10

peter

преди 1 месец

по една тв,в началото на войната дадоха че там пристигат ЛЕКАРИ БЕЗ ГРАНИЦИ,,това са няколко лекарки ,,които са пряко свьрзани с всички големи платени болници в европа и щатите..те бяха и в сирия но там са ги изгонили мюсулманите ,щото са резали живи хора ,,леко ранени,,деца и т.н,,не мога да си представя какво е в украйна..за това и руснаците искараха всички майки с децата им от района на военни действия.,,спасиха много деца

9

преди 1 месец

DoПетър. Ще те оперират, ама после ще си платиш като поп.

8

нови органи

преди 1 месец

донори - от Украйна нали?

7

С сресни органи

преди 1 месец

от източна Европа от една зона на военни действия и беззаконие. Богаташите на запад грабят, на бяло на черно, както дойде.

6

Анонимен

преди 1 месец

А в нашата копейколандия колко са?

5

Петър

преди 1 месец

Испанката здравна система е на светлинни годити от Българската *** ,в Испания дори да неси осигурен щети направят операция в *** те изхвърлят кото прасе.Толкова е голяма разликата между Българската и Испанската здравна система.

4

Случаен минувач

преди 1 месец

Притеснително висока смъртност за ден, 17 млади, в добро здравословно състояние (за да са подходящи) донори.

3

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 месец

Наближава 6-то технологично ниво. Ще си купувам нужните органи от супера.

2

Интересува

преди 1 месец

Ме, след отпуснатите нови млрд за Украйна, колко часа по- късно Зеленски ще реве за още и още? Прогнози?

1

Анонимен

преди 1 месец

И в това няма нищо чудно! Испания има много, ама много добра здравна система! За да имаш индивиди, които мислят за другите... трябва да имаш общество. За да имаш общество ти трябват само две неща: здравна система и образователна такава. Там и двете функционират. В България и двете са разсипани! За това нямаме нито общество и мижави трансплантации. Докато на държавата не ѝ пука за мен като индивид... и на менн не ми пука за дъжравата и всички останали. Кратуните дали някога ще уврат?