6

Анонимен

преди 4 седмици

То цени има,ама купуват ли се ?Сделките са на по-ниска цена и като спрат да купуват с години ще си ги държат,докато пак започнат да се търгуват.

5

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 4 седмици

ДГД, Бедните! Ей, ама по-добър съм и от Жан - такава Мизеерия България и Народът й до сега не са ПреЖевявали - Муахаха, няма и да я ПреЖивеят - На Острова съм - в Тихият Океан - Частен с Чартър!!

4

Анонимен

преди 4 седмици

Още не съм видял в БГ цената на каквото е да падне надолу. А пък за жилищата да не говорим. Всички селяни се довлякоха в София. Те имат пари от продадените ниви на дедовците си и ги инвестират в тухли и бетон. Скоро цените ще стигнат 2000 е / кв.м и в Овча купел. В Лозенец от средата на миналата година под 3400 е / кв.м няма.

3

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен Икономическата логика е, че който има да даде толкова пари за жилище значи цената е добра и поносима. Друг въпрос е, че София е един от най-неприятните градове за живот в които съм бил.

2

Анонимен

преди 4 седмици

Да ве, кАпейките казаха, че тази пролет щели да бъдат с 50% надолу, а вие пак увеличение. Цъ,цъ цъ те така казваха, че щехме да умреме и от студ и глад ама зимата колхозниците студуваха и се биха за яйца

1

Анонимен

преди 4 седмици

Това минава всякаква икономическа логика. Но вече нищо не ме учудва.