11

от ,,АФД-Тракия"

преди 2 седмици

Помня още транспаранта пред стадиона в Пловдив ...,,ДОБРЕ ДОШЪЛ ПРИ НАС НАСКО". по-голяма *** е и от жена му даже.А след оня слъчай със жърналистката която искаше да му вземе интервю,а тоя си бе изкарал ,,малкия наско",а жена му каза че не и пукало на коя го слагал,щото и тя си го слагала.Тия ми паднаха в очите за винаги.На времето той единствено си беше вкарал ЛАДА-та на Лаута,и тогава му бяха откраднали маратонките и две футболни топки.Така псуваше милиционерите,че ме досрамя че съм на мач

10

Анонимен

преди 2 седмици

15 къв данък плаща божков че избяга в Дубай? Защо е закрит "еврофутбол", я обясни?

9

Имаш задник не глава

преди 2 седмици

Това нещо трябва да се затвори и да се запорират всички сметки на "нашта система 442" . От до. Тази перачница и купените им ***. От шалчета ли са ви милионите? Или от черно тото с наркотици пури вандалски поръчки и какво ли не?

8

Анонимен

преди 2 седмици

Поне левскарите не правят като Чорбаспорт измислени фалити,за да не плащат данъци и после ново лицензче. Пък държавата да пие студена вода. Дължаха 20 милиона и върнаха 6-7 от закупуване на емблемата. Останалото не го платиха.

7

Има защо

преди 2 седмици

Да сте щастливи.Петото място е реално за вас

6

Банкеръ

преди 2 седмици

НАП поинтересува ли се за произхода на парите.То верно сините са уличница на всяка власт ама става въпрос за милиони.Сираков няма такива пари,съответно са или от дрога,проституция,контрабанда или нов заем с по големичка лихва.Все ми е на акъла,че Левски не е в технически Фалит. Агонията продължава.

5

Анонимен

преди 2 седмици

Докато не се отпишат дълговете към Божков никой няма да смее да вземе Левски. Сега разправя,че не си иска парите,но скоро "независимият" български съд ще реши,че е невинен и ще си иска парите.

4

Пепи драхмата

преди 2 седмици

Богати хора има, но никой няма да иска да налива пари там. Левски от години си е една пералня за пари, за това който и да е инвеститор или се отказва или не му се дава да иде там.

3

Анонимен

преди 2 седмици

Наско Наско, сикеджам алзана Наско

2

Анонимен

преди 2 седмици

Левски е най-голямата марка във футбола в България генериращ над 10 мил. приходи при слаби сезони. Колко ли приходи клубът би генерирал при 1 добър сезон (какъвто левскарите чакат от години?) Хайде да е средно добър - групи в ЛК и 3-то място в първенството? Толкова ли няма хора които искат да правят бизнес от футбола в България?

1

Анонимен

преди 2 седмици

Сигурен съм, ако се намери сериозен инвеститор с много пари, Сираков (и трябва) пак де остане акционер в Левски, но би продал мажоритарния си дял от акциите. За съжаление към момента богати човек или дружество не са изявили желание да помага или купува синия клуб.