96

сиромах

преди 2 седмици

Доколкото знам в момента са вакантни длъжностите:Сливенски митрополит,Български патриарх и Омбудсман на републиката!Главанавчев да побърза за да не го изпреварят на завоя я Тюфлека,я някой друг!Тия хора наистина са за измитане ,но направо вън от държавата,то бива бива ама бивол курбан не бива!

95

Анонимен

преди 2 седмици

Денков, върни се да оправиш бъркотията които тези разсипници създават!

94

До българите

преди 2 седмици

Наказателен вот срещу ОПГ Герб, ПП-ЛГБТ и ДуПяСе !!!

93

До Главчев

преди 2 седмици

Ей, Главчо, я умната, Президента те сложи премиер, или слушкай или отиваш при Бойко в Банкянското сметище да бистрите политиката. Тоя Главчеф нещо много се заигра, айде че да не взема народа сопата...ще слушкаш иначе ..ПЕРДАХ народен !!!

92

Ротация

преди 2 седмици

Значи тогава назрява новата ротация-Президента да изпрати указ за освобождаването на Главчев от поста премиер и да го назначи външен министър. И да изпрати указ за освобождането на Стефан Димитров от поста външ.министър и назначаването му за премиер. Ротация съъър ! Хахахаха Jingle bells, Gerb smells !

91

Анонимен

преди 2 седмици

Среща само с Галя !

90

Анонимен

преди 2 седмици

Конституция моделирана от ГЕРБ за да обслужи ГЕРБ.

89

ВЕЧЕ Е НИКОЙ!

преди 2 седмици

ГЛАВЧЕВ СИ ПРАВИ ЕКИП С КОЙТО ДА РАБОТИ. РАДЕВ НЯМА ДУМАТА. ИЛИ ПОДПИСВА УКАЗА ИЛИ АКО НЕ ПОДПИШЕ СРУТВА ДЪРЖАВАТА И ЩЕ ОТГОВАРЯ ПРЕД НАРОДА И ПРЕД ПОСОЛСТВАТА. ИМПИИЧМЪНТ И КОМАНДИРОВКА В МАСКВА!

88

456

преди 2 седмици

Абе каква е тази неистова борба за външно министерство?! То се оказа ябълката на раздора и разглоби НЕкоалицията. И този гламавия иска да си е шеф когато е премиер, и да си е подчинен, когато е външен министър. А две заплати ли ще взема и колко работа ще свърши? Изобщо това разрешено ли е от конституцията, или вече и нея я газят като трева поле?

87

Анонимен

преди 2 седмици

Бойко да сложат за външен найдобре

86

Анонимен

преди 2 седмици

Марш, пускайте на Баце дъртите а.шаце! Нинова и тя да ги пуска- червените не могат нищо да измислят само смучат на Баце..яхнали са го и им се привижда навсякъде около тях- стига бе хора- голяма реклама му направихте.

85

До Зозо

преди 2 седмици

Гаврата е с България.

84

Пълна глупост

преди 2 седмици

Какъв Главчев, какъв външен министър?Та този човек няма абсолютно никаква подготовка за този пост!Г-н Президент, не може да няма изход от това грозно, скапано положение!Не може да няма достоен български дипломат за този пост!Не подписвайте, Главчев не е подходящ за този пост!

83

Зозо

преди 2 седмици

Хахаааа, Рундев подписал одеве :))))))))))))) Днес ППДБ-тата пак налапаха на Боко кюлчето :)))))))))))))))))))))) Гаврата продължава всеки ден :)))))))))))))))))

82

Анонимен

преди 2 седмици

главанавчев какъв език знае, като главният ни еднокнижник ли, конграчюлейшън ли?

81

Абе

преди 2 седмици

На това служебно правителство не му ли остава още 2-3 седмици живот, те още не са уточнили състава на министрите? Какъв е тоя цирк който се разиграва?

80

До 80

преди 2 седмици

А защо да напуска президентството?За да си трови живота с манипулирани от тиквата избори?Да не е луд!

79

Анонимен

преди 2 седмици

Какво да го коментираме,и името и физиономията му говорят достатъчно.

78

До похода...

преди 2 седмици

Радев няма да направи партия,преди да му свърши мандата.Няма да напусне резиденцията и другите безплатни екстри.Тскъв му е манталитетът- селски.

77

Разбраха ли се?

преди 2 седмици

Радев подписва,а ГЕРБ няма да внесе доклада за "Бошаш".