354

Келбечева

преди 1 месец

Келбечева заявява, цитирам:" Ние сме най-неизчистени от факта, че сме подвластни на 77 години пропаганда, която започва още от 18 век с русофилията, с митологията за освободителите, фолклора, литературата И СЛЕД ТОВА ПОЕТА ОТ ИСТОРИЯТА." Край на цитата. Нека Келбечева обясни кого има на предвид. Кой е този поет? Защото, ако се визира Иван Вазов мисля,че Келбечева стигна твърде далече и дължи извинение на българския народ за това изказване против Вазов. Това е недопустимо.Коя е тя и кой е Вазов?

353

Христо Христов

преди 1 месец

Народният съд е по инициатива на У. Чърчил и е осъществен от върлия антикомунист Кимон Георгиев (автор на военния превра от 19 Май след който почва избиването на комунистите), назначен за премиер ПАК от У. Чърчил. Целта е осъждането на про'с'таците подкрепяли нацистка германия.

352

Анонимен

преди 1 месец

Кой руши комунистическите паметници? Фашистите, кой друг. Кой иска да прави паметник на фашистки кмвет, нарекъл основния булевард на фурера Адолф - фашистите. НИТО ГЛАС ЗА ФАШИСТИТЕ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ. В ЕВРОПАРЛАМЕНТА НЯМА МЯСТО ЗА ФАШАГИ

351

Анонимен

преди 1 месец

Няма как да рушите паметници на борците слещу фашизма и да градите паметник на кмета Иванов кръстил основния булевард в София на живия тогава Адолфф Хитлерр. но все повече показвате фашистките си убеждения. Ходете в Алтернатива за Германия, какво мешате тука?!?!

350

Христо Христов

преди 1 месец

"Тук няма битка - ние сме окупирани без всякакъв повод" - Мухаха... и затова България плаща репарации на Гърция по Парижкия мирен договор от 1947ма година чак до средат на 70те. Аман от историци -про'с'таци като Евелина Келбечева.

349

Анонимен

преди 1 месец

В Народния съд са съдени не цвета на българската интелигенция, а цвета на българската лакейщина и дивото управление на фашисткия режим. Кой интелигент може да е слуга на режим, държащ народа след поредица от фашистки преврати в условията на терорр и несигурност?!?!?!

348

Анонимен

преди 1 месец

Не може да заличите историята на кървавия български фашизъм. В предаването История бг СТЕ ТРЪГНАЛИ ДА ХВАЛИТЕ ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ДЪРЖАВАТА. вЕЧЕ УДРЯТЕ ДЪНОТО ВСИЧКИ ДИВОТИИ НА ФАШИЗМА ДА ГИ ПРЕСТАВЯТЕ КАТО НЕЩО ХУБАВО А ХУБАВИТЕ НЕЩА ПРЕЗ СОЦИАЛИЗМА КАТО НЕЩО ЛОШО.

347

Анонимен

преди 1 месец

никога вече психодесни на власт. С гадната им медийна пропаганда и противоконституционната им тоталитарна същност. И рушенето на паметници ще ви се върне като бумаранг на изборите. Колкото и паметници да рушите , родовете ви комунистически се виждат, Бокикевски бояджии, Левчеви бояджии, Дайнови фурнаджийски лопати. Вие сте именно наследници на това крило от комунистическия елит, което е нагаждаческо, и ви е научило на нагаждачество. Бащите и дедите се нагаждали строили паметниците за власт а вие

346

Анонимен

преди 1 месец

Вчера великите демократки Бенатова и Шекерова гузно се мазниха на собственика на пудела. ПОЗОР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЦЕЛИЯ НАРОД ВИ РАЗБИРА ЩО ЗА ЖУРНАЛИСТКИ СТЕ!!!!!!!!!!

345

Анонимен

преди 1 месец

Тази не е никаква историчка а пропагандна точка на психодесните. Жена ,историк не може да подкрепя рушенето на никакви паметници. Още повече че защитава един фашистки режим, който е насърчавал доносничествата и предателствата, рязането на глави на хора, даване имотите на оклеветените невинни или на борците срещу фашизма на техните кръволоции. Позор за такива опити за фалшификация на историческата памет.

344

Анонимен

преди 1 месец

Браво медиите мълчат за кучето милионер на ппдб, но паметниците са проблем номер 1

343

Sss

преди 1 месец

Раша или саша все едно и също ни търмъчат богатствата...

342

Тореро

преди 1 месец

Комунизма е най прекрасното нещо което ни се е случвало!! Слава на Русия!!

341

за паметниците

преди 1 месец

Не виждам никакъв смисъл от едни лицемерни паметници. Хем хулим руснаците, апа хем пазим и паметниците им. Кому е нужно това шизофренно раздвояване? Защо учите децата си по този начин на лицемерие и двуличие? На това ли искате да ги научите? Такова ли възпитание ще им дадете? Едно да говорят, друго да мислят, трето да вършат? Не съм русофоб, но се присъединявам към русофобите по този въпрос. Най-добре е да се демонтират както съветските, така и руските паметници. Съветските всъщност са руски пам

340

за паметниците

преди 1 месец

Ние сме вече една натовска държава. Направили сме (за добро или за зло!) своя "цивилизационен избор" и вече няма връщане назад. Аз не виждам никакъв смисъл тези съветски паметници (защото те са всъщност руски!) да останат. Много по-добре е да ги демонтираме. Някога българите са били благодарни на руснаците (направили са паметниците) днес вече не, и не ги уважават. Днешното ни общество не е благодарно и не уважава русите. Тогава защо са тези паметници? Нямаме нужда от едни лицемерни паметници!

339

хм

преди 1 месец

Разни турчета драскат тук с измислени български имена, вместо техните собствени. Понеже знаят и перфектно български. Няма лошо да кажат мнението си, но защо с измислени български имена (като Радослав-Рафет), а не с техните собствени турски имена? Плюс, аз като българин не си позволявам да коментирам събитията в Турция.

338

Бай...до 352

преди 1 месец

Те си знаят защо !

337

хм

преди 1 месец

Поставянето на подобни измислени проблеми на деня, има на практика за цел да въвлече българите в конфликти, раздори, междуособици и взаимна омраза. Към която както се видя от 9 юни 1923 година българите са крайно податливи. И накрая ще дойде ПРОЕКТА ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ-2. Защото западняците нямат никакво доверие на православни и славянски народи. Затова пък имат пълното доверие към Турция. И исторически са я крепяли. А днес съжаляват за изчезването й на Балканите. Като огромна тяхна грешка!

336

Анонимен

преди 1 месец

Шампиони сме по псевдо-историци ,социолози ,полито;ози ,налазили телевизионните студия и от сутру до вечер разтягатлокуми.

335

ммм, не си Радослав

преди 1 месец

До Радослав Турската агентура като теб, нарочно търси разни бивши комунисти, комсомолци, в разни партии, особено в Герб. ЗАЩОТО ЦЕЛТА ТИ Е ДА ДЕСТАБИЛИЗИРАШ ДЪРЖАВАТА НИ И ОСЪЩЕСТВИШ ПЛАНА "ОСМАН ДЕВЛЕТ-2" НЪЛ ТЪЙ РАФЕТ? Що не си напишеш турското име, което родителите са ти дали? Възродителният процес отдавна приключи. Не си длъжен да се подписваяш с измисленото българско име Радослав. Нито си славен, нито предизвикваш радост в хората, ефенди Рафет!