102

Анонимен

преди 1 месец

ааа на първа линия в хотел Берлин на Зл.пясъци,на шезлонг,безплатно лечение,карта за транспорт,кеш по 400лв хранене 3 пъти дневно,спа..вие какво бе..

101

Христо Христов

преди 1 месец

Немецът заслужава не само да бъде мачкан, а да бъде смачкван, докато не изчезне. Факт. По-нен'у'жен и вр'е'ден от немеца е само балканският му неграмотен фен.

100

Анонимен

преди 1 месец

КОЙ ЛИ Е СВЕТА НА ВЕЛИ ШАЛАМПАНА??...

99

Анонимен

преди 1 месец

Иначе търпеливите германци, най-после им се препълни чашата на търпението от нагли и противни украинци. И не само помощите трябва да им се спрат, но да ги изкарат от хотелите и да ги пратят в палаткови бежански лагери и стига са се мислили за специални и скъпи гости.

98

Мда

преди 1 месец

Това е античовешко - хората бягат от война , дори се питам защо нашите летовници не отидат - в германияТам ще са по добре , ще взимат по големи помощи

97

до Аз не съм съгласн

преди 1 месец

"Украинците са най-малкия им проблем! Нито изнасилват жените им, нито терористистични актове правят нито пък призовават за шириат! Ще платят малко, но после децата на украинците напълно ще се интегрират в обществото както става с нас и с поляците. За разлика от някои други."В какво общество ще се интегрират? Общество на педофилия, извращения и потъпкване на семейните ценности? Това е реалността на запад.

96

Гошко

преди 1 месец

Самата специална помощ е грешка. Защо украинците трябваше да взимат специална помощ? Достатъчно беше да бъдат третирани като другите от Афганистан, Сирия и Сомалия.

95

Ббб

преди 1 месец

Спрете тази безумна война. Братоубийствена гражданска война.

94

Анонимен

преди 1 месец

103. След като САЩ отпуснаха и пари за продължаване на геноцида в Газа, значи и тези отпуснати за Украйна не са отпуснати за добро дело.

93

Анонимен

преди 1 месец

Не че е обрат, ама май тези дето го искат са дело на руската хибридна пропаганда. И в Германия ги има и си действат, за да разколебаят подкрепата за Украйна, както и да разклатят цяла Европа. Щатите обаче са бетон - с последната помощ която отпусна за Украйна, изкара Захарова от релси...

92

Семо

преди 1 месец

С патос и много загриженост , мислим за Германия.Де така да можехме,мислим и живеем за България на българите!Изборна агитация,пропаганда и немска мъдрост!

91

Мюнхен

преди 1 месец

До Анонимен97: Айде по-леко с "пропадането" на Германия, а?! Твоите познати с къщите, излизали ли са изобщо от селото, или то не е излизало от тях, сякаш?!

90

Анонимен

преди 1 месец

В по-голямата част на Украйна няма никакви военни действия и хората там си живеят нормално. Мързеливците да си заминават там, прекалено дълго ги хрантутихме.

89

Анонимен

преди 1 месец

В началото на войната бях на страната на украинците. Но след това видях колко нахални, нагли, мързеливи и вечно недоволни използвачи са, и вече не мога да ги понасям. Вън *** от България

88

Анонимен

преди 1 месец

Крайно време е да затворят кранчето на наглите и мързеливи украински авантаджии.

87

Анонимен

преди 1 месец

Германия е пред катастрофа. Масово близки познати се връщат от Германия. Само за последния месец над 10 семейства знам, че се върнаха. Продават всичко в Германия и купуват къщи по селата.

86

Анонимен

преди 1 месец

Не им вярваите на тия партенки,идват избори и натъкмиското правителство на евреина Шолф ,сложено да замеми и продължи баба Меркел прави медиини ходове за избиратели и се сачорекламур

85

Анонимен

преди 1 месец

нема проглем дойчистанец. раинметал да върне кинтата за бракуваните бетеери и танкове и за ракетите и боеприпасите и да ги даде на украинците и спрете да им плащате.... а забраих те членовете на германското правителство били на заплатка при райнметал. много зелени много нещо... мани мани. трамплин меделчето разбра ли се на кого е скачала на трамполина?

84

Мислещ

преди 1 месец

Защо искат бавно да ни убият нас европейците?

83

Ива

преди 1 месец

да живее Гееерманистан - 2015 бе най голямата им грешка след 1945..