31

Йокин

преди 3 седмици

Кой ши даде огиня?Дядя Ваня или пуутлерчо.

30

Анонимен

преди 3 седмици

Голема драма при наще попове! Ще се избият кой да стане пръв пастир! Много далавера много нещо! И как ги не хваща диабет бе, все каймака обират!!! Я некоя младичка монахиня, я некоя закъсала млада вдовичка... И рентите бая пара пускат... Абе грижи се Господ за тях, нищо да им не липсва. После при началника как ли се оправят?

29

Бай Дрън

преди 3 седмици

Някоя иранска ракета дали може да запали огъня в Ерусалим?

28

Що така ?

преди 3 седмици

Що така бе,много ви е страх?Нали ако стане нещо-директно отивате при Господа или не сте сигурни,че ще сте там? Или ви е по скъпо тука далаверките със свещите,с имотите и т.н.Знаете само да се бутате отпред да ви дадат по телевизията,ама полза от вас-никаква!Един път не застанахне против гей парадите,против неморалността,против врачките...Позор!

27

СМЕХ....

преди 3 седмици

Що не си поръчате огън от Гундяев и Путин, бе.... нали сте все християни и ченгета от ДС/ КГБ....ХАХАХА....

26

СМЕХ....

преди 3 седмици

....Нема паре за билет до Ерусалим....а, и шубето ги гони с моторетка...ХАХАХА...

25

Анонимен

преди 3 седмици

Бойка бе,Бойко ще отиде с правителствения Фалкон,заедно с Глафчу.Тия немат страх и ..срам.

24

IQ 3.14

преди 3 седмици

гундяев е забранил на папазите да ходят в израел, че ако се изкажат не как требва новичока, дето артиса от патриарха, нема да стигне за всичките

23

Оффф

преди 3 седмици

Е нищо, ще си го запалят със запалката в България, вместо с израелска такава. Тъкмо ще спестим малко от напълно ненужните полети на черните нинджи.

22

Koko

преди 3 седмици

Страхливата попска ***, няма ли един с вяра и достойнство който не се страхува от Бог да отиде да вземе огъня. Господ ще ни накаже еретици. Отидете и вземете огъня страхливци! Убеден съм, че ще се намерят достойни свещеници, които да отидат. Елитарите да стоят тука да подпират трапезите по време на пости.

21

Анонимен

преди 3 седмици

Грешите, най-големият враг на евреите не е христянството, а е древен Рим и древната езическа религия и Олимпийските богове. Имперският орел на Зевс отново ще полети над Ерусалим! Както при езическия император Титан Флавий Веспасиан, унищожителят на Храма на евреите! Християните и Хитлер са аматьори, в сравнение с древен Рим!

20

Анонимен

преди 3 седмици

Алвлуя! Малко спестени държавни пари за нещо което е интересно май само на някои деца. А на западния велигден нямаше божи огън, така ли? Да ви знам и вас във ненаялите се. Той Господ сигурно му се реве като ви гледа каква "администрацийка" сте си спретнали с неговото име.

19

Анонимен

преди 3 седмици

Не се поддаваме на лъжепророци!

18

Do 1-6,8-9

преди 3 седмици

Защо ЛГБТ-тата се интересувате толкова от Църквата, като не сте религиозни?

17

Анонимен

преди 3 седмици

Христос обича еднакво всички!-----Живи или мъртви.

16

Анонимен

преди 3 седмици

Може би няма да се ходи за благодатен огън в Ерусалим, защото нашата църква е още в траур заради патриарх Неофит, няма още избран и сливенски митрополит. Та нашата църква не и е до огън, а и ББ го няма да даде самолет безвъзмездно на БПЦ.

15

Анонимен

преди 3 седмици

Христос обича еднакво всички!

14

Анонимен

преди 3 седмици

Абе, дядо попе, вярвай силно и Бог ще те спаси от бомбите. Защо се страхуваш?

13

Анонимен

преди 3 седмици

Полетите до Йерусалим са спрени, на Западния бряг израелците избиват хора. Реализират докрина, приета преди 20 години, че ако бил пострадал някой евреин, следвало ибиване на цялото селище, откъдето е осмелилият се да нападне евеин. Нашите медии нищо не информират, по-лошо е обаче, че висшите ни политиеци са неинформирани. Защото всички говорят, че "сме имали много общо с евейския народ". Което е престъпна наивност. Режимът в Израел е ционистки, изключително зъл и опасен за всички.

12

Анонимен

преди 3 седмици

Огънят на обичта е в сърцата!