81

родохан

преди 3 седмици

колко века че не се сещам за повече от два,по твоята логика ние принадлежим към турция 5 века са ни владяли това са 10 поколения

80

Анонимен

преди 4 седмици

А ако се поинтересувам дали няма да се окаже, че тази кула е построена от руснаците за неблагодарните укри? В Украта и една нормално асфалтирана улица няма от самите укри. Украинците се жалват, че нищо няма новопостроено там от повече от 30 години. Е, сега ще се наложи да се разделят и с онова, което са получили даром от москолята.

79

Анонимен

преди 4 седмици

Кулата не е разрушена, а са отнесени само антените, които предават сигналите за насочване на дроновете.

78

Кори

преди 4 седмици

В тази ракета има метал, електроника ,гориво. След такъв удар ,всички обекти в Русия които произвеждат метал, електроника, горива, стават легитимна цел на войната. Ще има отговор и Москва ще опищи планетата "олеле, терористи". Кой е терористът?

77

Кори

преди 4 седмици

До Анонимен, В Москва кула има ли?

76

Анонимен

преди 4 седмици

Че как да няма украйна оръжие? Че Украйна е супер индустриална държава със супер развита икономика и наука. Произвеждат си собствено оръжие, самолети, кораби, ракети, сателити и т.н. Цяклото оръжие ползвано ор Украйна в момента е украинско производство.

75

Анонимен

преди 4 седмици

И това чак на третата година? Американците навсякъде свалят телевизионните кули на първата, най много на втората седмица. Що така се бавят тези руснаци? В Киев кулата цяла ли е?

74

агент Мъдлър ЦРУ

преди 4 седмици

Рашките много ги биваше да мачкат държави без оръжия, без хора. Обаче този път стъпиха накриво. Сега пътят е надолу и само който държи пачките(Нато) решава кога ще спре войната.

73

агент Мъдлър ЦРУ

преди 4 седмици

Голем праз. И без телевизия се живее. Важното е Нато да мачка русначета, да обогатява плодородните почви на Украйна.

72

Анонимен

преди 4 седмици

Похвално! само така!

71

Анонимен

преди 4 седмици

Е що така бре Путин сега украинците как че гледат сащ и ЕС )

70

Анонимен

преди 4 седмици

Ко стана фашиски украинец ,милиарди от ЕС милиарди от сащ ,милиони от Англия и пак нищо ,а как че е само да дойдат пачките и зеления и неговите генерали че ги окрадят ,както и преди ))

69

Боби

преди 4 седмици

До блицкриг Умнико Въпроснат аракета когато лети на 140км има БЧ 500кг при 300км има БЧ 150кг. (нали се сещаш че не може да се увеличат РАЗМЕРИТЕ на ракетата по-голяма далекобойност се постига с по-малка БЧ) Втория тип ракета няма проблеми да уцели моста. Но освен сериозни но козметични проблеми нищо друго не може да напарави. Няма мощност за серозна работа да унщожи подпора моста. Ще бъде Поредната Терористична ПР акция, която ще доведе до "отговор" като минус два ВЕЦ и един ТЕЦ в добавка...

68

Боби

преди 4 седмици

До Анонимен РФ няма проблем ТЕХНИЧЕСКИ да превземе кой да е град - Справка Мариопол. Но след операцията много собственост ще трябва да се възстановява. За това сега ще направят дурго нещо. Ще поставят града под обсада. Дроновете ще унищожат с прецизни удари останалата военна техника. След това патрулен полет след патрулен полед всеки с оръжие. В един средно голям град има запаси за няколко седмици а след това? Първо населението а след това и военните ще го напуснат последните в плен.

67

Анонимен

преди 4 седмици

Честито!

66

нее,

преди 4 седмици

това може да го правят само краварите - кулата в Белград, благородните рашъни - абсурд!

65

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен...... Подреди си малко мислите ,че нищо не ти се разбира! Писал си че Русия не може да превземе град, пък поле само превзети градове цитираш. Погледни по-отгоре нещата. Вече 30% от Окраинската територия отново са в Русия. Скоро ще дойде ред и на останалите 70%.С това ще се сложи край на братоубийствения конфликт и Окрайна че се върне там кадето е била векове наред - в пределите на Русия. Колкото по-бързо това стане ,толкова повече човешкИ животи ще бъдат спасени!

64

Анонимен

преди 4 седмици

Голяма радост и слава е ,когато се обяви "Русия превзе стратегическо село" :-))За това много ги бива! А град не могат! И понеже не могат,единственото е да го разрушат! Мариупол,Ирпен,Авдеевка,Буча,Мариинка са пример за руската дивотия! Може би на антенната кула са видели група фантомни "нацисти",с каквито винаги се опрадават! Едва ли украинците ще пропуснат да се реваншират! Русия е болшая,ракета може да долети отвсякъде..

63

Кулата е

преди 4 седмици

Паметник на комунизма и отдавна трябваше да бъде съборена, както например паметника на Червената армия в София, АЕЦ Козлодуй, АЕЦ Белене, безплатното здравеопазване и т.н.

62

Коригирам

преди 4 седмици

ТВ кулата не е разрушена, а съкратена наполовина.