305

Юлиян до 303-3

преди 3 седмици

Горе-долу това са писали тогавашните "медии" в "обединената под знамената на Третия Райх и великият Фюрер" цивилизована,"демократична Европа".80 години оттогава,а разлика-"йок".

304

Юлиян до 303-2

преди 3 седмици

...решиха да изоставят няколко украински населени места,които нямат "особено стратегическо значение" в момента и да заемат по-добри от"стратегическа гледна точка" позиции на двайсетина километра западно от въпросните населени места.Маньовърът беше проведен успешно.Новите позиции на частите на обединената европейска коалиция ще дадат по-добри възможности за внезапни контраатаки и изненадващи удари в дълбочина на противниковата отбранителна линия.

303

Юлиян до 303-1

преди 3 седмици

За английските не знам.Мога да ви кажа за германските и българските:"Доблестните рицари на Третия райх,сражаващи се за бъдещето на обединена,демократична Европа,носещи светлина и нов,справедлив ред на тъмните субекти населяващи империята на тъмнината и злото на изток от цивилизованите европейски народи, днес постигнаха забележими успехи на фронта,унищожавайки противника и нанасяйки му чувствително поражение.По тактически съображения,с цел скъсяване ширината на фронта,доблестните германски рицари

302

Анонимен

преди 3 седмици

Интересно , дали по време на втората Световна война , например английските медии така напоително са пишели какво е казал говорителят на Хитлет всеки ден ...

301

юлиян

преди 3 седмици

и това,че САЩ,по-точно техният ВПК ще направи ''парици'' е истина.Но и това,че ще изгуби окончателно престиж и авторитет, също е истина,и то каква!

300

юлиян

преди 3 седмици

а новината за изоставянето на поредното населено място ''без стратегическо значение''-Очеретино е истина,не е фейк.

299

юлиян до 300

преди 3 седмици

По-точно 3/три/години след нападението на Германия над СССР.Когато преломът е факт и изходът от войната е ясен.И пак,както сега, англосаксонците объркват конците в Ардените,та СССР трябва да ги спасява с цената на повече от милион жертви.

298

До Mitaka

преди 3 седмици

Пич, личи си че си бил двойкаджия в училище. Кой бил помогнал на Русия? Отиди учителя ти по история да ти шибне един шамар. САЩ започват да "помагат" на Русия едва когато руснаците вече са в настъпление и на полската граница. До тогава американците помагат на Хитлер. Финансово и с технологии. Всъщност, не точно "помагат " а ПРОДАВАТ помоща си. ТАКА КАКТО ПРОДАВАТ ПОМОЩ И НА РУСИЯ. Русия ПЛАЩА за всеки цент американска "помощ". Сега е същото. САЩ ПРОДАВА ПОМОЩ НА УКРАЙНА. Нищо не е безплатно..

297

смешна пикла е таз

преди 3 седмици

САЩ нямат войски в Украйна. САЩ си подаряват старите арсенали и руски войници *** като пилета без нито един американски войник да пострада. Дори русия да победи ще е срината демографски и иконимически. САЩ ще са с обновен и модернизиран арсенал, а русия във всички случаи ще е унизена.

296

Куку

преди 3 седмици

Маро я кажи как завърши първата Чеченска или Афганистан,Руско -Японската или Първата световна война!

295

Анонимен

преди 3 седмици

А руснаците както в Афганистан

294

юлиян

преди 3 седмици

Очеретино вече не е ''от стратегическо значение'' за Зеленски и Сирски.Затова една бригада ''внезапно'' е напуснала позициите/избягала/.Руснаците напълно контролират населеното място,а украинското командване тепърва ще установява защо и по каква причина въпросната бригада е напуснала позициите и фактичвски е сдала Очеретино на руснаците.Информацията е както от украински,така и от руски военни блогери.Не е ''фейк''.

293

Mitaka

преди 3 седмици

Кой помогна на СССР да победи Германия? Само питам......Но когато са агресори помощите за нападнатите им пречат. Винаги е имало двоен критерий и ще продължава да има. Особено за великите сили.

292

(^.^)

преди 3 седмици

Захарова е поредната кремълска кукла на конци, май забрави как с идването на един човек в раССия всичко се промени и СеСеСерето се разпадна, същото ще се случи и с путинова раша, путин няма да е вечен ... в Страната на бащиците и крепостното селячество цялата доктрина може да се промени за един миг, с идването на новия феодал, фараон или племенен вожд ... !!!

291

Украйна ще е унизена

преди 3 седмици

САЩ и Русия така си надъхват електУрата. Вечната "Кой е по-по-най" игра между двете държави. Всъщност който и да победи, Украйна ЩЕ Е ГУБЕЩАТА. Накрая, Зеленски и Кулеба ще забягнат на частните си острови.САЩ ще обяви че са спрели руската инвазия към Европа. Русия ще отпразнува връщането на териториите с руско население а бедния украинец ще запретне ръкави да бачка за руския олигарх или американския мултимилиардер дето ще експлоатира труда им за поколения наред докато "възстановява" страната.

290

АЛИТО

преди 3 седмици

ПАК Е УПОТРЕБИЛА

289

Лицемерие

преди 3 седмици

Ако САЩ и останалите изпратят свои войници като пушечно месо, тогава ще им повярвам, че са загрижени.

288

Анонимен

преди 3 седмици

Престани лъжите АНОНИМКО и престани да се опитваш да плюеш като мениш и сменяш името на профила си!Стила ти е много много познат и те познаваме че си ЛАЛАДЖИЯ!

287

Анонимен

преди 3 седмици

Кремълската шайка разпали тая варварска война, а сега другите им са виновни че Русия яде бой.

286

Анонимен

преди 3 седмици

Маро, къде скрихте Путин?