16

Христина

преди 4 месеца

Още пари за крадене, няма спиране. Прецедент все повече се увеличават учениците на домашно обучение. Все по малко съвестни учители има в държавната система, за сметка на корунпирани такива ( на една заплатка не се живее, има добри родители които си плащат данък спокойствие). Всичко е добре скалъпена лъжа за прах в очите на хората.

15

кака Кера

преди 4 месеца

Кому е нужно всичко това? На повечето деца НЕ им се учи и ходят на училище, за да получават родителите им детски надбавки.

14

Анонимен

преди 4 месеца

От нищото - нищо срещу много пари за симулиране мислене у управленците.

13

Георги Илиев Митев

преди 4 месеца

Ромите пак са се жалвали от българската " тирания " . Не им стига , че не плащат от десетилетия вода , електричество и навсякъде в транспорта и БДЖ пътуват гратис , че навсякъде и от всеки се опитват или брутално крадат . Колкото и пари да им дават за помощи , ТЕЛК , НЕЛК или образование не им стигат , защото и те като управляващите ни имат умствено недоразвитие , което прераства в умствено заболяване което е неизлечимо . Това се нарича в конкретните случаи - манталитет .

12

Защо не уточняват?

преди 4 месеца

Защо не се каже изрично колко от тези 257 милиона ще бъдат отделени за учениците с изявени дарби? Там има смисъл да се наливат пари, вместо да се употребяват за отглеждане на плевели.

11

Обърнете внимание

преди 4 месеца

Какво се казва за онези, които и по рано са работили по програми със същата насока, например, когато ходеха по къщите, за да събират децата, престанали да ходят на училище. Помните ли плачевните резултати? Отчетоха броя на децата, върнати в училище, но после се оказа, че повечето от тях отново са отпаднали още преди края на учебната година. Сега ни съобщават, че ангажираните по онази програма не са освободени и "ЧАКАТ СТАРТИРАНЕТО НА СЛЕДВАЩИЯ ПРОЕКТ",т.е. чакат парички за безрезултатна дейност!

10

Анонимен

преди 4 месеца

Тези 257 милиона лева са от джоба на българските данъкоплатци. Тези пари са част от задължителната ни ежегодна вноска към ЕС. Взимат ги от нашия джоб и ги дават на онези, които не плащат данъци и създават проблеми поради мързела и безотговорността си.

9

Нека да уточним

преди 4 месеца

Европа не ни подарява, а преразпределя онези пари, които всяка държава-член на ЕС ежегодно внася като задължителна вноска. И 75 000 тукашни индивида, които не плащат никакви данъци пак ще бъдат облагодетелствани с ЧЕТВЪРТ МИЛИАРД лева заради това, че не са благоволили да научат децата си на бълг.език или не ги пращат на училище. Ако до децата на данъкоплатците стигне нещо, ще е по линия на онези 188 училища, за които се казва, че "изпълняват дейности, насочени към ученици с изявени дарби"

8

Който се приобщи

преди 4 месеца

Повече пара няма да види

7

666

преди 4 месеца

тези европейци не си ли научиха урока, че с парите които наливат се гушат онези отгоре и забогатяват за дни. за римляните колкото и да дадат резултата е нулев. училище и работа не са им приоритет, поне на болшинството.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Леле, винаги съм се чудил защо българите изоставиха съвсем умишлено работещите образователни системи и ги заменят с неработещи съвсем умишлено и ето отговорът,ако бяха оставили работещите системи нямаше да се докопат до допълнително финансиране.Искаш ли пари съсипи, за да те финансират.

5

баба мара

преди 4 месеца

колко години едно и също едно дете не посещава ли детска градина или училищему се спират детските добавки какво е толкова трудно тези пари ще потънат впясъците

4

Зевс

преди 4 месеца

Знаем за кой етнос ще отидат парите и какъв ще е резултата. Единствен начин да се върнат тези деца в училище е спиране на помощите.

3

Бай Дрън

преди 4 месеца

Пак ли цигaниme. Или тоя път и другите. Аучете ги само да изпълняват команди, повече не им трябва.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Ей ся тука ще е голямата лапаница. Един няма да се научи да чете от кражби.

1

Бля,бля

преди 4 месеца

Пак пари за *** ,за българчета по етнос купиш.