17

The best

преди 3 седмици

До анонимен 7 - добре. Това исках да разбера - всички искате е-рецепта. Понеже днес при нас имаше скандал, защо не се дават антибиотици с хартиена рецепта. И не мога да разбера хората искат или не е-рецепта.

16

Анонимен

преди 3 седмици

"Всички лаборатории" - я проверете в Рамус колко е изследването за коклюш. Кой може да си го позволи? А личните лекари не изпращат на тест за коклюш дори и да припадаш пред вратата им (проверено)

15

Анонимен

преди 3 седмици

естествения подбор си знае работата. Досега умряха десетки хиляди от ковид ваксините ,така че гена на простотията и невежеството няма да се предаде на поколенията .Това е добре за Възраждане защото те не са ваксинирани и на изборите стават втора политическа сила.

14

Анонимен

преди 3 седмици

Антибиотици за коклюш? "Браво" професорке! Спокойно можеш да си скъсаш всички дипломи, които имаш, а титлата да я хвърлиш и .... повече да не даваш безумни акъли като всички лекари. Щото сте всичките гола вода, и само устите ви са големи за локуми и да искате много пари за некадърността си.

13

Анонимен

преди 3 седмици

като чуе ваксинация наш Бай *** и "приятелката му от форума БГ мама"скачат, сякаш някой ще им вземе разширената панелна гарсониера в Обеля.*** народ,да мре от простотия.

12

Аха, почти

преди 3 седмици

вЕрваме ти безусловно. По време на кромид истерията, беше много активна. Не сме те забравили.

11

Анонимен

преди 3 седмици

Значи тези, компрометираните покрай ковида "професори" хич и да не се показват. Те са вредни, даже опасни за обществото. Помним добре пошлата драматизация с преекспонираната обикновена настинка, в която и тази семпла женица имаше главна роля. Не може да се вярва на лица с тотално сринат авторитет.

10

Анонимен

преди 3 седмици

Уфф ... Баба го лекуваше с отвара от билки и чай. Ще потърся рецептата, да я споделя с хората, пани учените да видят, кво могат да измислят.

9

Анонимен

преди 3 седмици

Аре сега да кажат и какви санкции ще измислят за лекарите, които пишат, че уж има поставена ваксина, а тя е изхвърчала в коша, понеже майката е прочела в БГМАМА, че е вредна! Колко са фалшиво ваксинираните, които се допускат в ясли и детски градини, а въобще пък не искам да си мисля, ако не дай Боже, такова дете се разболее, родителят как ще оправдае пред себе си решението да не постави ваксина...

8

Анонимен

преди 3 седмици

До Василев, има! И то е, че по време на К19 лекарите яко вземаха пари за да блещят глупости по телевизиите. ТЕ са виновни българите да станат "антиваксъри". Преди К19 се подигравахме на единиците, които отказваха ваксини, а сега е масово да се пропускат ваксинации! Въпреки излагацията на лекарското съсловие е редно да се доверим за ваксини, които са в календара и са задължителни! Престъпно е да се пропускат!

7

Анонимен

преди 3 седмици

До THE BEST, и така трябва да бъде! Заради безразборното пиене на антибиотици ще мрем от елементарни болести! Спрете да сте всичколози и да разбирате от всичко!

6

Василев

преди 3 седмици

Нека имаме доверие на лекарите,особено полагащи грижи за децата.Има задължителни ваксини.А що се касае за Ковида,то това е друга тема. И няма нищо общо със задъжителните ваксини, които са изпитани с десетилетия.

5

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 1 А ,защо не помислиш /ако има с какво /,че се дължи на хилядите "гости ",които докараха .

4

THE BEST

преди 3 седмици

Да, Но антибиотиците са с е-рецепта.................

3

Анонимен

преди 3 седмици

Много, много си подкопаха доверието лекарите по време на измислената "пандемия". Въпреки това е редно хората да мислят с главите си! Абсолютно против съм здрави хора да се ваксинират срещу мега-гига-пета "страшната болест" К19. НО ваксините в календара са си задължителни! Не вършете глупости и не излагайте здравето на децата и внуците си на риск. Не знаете повече от лекарите за болести, които са познати от десетки(или стотици) години. Бъдете разумни!

2

2 лекари с две

преди 3 седмици

различни мнения . хахахаха гп може да даде, а може и да недаде антибиотици . кашляне го лекуват с противогропни лекараства . до толкова си могат . търговията с лекарства храни 400 000 българи .

1

Анонимен

преди 3 седмици

Глупаците, като не се ваксинират и по лоши болести ще се върнат. *** племе ще се самозатрие от мизерното си мислене. Нека и с българи, и без българи, все тая