20

Анонимен

преди 4 месеца

Природата се самозащитава. Валежите последвани от наводнения охлаждат атмосферата. Изпаренията на падналата вода отнемат от енергията и охлаждат.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Тези са толкова необразовани и ментални че не знаят къде живеят. Може ли да има град с небостъргачи, без канализация по улиците. Разходът на енергия в този район е 7-19 тона петрол -еквивалент. Дано вали още повече.

18

Сашо Скиора

преди 4 месеца

Те и за сняг са по-слабо подтовени.В Норвегия пък нямат готовност за сухи зими с по 25 градуса температура...

17

Анонимен

преди 4 месеца

Е, и?! Бели държави, ще се оправят. За разни иранци и подобни голтаци не ме интересува, всички богати араби са съюзници на САЩ. Бели държави. Вие си гледайте селските коптори и панелите, че една застрахована съборетина няма и ще ревете после на държавата да ви оправя, ама няма да ви огрее.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Трябва Ноев ковчег за оцеляване, с лодки и коли не става, но кой ли ще успее да се качи.:))

15

Анонимен

преди 4 месеца

Най високата сграда в Дубай и светът няма канализация. Камиони чистят септичната яма всяка нощ. Да се радват че не и покафявяло по улицата където закъсаха тия коли.че и в българия пазар няма да им се отвори от миризмата

14

Дубайчо

преди 4 месеца

Арабите имат долари за 1000 години напред да ги буха дъжд , сняг , торнадо и пясъчни бури. Само им гледайте сеира.

13

Джамбазо

преди 4 месеца

Сега автокъщтите ще се напълнят с мухлясъли нов внос коли на малко километри от арабите.

12

Ач

преди 4 месеца

До АнонименТо на 500 метра височина ве ръб кво плуване

11

Анонимен

преди 4 месеца

Нищо им няма в Дубай, карат си джиповете в реките и живота си върви. Като му угасне колата някъде я зарязва насред водата нищо, че ще пречи. Като не са си предвидили нищо отводняващо ще страдат, ето че се случва и там да има проливен дъжд. Паветата са ги редили направо върху пясъка и сега са пропаднали на доста места. Ще има много работа за бачкаторите от Индия и Пакистан. Този кич който създадоха с небостъргачите и хотелите ще им изяде главите. Земята ще се освободи сама.

10

евроджендър

преди 4 месеца

Пълни глупости

9

Анонимен

преди 4 месеца

ония в шуменското плато да му мислят как ще плуват :)))

8

Шейхо

преди 4 месеца

Арабин дъжд праи , нормата за 75 години за 48 часа праи , не язди камила кара Г класа, пика в златна тоалетна, арабин много умен и велик-жив дявол .

7

Кауза пердута

преди 4 месеца

Има птограми за ръсене на прах във въздуха да спирал лъчите на слънцето, за пускане на мутирали кумари .В Добай дъждовете бяха предизвикани от машини всичко е явно и обявено. Сеч в Амазонка-климатика на Земята с темпове една България като площ на година. И икат няма да ядете месо, няма да карате коли , ще избием животните като за начало, после малко войни -стрелят по стотици хиляди снаряди някой от обеднен уран -нема проблем. Иначе проблема бил в кравите оти пръцкали. Е аре малко по сериозно.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Цитат:\Наводненията веднага привлякоха вниманието към програмата на ОАЕ за засяване на облаци, която включва впръскване на частици в облаците, които могат да повлияят на валежите. \, Е пооляли са се ОАЕ в засяване на облаци, явно за да няма щети, торнадо, бури и наводнения, трябва мярка с експериментите им. С природата шега не бива, явно това я унищожава и тя отвръща с подобни реакции.

5

МОНТАНЕЦА

преди 4 месеца

Я.СТИГА.СТИЯ.ЦИКЛОНИ.БЕ.РАЧЕВИЗКУКУРИГА.ЛИ.БЕ.НЕКА.ТЕ.УДАРИ.ЕДНА.ГРАДУШКА.А.ТИ.ПРОБИЕ.ГЛАВАТА.МЕРИ.СИ.ПРИКАЗКИТЕ.КАТО.ГОВОРИШ.ЗАВРЕМЕТО.БЕ.ДЪРТ.ИЗКУФЕЛНИК.НА.ТЕБ.И.ПЕТЪР.ЯНКОВ.В.МОНТАНА.НЕВЯРВАТ.ИЗКУФЕЛНИК.КАЗАХ

4

Анонимен

преди 4 месеца

*сантиметра трябваше да пише, техническа грешка. 4 до 10 инча дъжд паднаха за 24 часа. Смехотворно.

3

Анонимен

преди 4 месеца

"ЕКСТРЕМНА БУРЯ" - До 20 сънтиметра вода за 24 часа! КАЗВА СЕ ДЪЖД! А че арабеските не са се сетили един дренаж да направят, ами те и канализация за най-високия небостъргач нямаха и идваха 100 камиона всеки ден, да извозват хубавините! Нищо, малко по малко ще се научат как се прави град

2

Хейт

преди 4 месеца

Строихте, строихте, та се забравихте! То не бяха изкуствени острови, то не бяха ски писти насред молове, то не бяха небостъргачи на по няколкостотин етажи... Пък сега изведнъж сте неподготвени? А пък аз все се питах цялата тая грандомания кога природата ще я отнесе?

1

Още Аллах

преди 4 месеца

Онази територия е на алласите и техният Господ да им е на помощ.