61

Градска железница!!!

преди 2 седмици

Повечето Градски железници (S-Bahn) системи са изцяло изградени върху по-стари местни железници или в някои случаи успоредни на съществуваща двурелсова железопътна линия. Повечето използват съществуващи местни железопътни линии, но няколко разклонения и линии могат да бъдат специално изградени S-Bahn линии. Влаковете S-Bahn обикновено използват Надземни линии или трета релса за теглителна сила. В Хамбург се използват и двата метода, в зависимост от това коя линия е захранвана.

60

Реалист

преди 2 седмици

Пеканов е лъжецът на Гадев и неговия кръг!

59

Ядосан

преди 2 седмици

Метрото се движи Под земята, а Градската железница се движи Над земята!!!!!!!!! В някои медии лъжат, че Асен Василев бил казал Метро, а той каза Градска железница. Ей това е лъжливата информация, за де злепоставят отново Асен Василев!

58

Парадокс Бг

преди 2 седмици

Първата градска желизница в Германия е открита преди 116 години! А ние още се самосаботираме, самооплюваме, назландисваме! А първата магистрала в Германия е построена преди 92 години! Ние още нямаме една цяла магистрала!

57

Отвратен

преди 2 седмици

Пеканов е един нереализирал се неудачник! Лъже като всички чугунени комунисти. Нищо не направи с ПВУ, а го затлачи. Некадърник!

56

Възмутен

преди 2 седмици

Пеканов привидя Метро! Асен Василев каза Градска надземна железница! На Пеканов някой му плати да лъже предизборно! Завистник е Пеканов! Не може да достигне баце си Асен по успехи и интелект, затова се опитва да го злепостави с лъжи!

55

Истината!!!

преди 2 седмици

Пеканов, защо лъжеш най безобразно? Какво спечели? Срам позор за един обикновен социалист, който се бие в гърдите че е преподавател във Виена. Там има много български студенти честни и почтени, които са постигнали много повече от теб!!!!Извини се!!! На тези 6,5 милиона българи!!!

54

Мнение

преди 2 седмици

Надземна Градска железница има в немскоговорящите страни - Германия, Белгия, Дания, немската част на Швейцария, дори и в Чехия! На Лъжите на Пеканов се хващат само необразованите и неинформираните българи! Тази лъжа на Пеканов е предизборна, за да дескридитира Асен Василев. Да се съмняват хората в него. Но аз вярвам, че Асен Василев е един много добре образован и компетентен човек и иска да направи много добри неща за българите! А Пеканов е лъжец!!!!!!!

53

Анонимен

преди 2 седмици

Асен Василев най-мазното лице на мафията - той не кадрува в митници и МВР, не е от Хасково като баща и син Димитрови, не ги познава дори, хора мислете малко!

52

Карат се

преди 2 седмици

за комисионната. Отмениха и забраниха 2 Референдума. Изгавриха се с Конституцията. Дадоха още концесии за фото и перки в Черно море. Още концесии мини и злато. Закриха държавна ТЕЦ2, с изцяло български ресурси за 90 г. напред, защото увеличи квотите по ПВУ, от 40-70 лв производствена цена, квотите оскъпиха на 200 лева мегавата. Ток стана непродаваем. А ние ще им плащаме скъп ток задължително. Василев е доведен да унищожи България. С еврото и борса ток, България приключва. Изборите били лошо нещо

51

Хахаха

преди 2 седмици

Пеканов лъже като разпран!

50

Алооо

преди 2 седмици

В Германия такава градска железница има отпреди 116 години!!! Ние в кой век живеем?!

49

Право на мнение!

преди 2 седмици

Пеканов пее в хора на президента, затова ръси лъжи. Такава им е политиката, да оплюват Промянат, защото не мислят за България, а за интересите на кръга около тях!

48

Мнение

преди 2 седмици

Асен Василев е интелигентен човек. Всички му завеждат, защото печели със своята компатентност. И този прэцльо Пеканов има много да учи от Асен Василев!

47

По-точно

преди 2 седмици

До 36. Шиши е е дебелото лице на мафията!

46

Мария

преди 2 седмици

Петканов е приятен,образован млад човек и мисля ,че не е мошеник като шарлатаните от ППДБ .Нали беше в правителството на лъжеца Киро министър но като ги видя се откъсна от тях.Дано те се лъжа ,че мошениците жадни за власт станаха много

45

Щирлиц

преди 2 седмици

А метро в Шекера?

44

Анонимен

преди 2 седмици

Много неща се изписаха за Кирчо и Кокорчо. Откъде , как , бащи майки всичко им разплетоха. А за това момче Пеканов медиите нищо не казват. Гласят го за нещо началниците.

43

Анонимен

преди 2 седмици

Василев вече незнам има ли хора които да ти вярват заблуди лъжи говориш говориш а реалността е друга Василев

42

Анонимен

преди 2 седмици

Тука пак някой от Герборептил или Копейка си коментира сам и си отговаря сам хахахахахахахахаха.