135

Ббб

преди 2 седмици

Няма значение че е служител на НАП, може и будист да е, не ме интересува. Важното е че т.нар. журналист нарушава правилника за движение по пътищата, кара се и удря няколко пъти човек, който му е направил забележка и после му насочва пистолет в лицето. За такъв трябва най-строгото наказание. А то какво става, прокуратурата го освобождава от ареста е всички медии го изкарват жертва. Ужас хора, в каква държава живеем. Съвземете се!!!

134

Гоше

преди 3 седмици

Шкембара с анцуга и оня с качулката нещо не ми приличат на чиновници от НАП, а и такива да са, нямат работа с хората. Плешивио само показа железото и всичко приключи бързо, без пострадали а можеше да пусне един у големио корем на "нападжията". Ама за такива отпадъци не си струва да се хабят патроните. Оня им показа пищова само защото и жена му се набърка. Така сложи край на разправията.

133

Буков

преди 3 седмици

Ясно е, че е уйдурма. Нападателят е изотзад...Има предистория....не може да вървиш зад някой и той да се обърне към теб с пистолет, просто защото си зад него. МВР мисирките пак се о..аkaha. Но в тая територия на кой му пука. Днеска бият мен, утре теб, следващия ден жена ти, а Бойко с кюлчетата и Доган с пристанищата и студения резерв, никой не ги бие. Българи юнаци и ..ъпаци

132

Дрънканиците

преди 3 седмици

на кагебейското "пиленце" няма да изтрият кадрите от камерата.

131

Анонимен

преди 3 седмици

А тоя с качулката какъв е?

130

Идеалист

преди 3 седмици

Определено клопка на куките!

129

Анонимен

преди 3 седмици

Заради едни 99% от висши полицаи и прокурори, ще вземе да им излезе лошо име на всички.

128

Как може да вадиш

преди 3 седмици

пистолет срещу човек, и то на оживено място. Съд и затвор за мисирката Стоянов.

127

Анонимен

преди 3 седмици

Журналистът Димитър Стоянов е задържан от МВР докато BIRD разследва как зетя на министър Калин Стоянов, служителя на НАП Георги Шурелов, се е измъкнал от правосъдието, след като е арестуван за рекет.

126

ловец

преди 3 седмици

До Размислипоредното активно мероприятие с участие на *** - защо веднага изкараха журналиста престъпник, защо не спират да повтарят че другия работи в нап и защо пускат само части от видеото?

125

Анонимен

преди 3 седмици

Ченгеджийски постановка.На мен ми направиха безброй Випа, Рп, АП, -

124

ВСИЧКО СЕ ВИЖДА

преди 3 седмици

Тоя от нап се беше засилил във гръб на журналиста ,дамата със журналиста го видя и уплашено дръпна журналиста който извади пистолета и се объра към нападащия го във гръб ! А оня както се беше засилил като видя пистолета едвам се спря и бързо даде на задна ,ама ако не беше пистолета нямаше да е баш така !

123

Спец

преди 3 седмици

Има ли съпричистност към нападенето на мъжа с калчуката, който го присреща от другата страна? Обвинения за нападението повдигнати ли са?

122

Анонимен

преди 3 седмици

ХАДЖИ ДИМИТЪР - ВЕГАС НА БОЙКО, БЪЛГАРСКИЯ ТРЪМП

121

Анонимен

преди 3 седмици

Асен Василев обучи нападжиите да се държат като престъпници. Масово започнаха да тормозят хората ! Чудят се от къде да събират недостатъчните приходи, за да ни набутат в еврозоната и да си усвоявтат по-лесно милиардите за бухалките.

120

Анонимен

преди 3 седмици

Каква клопка,бе. Седесарят сам си вади пистолета и го насочва към жертвата. Едно спъване и малшанс и щеше да е убиец, а държавния служител - труп. Затвор, конфискация на пистолета и никога да не му дават разрешение да носи оръжие.

119

Анонимен

преди 3 седмици

Кляка

118

Анонимен

преди 3 седмици

Оня ден един от КАТ на околовръстното се е гъбаркал със сина ми ,като го е карал да клика,уж да види дали ни и пил.Добре,че не съм бил там, щото щяха да хвърчат милиционерски фуражки.

117

българин

преди 3 седмици

В България "разследващата журналистика" е според цената.А този е известен"разследващ журналист" Ама мнооооого известен Тъстът на шефа му Чобанов пък е един по-слабо известен генерал от КГБ.Случайно

116

нежурналист

преди 3 седмици

Този "журналист" ходи на пазар в хранителен магазин въоръжен?Странно.Утре щр опитам и аз.