9

Тесла в зъбите

преди 3 седмици

Я пуснете статия за изтеглянето от пазара на ВСИЧКИ Сайбъртрък пикапи , дето са ги купили новите радостни собственици. И не забравяйте да добавите информация за РЪЖДАТА по неръждаемата каросерия на "чудото" на Мъск която се появява след само едно измиване .... и за скърцането дето се чува в купето... и са кривата геометрия на предницата която бързо износва гумите.... и за накадърно изработената защита на джантите .... и за масовите отказвания на клиенти дали депозит и чакащи от години...

8

Анонимен

преди 4 седмици

Бързи са, но една кола не е просто ускорението от 0 до 100. Возията е каруцарска. Седалките не са хунави и елементите запопват да показват знацинна износване след 10 месеьа, все едно са на по 10+ години. А и тея 500 км, дето ги обещават, със 125-130 на магистралата се превръшат във 380. А да е зима, дпадаш на 260. А да сте 4 души в колата ... Еми сори, ама не всички сме 60 кг зубъри без семейства, сето ходят само до Банско.

7

Илън Мъск

преди 4 седмици

Да подари Тесла на Зеленски за да си има той редовни милиарди, а не само да проси. Не че ще спре де, но така ще проси през две седмици, а не всяка.

6

Dabe

преди 4 седмици

Като почнат да ги подаряват, направят зареждането им безплатно за 5г и ме освободят от данък МПС ,мога да започна да мисля да си взема ,ама пак е на кантар.

5

Гошо

преди 4 седмици

До пияница мистикПазара на тия играчки вече опира до разни маняци и скучаещи безделници с пари

4

Анонимен

преди 4 седмици

Наш Боце е склонен да купи цялата фирма Тесла - парите само от едно чекмедже стигат

3

Анонимен

преди 4 седмици

Китайските са трагедия и драма в едно! Теслите и те не блестят особено. Много котайски производители фалораха вече, други са на ръба. Потребителите не искат тази стока и това си е. Заблудените свършиха.

2

пияница мистик

преди 4 седмици

Китайците също произвеждат електромобили, но интересното в случая е, че има и пазар за скъпите Тесли на Мъск :) Обаче в едно авторитетно списание за автомобили четох, че най-качествения електромобил е........Мерцедес :))))))))

1

сериозен спад

преди 4 седмици

за Тесла спад, а я проверете при китайците - сериозен възход!