36

До Анонимен 30

преди 2 месеца

От сега Ви казвам американците вече са я създали, те винаги са напред с една крачка. Сега само да определят цената и хайде на пазар за ваксини!

35

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 месеца

ПЕНТАГОНА ИМА НАД 300 БИОЛАБОРАТОРИИ ПО ЦЯЛ СВЯТ,ТЕ ПРОИЗВЕЖДАТ СВЕТЕНА ВОДА ЗА РОБИТЕ.

34

АНОНИМЕН

преди 2 месеца

Пепа от малата ли е?

33

Значи

преди 2 месеца

ако в момента всеки който се закашля му бъде направен тест, ще се окаже, че в София болните са поне 20 хил, в Пловдив 3-4 хил, и т.н. пропорционално в големите градове. И разбира се, ще се окаже, че сме на 1-во място в Европа. Да живее чалго-мутро-ченгаристан , някога славна нация разсипана напълно от Болшевишките *** от Кремъл за 45 + 35г

32

Пепа

преди 2 месеца

Няма никакъв коклюш , всичко е измама ! Проверихме в махалата в Кюстендил - няма такива случаи ,за които лъжат по медиите .

31

ТОТО

преди 2 месеца

Чрез тестване планират да събират- крадат ДНК материал от децата ви . Не се тествайте.не се подавайте на измамата ПСР !

30

Анонимен

преди 2 месеца

Коя ваксина е безопасна за бременни ? Малко наизуст приказват. Няма ваксина само против коклюш. Има комбинирани ваксини, които имат компонент срещу коклюш. Ваксината за деца и за възрастни има различно количество на компонентите. Не всяка ваксина съдържаща коклюш е безопасна за бременни

29

нюланд

преди 2 месеца

До Анонимен "Никой не говори за това, че всяка година в Украйна имат огнища на всички заболявания, за които са ваксините." ------------------ то и американски биолаборатории няма нито в 0сраина.. нито у Територията...

28

Въпроси

преди 2 месеца

До АнонименС PCR ние откриваме някаква последователност за която твърдим, че е част от Коклюш бактерията. Как доказваме, че има живи бактерии и че те наистина могат да се размножават?Или да спрем да мислим и да се "доверим на науката" на Били, който с част от печалбите изкупи почти всички компании за тестове по света и ако сега си направиш 20 теста за различни вируси и бактерии ще се окаже, че си "безсимптомно болен" и "приносител" на поне 10 "много заразни" болести?

27

Анонимен

преди 2 месеца

Никой не споменава, че украинците, които дойдоха и се разселиха по всички градове и в момента децата им посещанат градини иучилища са с много лош имунизационен статус. Никой не говори за това, че всяка година в Украйна имат огнища на всички заболявания, за които са ваксините. Кантарджиев по БНТ веднъж го каза и край, после никой, нищо! Барабар и местните антиваксъри и лекарите, които пишат, че са ги ваксинирали, а всъщност не са. Това е за отнемане на лиценз направо.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Е нали умнокрасивите докараха тук две краварски лаборатории от Украйна. Сега да сърбат! Няма очудени

25

Анонимен

преди 2 месеца

Коклюш се доказва и с PCR тест. Става веднага , за разлика от посявка, където трябват 3 дни.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Антиваксърите пак се разсмърдяха.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Време беше ... трябва да се зачисти малко генофонда. Тея дето не вярват във ваксините, вярват в кемтрейлс и други подобни глупости. Ае ... на тор

22

Принцеса Кейт

преди 2 месеца

за Бога, Братя и Сестри - Мислете!

21

до 20 от Истински

преди 2 месеца

Лекар - тя Посявката не е само за Доказване, ами като имаш конкретният Щам с който е инфектиран болният, се прави АнтиБиограма - да видиш от кои АнтиБиотици Умира, т.е. с какво е най-ефективно да Лекуваш! Изобщо Срам ме е от това, което се случва в Медицината последните 3-4 години!!

20

до 17

преди 2 месеца

това го говоря от ден 1 - още от как Уж 2те Бебета Умрели от Коклюш - Единственият Начин за Доказване на Коклюш е Посявка и Доказано отгледана Бактерия от Посявката! За това и Няма Патолог на Тая Планета дето да се Подпише, че тия Бебета са Умрели от Коклюш - Правят се ДиагнозиФантастика - Реално Измама за Пари - няма Посявки, Няма Аутопсии - Нищо, има как един наш Политик обича да КАзва - Ала-Бала!!

19

Анонимен

преди 2 месеца

Не знам какво е това и не ме интересува. Докато заразените не достигнат поне 75% и смъртните случаи 20% е смешно да се коментира.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Отново тръгва от едни етнически квартали.После защо хората не искат децата им да учат с такива в един клас

17

от друг сайт

преди 2 месеца

Светилото Кунчев:"Открихме и втора лаборатория ... може да поставя диагнозата с PCR изследване ... така, че да е малко по-лесно и да има възможност за доказване на вируса". Уикипедия: "Коклюш е остро инфекциозно заболяване на дихателните пътища, причинено от пръчковидната бактерия Bordetella pertussis. "Търсим бактерия с псевдотест за вируси! За бога братя, не им вярвайте! Ще отпуснат едни милиони за тестове, за да спрат децата от училище и да тормозят възрастните за сертификати!