61

Анонимен

преди 3 седмици

по скоро ще се прибират от където са изпълзели.

60

Анонимен

преди 3 седмици

Ало, ИТН? А бе къде е Разума?

59

Шиши до Петя

преди 3 седмици

Петя, много си умна! Аз и Боко сме чисти, а ПП-ДБ са крадци! Евала Петя! Ум царува, ум робува, ум патки пасе!

58

Анонимен

преди 3 седмици

Добре, че дойдоха ППДБ, че да живне тая държава. Пак за тях ще се гласува

57

Анонимен

преди 3 седмици

Тия още ли са живи, гласува ли за тях някой. Те май не бяха в последния парламент. Нищо чудно

56

малииии

преди 3 седмици

клоуните щели разум да носят :) тва неква шега ли е хаха

55

Анонимен

преди 3 седмици

Само като видя Тошко Африкански и ми се повръща. Оня от дивана още ли се зъби и той не знае за какво. След отказа за референдума трябваше да се регистрира партия, а не сега да ми праща по някой бездарник от шоуто му, че да не им плаща заплати и вноски от джоба си.

54

България

преди 3 седмици

Здравейте забелязахте ли че като Боко тиквата и Пеевски свинята нямат допир до финансите на България има пари за безплатни учебници за всички има безплатни децки градини за всички.че има увеличение на заплатите и пенсиите със 100% виждам че ГЕРБ ДПС ИТН БСП бандата на прехода 33 години лъжи и мачкане на народа страдат от Асен Василев за яхти лодки къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и границата с Турция. Кой лъже Бойко Борисов и Пеевски злото на Бълга

53

Магнитски

преди 3 седмици

Боко тиквата и Пеевски свинята ако бяха на власт пак нямаше да има пари.ГЕРБ ДПС ИТН дъното бутнаха правителството на ПП ДБ и спряха България към Европейския път Шенген и евро зоната.

52

Петя

преди 3 седмици

ППДБ трябва да бъдат изметени от политическата сцена.Това са корумпирани хора,службогонци, схемаджии ,лъжци,политически рекетьори,свързани с престъпници.България не ги интересува,дърпат за властово за да крадат

51

художника

преди 3 седмици

Да, ПП ще си получат заслуженото и то доста повече от колкото очаквате, защото един нормален мандат не ги оставихте да изкарат. А вие па-ля-човци няма да сте в парламента. Мястото ви е на Марс... с македонците.

50

malgiorno a tutti

преди 3 седмици

Мдам, виждали сме им разума... Ще ръгат чушки в боба щото мама на тате не дава, пристанищата ще натъпчат с мини и така докато от балкона 'наща Петя полети като комета и шат на патката главата :).

49

Мария

преди 3 седмици

Станиславе , не си фантазирайте,че сте много по различни от ППДБ ,видяхме какви лъжци сте и вие .Кротнахте се малко ,защото народа ви шамароса яко и от победители стигнахте до 4%.Ще видиме колко разум ще внасяте,или и вие като шарлатаните от ППДБ ще разигравате схемички и ще рекетирате победителите.Ще бъдете изметени всичките променкаджии

48

пак аз

преди 3 седмици

Голям виц. Смешници!

47

Смях

преди 3 седмици

ИТН и разум ..... кукувица е изпила мозъка на Славката, Тошко и компания !

46

Анонимен

преди 3 седмици

Питам се кой кои гласуват за тези и искате успешна развиваща се държава е как с тези чалгари нищоправещи но получаващи големи пари ХОРА защо гласувате за тези

45

славчо

преди 3 седмици

чалгаря и разум са две несъвместими неща.

44

Слави пее

преди 3 седмици

Вече знам телефооона на Шиши и ще му звъннааа, едно Ферари с цвят червен, едно за теб едно за мен,а вътре Бойко с бронзов тен,с кюлчетааааа,едно за теб едно за мен!

43

ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ

преди 3 седмици

ТОВА СЕЛЯНИТЕ ГОЛЯМА АМБИЦИЯ И КОМПЛЕКСИ ГИ ГОНЯТ, ПРЕЗИДЕНТИ И ПРЕМИЕРИ ДА СТАВАТ. РОДЕНИ В СИРИЩНИК, КРУШОВИЦА, СЛАВЯНОВО, УЧИНДОЛ, АМА И *** ОТ ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ С НИЩО НЕ СА ПО-ДОБРИ ОТ ТЯХ?

42

БРЕ, БРЕ, БРЕ!

преди 3 седмици

ДА СИ БЕШЕ ПРОДАВАЛ МАРТЕНИЧКИ ПРЕД ЦУМ, А ТО СЕЛЯКА РЕШИЛ ДЪРЖАВАТА ДА УПРАВЛЯВА?