43

Анонимен

преди 1 месец

Каквото и да реорганизира Китай, срама от руското оръжие винаги ще лъщи по челата им. Китайските ракети на Иран се оказаха най-безполезното нещо.

42

Оставете

преди 1 месец

Тези третостепенни новини. Пишете днес дали Зеленски е искал нави и нови милиарди. Има ли достатъчно чиста кока? Нови имоти в чужбина?

41

Анонимен

преди 1 месец

***...те руснаци си мислят,че Китай ще им помогне при случай на война срещу НАТО...Китай няма намерение да помага на никого!Няма и да си мръдне и прьста за тях!Мног им пука за войната на русия!Те искат слаб съсед!Той си гони своите интереси,използвайки ресурсите на колхозниците и технологията на Америка!Китай мрази всички с недръпнти очи,защото в миналото са им нанесли много злини и унижения.Иска да стане суперсила за да командва всички нас без изключение!Дали ще успее е друг въпрос!

40

Требе си

преди 1 месец

Готвят се за Тайланд.

39

Христо Христов

преди 1 месец

Китай се получава от грешките на Русия и ще снабди войниците и запасняците си с по 10 дрона на каска, а партийните секретари ще получат по един дрон клас Раптор.

38

Христо Христов

преди 1 месец

До 31 "НАТО-то обеща на частична Украйна 1 000 000 артилерийски снаряди за гаубици през 2023. Достави 3 пъти по-малко" - Не НАТО, а ЕС. И пропусна да добавиш, че причината е, че парите свършиха. Защото ЕС Е КОРУПЦИЯ.

37

Христо Христов

преди 1 месец

До 36 "Никое живо същество на тази планета не желае световни войни" - мухаха... Абе про'с'так неграмотен,точно ЕС за който гласуваш иска Световна война. Дано бъдеш мобилизиран със семейството си от първите!

36

МОСТА скоро ОУТ КРИМ

преди 1 месец

на 1 АТОМ са от ФАСХИНГТОн ква реорганизациа кви 5 УАНА.... И Да спрат да помагат на галките О Р К и защото ниама смисъл.. СЛАВА УКРАИНЕ

35

IQ 3.14

преди 1 месец

До Горд натовециранците видяха че ше пишат вересиите на пясъка и се изнизаха. ше видиме другаря ким дедовия ли ше ми руча зимаска, като го финтират с житото

34

Анонимен

преди 1 месец

А НАТО защо го е бъзе да влезе в Украйна да победи бедна и изостанала Русия. НАТО бъзливци ли са?

33

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с победата на бойното поле? НАТО влезе ли вече в Москва?

32

Анонимен

преди 1 месец

Никое живо същество на тази планета не желае световни войни!Всеки един проблем може да се реши по мирен път.В момента всеки,на който му мине през акъла,че може да пали войни му се изсипва отгоре буря да си знае,че няма подкрепа отгоре и да не започва.

31

Анонимен

преди 1 месец

Русия и Китай са такава стратегическа военна мощ, с която САЩ не могат да се съревновават. Но към тях трябва да добавим и Северна Корея, голяма държава която също има стратегически оръжия, и която няма да се поколебае да го използва.

30

Анонимен

преди 1 месец

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли Крим, вече?

29

Горд натовец

преди 1 месец

НАТО-то обеща на частична Украйна 1 000 000 артилерийски снаряди за гаубици през 2023. Достави 3 пъти по-малко. КНДР без обещания, достави 1 000 000. КНР може да произведе 20 000 000.

28

ЕС факти

преди 1 месец

75% от стоките в Европа са произведени в Китайската Народна Република. В горда натовска и шенгеска РБ, дори чесънът е внос от Китай.

27

НОАК

преди 1 месец

Комунистическата Народно Освободителна Армия на Китай е 2 500 000 бойци, запасняци 50 000 000, паравоенни 60 000 000.

26

Анонимен

преди 1 месец

Китай има космически сили. еврогейландия има тапи за гъъъъз.

25

крундел

преди 1 месец

първо да източат водата, която са я наточили у резервоарите на ракетите... че ще им ръждясат, не за друго...положението в китайската армия е дори по-забавно от положението в розовата...на съседите де

24

Василев

преди 1 месец

Разни голтаци са се загрижели за китайската армия!Хората правят вече балистични ракети на конвейер!Агент Крейг Макфайдън!ЦРУ!!!