенчо. В кабинета на Гешев пък всеки ден гостували ромски барони . Сега какво да очакваме ,че в министерството на отбраната са идвали редовно от Ислямска държава ли ? Няма такава държава.

18

Държавата е

преди 2 седмици

Пародия тотално съсипана от мафията комунистите бизнес кръговете и корупция невиждана дори в Боливия.

17

Мутрите са вече

преди 2 седмици

В държавните структори и са органите на реда

16

ТОВА Е ПРОМЯНАТА....

преди 2 седмици

МУТРИТЕ ОТ КОНТАБАНДАТА ВЛЯЗОХА В МИНИСТРСВОТО НА МВР И ФИНАНСИТЕ И СИ ПРАВЯТ ОПЕРАТИВКИ С РАШКОВ И АСЕН......

15

Стария Джо

преди 2 седмици

Дано някой ден да ударят и групата за разпространение на наркотици която Рашков закриля из София. Даже не се крие, а се среща с мутри в определени от тях ресторанти в София. Повечето от тия едри дилъри ги е направил сътрудници и винаги ще каже че са се виждали за информация, а не за да му дават пликове. В някой квартали Рашков държи наркотиците на 100%

14

Анонимен

преди 2 седмици

До 10 защо Лъжеш какво общо има ГЕРБ за действията на някакви Ех че няма санкции за всички които лъжат Заплашват раздават присъди да ги глобят солено отвратително

13

Баси Агента

преди 2 седмици

7 когато си про ст фат мак и шефа ти по про ст и корумпиран фат мак ти каже да не ги регистрираш не ги регистрираш нещо неясно има ли.

12

До 7

преди 2 седмици

Явно не сте наясно как работи системата на подчинение - главният експерт им е казал нещо от рода на 'Те са с мен, не ги записвайте в книгата'. И така не са записани.

11

Анонимен

преди 2 седмици

Все повече започва да смърди около едроимотния Рашков. Случайност......

10

Анонимен

преди 2 седмици

Освен че всички са невинни, ами държавата и пари ще им плаща, демек ние. Така както с НЕКСО. Не сме толкова зле за да вярваме на Гербарски постановки...

9

ой Рашко,Рашко...

преди 2 седмици

Защо криете Рашко мераклия?

8

Анонимен

преди 2 седмици

От кога е престъпление да се ходи в публичните институции?!Тези лица до момента са чисти като момина сълза ,нито едно провинение, нито една дори криминална регистрация в МВР, а ГЕРБ-ДПС бяха на власт 11 години. Само една малка подробност Марин Димитров беше казал че Бойко Борисов заплашвал свидетел срещу Мирослав Найденов че близките му ще го изяде във вид на кайма без да разберат. Аз не вярвам че Бойко ще говори и плаши като мафиот, но сигурно се е обидил на Марин Димитров.

7

Анонимен

преди 2 седмици

Били съпроводени от някой си..... И какво от това.Щом са го свикнали от портала тези двамата са длъжни да се регистрират в книгата с личните си карти. Кой лъжета????

6

Анонимен

преди 2 седмици

Макак така, нали Асена не ги познавала, накрая да не се окаже любовник с младежа от снимките?

5

Анонимен

преди 2 седмици

Пълната управленска импотентност на това служебно правителство и без ДНК анализ доказва бащинството на Бойко Борисов.

4

Анонимен

преди 2 седмици

Мутрата им на тези от Герб им казваше, че като се върнат в Българията ни, трябвало да станат овчари и овчарки. Не съм инвестирал напразно около 20 хиляди евра в Ангрия, както и около 20 хилядарки в долари в България. Дъщеря му на мутрата да става овчарка. Не и тези на приятелите и роднините ми. Честита еврозано, мутро нещастна банкянска.

3

Анонимен

преди 2 седмици

Докато Тиквата и Пра сето са в политиката и ежедневно по медиите, а не в затвора, където им е мястото, Промяна няма да има и България ще продължи да копае дъното. Нещо, което прави вече 15 години.

2

анонимен

преди 2 седмици

Започнаха да се разплитат нишките - тези с истински следи , а не такива с фалшиви пачки и кюлчета (доказано от независими чужди лаборатории за фалшиви). Истината ще възтържествува.

1

Зозо

преди 2 седмици

Асен Кокора във затвора!!!!!!! Това е положението.