9

Анонимен

преди 1 месец

Гледах как снежен леопард гони такъв козел по камънаците на една пропаст. Накрая го хвана, но и двамата паднаха от почти 60 м. височина. Естествениците, които бяха заснели инцидента, не можаха да го намерят поради безумно недостъпния терен и го помислиха за загинал. След два дни по-късно обаче барса се появи, макар и накуцвайки, имал късмет да падне върху жертвата, която не пуска за гърлото през целия полет надолу.

8

SS

преди 1 месец

Такова животно,още не съм отстрелвал. С глобалното затопляне може и крокодили или алигатори в Марица или Чая да пуснат. И не трийте!!!!!!

7

до 9

преди 1 месец

По принцип, да. Но този вид за разлика от дивата коза нигога не е бил естествено разпространен в България. Всъщност ако ги пуснат на свобода те биха се превърнали в инвазивен вид и биха били заплаха за местните животни.Мисля че в същото ловно стопанство развъждаха и якове - също нетипични за България животни.

6

Анонимен

преди 1 месец

Едва ли ще може да се пуснат и възстановят на свобода. Просто се осигуряват трофеи за мутреещите ловци

5

Анонимен

преди 1 месец

Трябвало сибирски козирози да вземат. Тогава щеше да е правилно

4

ловджия

преди 1 месец

Супер, браво

3

Мамини мили!

преди 1 месец

. . . се опитват да възобновят популацията. . . . . Мислех, че там имат специалисти, а не аматьори

2

Доктор Сър Пичук

преди 1 месец

Как не ви е срам да харчите парите на дънъкоплатеца за такави прoстoтии като развъждане на козирози при положение че има възрастни хора, които нямат пари за хляб у нас?

1

Фифо

преди 1 месец

Браво!