28

Христо Христов

преди 3 седмици

До Ами, НОРМАЛНО Е..../9 "След като има Диктатор, който заплашва света с ядрена война!" - единствената държава заплашвала ЕС с ядрено оръжие ако не и угажда (налага санкции) е Израел. Факт.

27

Христо Христов

преди 3 седмици

Туй за сметка на гей правата ли са или на образованието?

26

?!?!?!

преди 3 седмици

Нормално е в този ред на мисли никой да не иска спиране на войните, докато има войни пари за производство на оръжие ще има в изобилие ...

25

Анонимен

преди 3 седмици

Знаете ли, коя е единствената държава в света, която има право с военната помощ от САЩ да си купи оръжие, което не е американско? Израел е. Украйна получава 60 милиарда, но тези пари отиват при американските производители на оръжие, т.е. остават в американската икономика. И много просто разходът за един е приход за друг. Най-болно ми е, че България мълчаливо и не съвсем подкрепя извършвания от Израел геноцид.

24

Дийп Стейт-а :

преди 3 седмици

Нали това е идеята...

23

Тамън да ни

преди 3 седмици

нападнат извънземните се чудя какво ще е извинението? :D Нещо в стил, "Ами ние дадохме всичко от себе си!" - лъжейки най-нагло, вместо да си признаят, че нямат капацитета да произвеждат.

22

daa

преди 3 седмици

"Военните разходи в света достигнаха рекорд" и познайте от кого се поръчват "играчките"....И после всички "демократи": "ама това се прави за спасение на нападната украйна",а всички други,които използваме мозъка си за разсъжение,а не ни е водещо омразаката към някой сме повече от убедени КОЙ най-много пИчели от т.нар.война в украйна и ще направи така да продължи колкото се може повече и повече и повече......

21

Бай Илийчо

преди 3 седмици

Военните заводи тряаа работят бря. Дават ляп нъ могу ора.

20

Анонимен

преди 3 седмици

Това означава,че в Света има натрупани оръжия с които може да бъде унищожен 4-ри пъти.Не само веднъж а 4-ри пъти.А има на Земята райони в които хората са заплашени от гладна смърт.Има и такива райони в които хора живеят в колиби от кал и слама без никаква инфраструктура.

19

Анонимен

преди 3 седмици

Мир чрез максимална военна мощ!!!

18

Войната

преди 3 седмици

е еврейската жътва! - пословица

17

Анонимен

преди 3 седмици

Световните военни разходи са достигнали рекордните $2440 млрд., като огромната част от тези средства са влезли в бездънния джоб на ненаситните пиндоси.

16

Анонимен

преди 3 седмици

Без значителен ръст на разходите, Русия кратно увеличи своите възможности за нанасяне на удари по обекти на ВСУ на цялата територия на Украйна.

15

Vs

преди 3 седмици

По - точно ще е, ако се каже "военните приходи"!

14

До смех

преди 3 седмици

Ами те са капитулирали, бе. Нали щяха да унищожат Хамас? Доколко виждам са си там, както и лидерите му. До един бяха на визита при Ердоан вчера. А евреите се събират на бен горион да търсят закъде да хванат самолет. Нали е обещаната им земя, защо не си стоят да в пазят? Израел е на помощта на САЩ. В момента, в който САЩ няма да може да помага, Израел изчезва за 24 часа.

13

Анонимен

преди 3 седмици

Бг колонизъм от 34г никакъв шанс за държава м ууууии

12

Анонимен

преди 3 седмици

Великите сили печелят рекордни пари от войната дрребните риби кат бг да плащат и шшшшшт роби вечни

11

СМЕХ....

преди 3 седмици

Наистина ли си мислите, че ИЗРАЕЛ, ще капитулира пред терористите на ХАМАЗ....ХАХАХАААА...ЗАБРАВЕТЕ.!!!!!!

10

Леля Асена Василева

преди 3 седмици

И разходите за храна са рекордни! Ама на мене ми е все едно, защото се храня само с юнашко мляко, а то ми е без пари!

9

Ами, НОРМАЛНО Е....

преди 3 седмици

След като има Диктатор, който заплашва света с ядрена война!